️معرفی رشته های دانشگاهی ریاضی
️
-
سلام اگر امکان پذیر بود درباره رشته دکترای پیوسته فیزیک هم بگو
Mr Unknown XD سلام
در دوره دکترای پیوسته فیزیک هم بر مباحث نظری فیزیک و هم بر مباحث عملی و هم بر کاربردهای علم فیزیک تاکید می شود.
تمامی دارندگان دیپلم ریاضی و فیزیک که شرایط آیین نامه استعدادهای درخشان را دارند و معرفی شده سازمان سنجش باشند ، در صورتی که حداکثر 19 سال سن داشته و نخواهند در طول تحصیل شاغل شوند ، می توانند در رشته دکترای پیوسته فیزیک ثبت نام نمایند. البته این افراد یک مرحله مصاحبه حضوری را نیز پشت سر می گذراند.
برای دانشجویانی که دکترای پیوسته فیزیک را می گذرانند ، سمت های استاد دانشگاه ، هیات علمی و دبیر فیزیک شاید آشناترین ها باشند.
علاوه بر این ها ، فارغ التحصیلان می توانند در مراکز تحقیقاتی مانند سازمان انرژی اتمی ، سازمان هواشناسی ، وزارت نیرو و نیروگاه ها ، صنایع تولید فیزیک نوری ، رصدخانه ها ، موسسه ژئوفیزیک ، پژوهشگاه های مواد و انرژی و مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات به عنوان کارشناسان ، کارشناسان ارشد یا پژوهشگران فعالیت نمایند.
همچنین می توانند مقالات و کتب زیادی را ترجمه کرده و یا به رشته تحریر در بیاورند و مولفان برجسته ای در این زمینه شوند.
اگر در کل دوره دکترای پیوسته فیزیک ، دانشجو بیش از 3 فصل مشروط گردد وارد مقطع کارشناسی فیزیک می شود و پس از گذراندن 200 واحد با مدرک کارشناسی از دوره خارج خواهد شد.
دانشجویانی که بخش آموزشی را با معدل 16 می گذرانند می توانند وارد بخش پژوهشی شوند البته قبل از آن آزمون جامع را نیز باید با موفقیت پشت سر بگذرانند. اگر این اتفاق نیافتد واحدهای کارشناسی ارشد را گذرانده و مدرک کارشناسی ارشد را دریافت می نمایند.
واحد ها:
16 واحد عمومی
18 واحد زبان عمومی
12 واحد پایه
27 واحد ریاضیات
45 واحد دروس کارشناسی
12 واحد محاسباتی
16 واحد آزمایشگاه
21 واحد تخصصی
9 واحد زبان تخصصی
24 واحد دروس کارشناسی ارشد
30 واحد دروس گرایش -
سلام
خیلی ممنون به خاطر این اطلاعاتتون
یه سوال داشتم ، برای رشته های ریاضی در خوشبینانه ترین حالت چند سال طول میکشه تا اپلای بگیرن ؟
و دانشگاه چقدر تو این امر تاثیر داره ؟
من خیلی سردرگمم بین رشته ها و دانشگاه ها
️
-
سلام
خیلی ممنون به خاطر این اطلاعاتتون
یه سوال داشتم ، برای رشته های ریاضی در خوشبینانه ترین حالت چند سال طول میکشه تا اپلای بگیرن ؟
و دانشگاه چقدر تو این امر تاثیر داره ؟
من خیلی سردرگمم بین رشته ها و دانشگاه ها
️
Shina Mahmoodi سلام
قطعا دانشگاه های تاپ چون توسط دانشگاه های دیگه رصد میشن میتونن فرصت بهتر و زودتری برای اپلای فراهم کنن
به علاوه اینکه رشتتون جزو زیرگروه های یک باشه یا پایینتر باشه
درباره مدتش هم همینرو میدونم که پارسال آذر وقتی برای تحویل مدارک دانشگاه خودمون رفته بودم,از ورودی های 96 و 97 برای اجازه و معرفی های مهاجرتشون اومده بودن تا کاملشون کنن و برن
