جدی اومد
-
نمرات خام+ نمره كل آزمون اختصاصی +نمره كل سابقه تحصیلی آزمون سراسری
سال ۱۴۰۲ اعلام شد -
-
عه نمره سوابقم میاد؟ یعنی ترازش یا همون نمره هایی که دیدیدم؟
-
@Dark_Light
خیلی ممنون لطف کردید -
سال ۱۴۰۲ اعلام شدنمرات خام+ نمره كل آزمون اختصاصی +نمره كل سابقه تحصیلی آزمون سراسری
سال ۱۴۰۲ اعلام شدفقط دوستان بذارید من یه دور برم سایت نتایج خودم رو ببینم مطمئن شم خبر درسته...قربون دستتون خلوت کنین سرور رو..به فنا رفت بدبخت
-
معدلهه بدجور اثر گذاشته
-
سال ۱۴۰۲ اعلام شد@Dark_Light سلام
میخواستم بدونم رمز عبور باید چی بزنی من که هر چی میزنم اخطار میده از صبحی هر کار کردم نتونستم وارد بشم بازیابی رمز عبور هم زدم اومدم رمز عوض کنم باز نشد چی کار کنم ؟ -
@Dark_Light سلام
میخواستم بدونم رمز عبور باید چی بزنی من که هر چی میزنم اخطار میده از صبحی هر کار کردم نتونستم وارد بشم بازیابی رمز عبور هم زدم اومدم رمز عوض کنم باز نشد چی کار کنم ؟ -
@Dark_Light سلام
میخواستم بدونم رمز عبور باید چی بزنی من که هر چی میزنم اخطار میده از صبحی هر کار کردم نتونستم وارد بشم بازیابی رمز عبور هم زدم اومدم رمز عوض کنم باز نشد چی کار کنم ؟@Parisa-Azimi سلام رمز عبور اونیه که موقع ثبت نام کنکور وارد کردید.حتی اگه یادتون رفته موقع گرفتن کارت ورود به جلسه برا من پیامک اومده بود و رمزمو نوشته بود پیام هاتونو چک کنید.
-
آدمک تراز کنکورتون خوبه
فعلا تا رتبه نیاد همچیزی مشخص نیست
شما فارغ التحصیل چه سالی هستین؟
تراز نمره نهایی من که فارغ التحصیل ۴۰۱ هستم با معدل مشابه شما تقریبا برابره.... -
@Parisa-Azimi
سلام
یعنی نتونستید رمز رو تغییر بدید؟
شاید رمز عبوری که دادید اشتباهه:
براتون ی نمونه میگم:
۱۲۳۴Ff#
(شامل عدد. حروف بزرگ و کوچک و از اون مربع ها(یا مواردی از این قبیل....))Hhh Hh ممنون