هرچقدر معدل بالاتری داشته باشین؛ مقاله و پروژه ارائه بدین درواقع فعالتر باشین کارتون راحتتره
حالا یه دانشگاه و رشته خوب میتونه مثله کاتالیزور عمل کنه -
Shina Mahmoodi سلام
قطعا دانشگاه های تاپ چون توسط دانشگاه های دیگه رصد میشن میتونن فرصت بهتر و زودتری برای اپلای فراهم کنن
به علاوه اینکه رشتتون جزو زیرگروه های یک باشه یا پایینتر باشه
درباره مدتش هم همینرو میدونم که پارسال آذر وقتی برای تحویل مدارک دانشگاه خودمون رفته بودم,از ورودی های 96 و 97 برای اجازه و معرفی های مهاجرتشون اومده بودن تا کاملشون کنن و برن
هرچقدر معدل بالاتری داشته باشین؛ مقاله و پروژه ارائه بدین درواقع فعالتر باشین کارتون راحتتره
حالا یه دانشگاه و رشته خوب میتونه مثله کاتالیزور عمل کنه@ida-shateri خیلی ممنون
-
M maryam111 این تاپیک را در ارجاع داد
-
Up...
-
-
اکثرا رشته های مهندسی رو معرفی کردید
علوم پایه های مهم مثل علوم کامپیوتر، فیزیک، ریاضی محض و ... هم بذارید
مرسی@Dark_Light +شیمی 3 پاس
-
با اجازه از استارتر محترم تاپیک
چند تا لینک میذارم که به آشنایی دوستانِ ریاضی با رشته فیزیک (محض) کمک میکنهپ.ن: در صورتی که علاقه مند به فیزیک کاربردی، فیزیک مهندسی و ... هستید موارد بالا میتونه به شما در اشتراکات این رشته ها کمک کنه اما هدف این منابع به طور کلی معرفی رشته فیزیک محض هست.
با آرزوی موفقیت برای عزیزان...امیدوارم اینشیتن، نیوتن، ماکسول، ماری کوری، هایزنبرگ، ارشمیدس،گالیله، شرودینگر، هاوکینگ و ... بعدی شما باشید. یا حق
-
@Dark_Light مشکلی نیست خیلی ممنون بابت مطالب که گذاشتید
-
تقریبا تمام رشته های مهندسی(به جز مواردی مثل مهندسی معماری) و علوم پایه های مهم تو این فایل توسط اساتید دانشگاه صنعتی شریف معرفی شدن.
-
خیلی ممنون
️
-
سلام سلام
امیدوارم جوناتون پر باشه
همونطور که میدونین داریم به زمان اعلام نتایج و انتخاب رشته نزدیک میشیم و قراره هر نقطه ای رو که کلیک میکنین یه مشاور با پکیج انتخاب رشتش بزنه بیرون
️تو این تاپیک قراره زیرگروه های رشته ریاضی رو بررسی کنیم و اگرلازمتون باشه حتما هم به اولویت بندی دانشگاه ها میرسیم
فقط قبل از هرچیزی یه نکته رو از دوستتون که من باشم بشنوین:
️قرار نیست به هرقیمتی و هر رشته ای وارد دانشگاه بشین،سالهایی که میتونه جزو بهترین سالهای زندگیتون باشه رو قربانی ترس از حرف و قضاوت بقیه نکنین🤍
از دوستانم هم دعوت میکنم اگه اطلاعاتی دارن حتما بهمون اضافه کنن
اینجا قراره از تجربیات و صحبت های دوستای دیگم تو رشته های مختلف بگم، سوالی هم اگر داشتین بپرسین اگر من نتونم حتما از دوستانم کمک میگیرم
منبع: کتاب آشنایی با رشته های دانشگاهی سازمان سنجش آموزش کشورتالیف خانم فیروزه سودایی ونرم افزار سامانه انتخاب رشته سازمان سنجش و دیگردانشجویان
@ریاضیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
JuDi تجربیا رو هم بگید بی زحمت