سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه
-
سلام و خسته نباشید به همه ی کنکوری های پر تلاش
که تا آخرین لحظات دست از تلاش بر نداشتن ️
علتی که این تاپیک رو زدم دوست داشتم اطلاعاتی ت زمینه ی مصاحبه مخصوصا علاقه مندان به فرهنگیان رو در اختیارتون بزارم
هر سوالی که دارین درباره ی مصاحبه شرایط دانشگاه نکات مربوط به انتخاب رشته و هر موردی تو این تاپیک بپرسید در حد توانم به همه ی سوال هاتون پاسخ میدم
آرزوی موفقیت برای همه کنکوری ها و همه ی افرادی که موفقیت رو تو زمینه های دیگر دیدن🫡️
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-شیمی -
ارزیابی در آزمون دانشگاه فرهنگیان ۱۴۰۲ سه ابزار دارد:
1️⃣ آزمون کنکور سراسری
2️⃣ کانون ارزیابی (مصاحبه حضوری)
3️⃣ بررسی میدانی و تحقیقاتکانون ارزیابی (شامل بخش #عمومی، #اختصاصی و بخش جدید #تخصصی است)
مرحله اول: دریافت مدارک خوداظهاری، تحصیلی و بررسی سلامت جسمی و روانی
مرحله دوم: ارزیابی تکمیلیتفسیر مرحله دوم؛ ارزیابی تکمیلی: در این بخش داوطلب باید در سه بخش عمومی، اختصاصی و تخصصی گزینش شوند.
بخش عمومی: باور به ارزشهای ملی، رعایت پوشش و آداب، مهارتهای ارتباطی، خلاقیت و نوآوری، مسئولیت پذیری، حجاب
بخش اختصاصی: مهارت تدریس، مهارت تربیت، انگیزه معلمی، مقامهای علمی، کاربست فناوری در آموزش، سوابق و فعالیتهای تحصیلی و آموزشی، لوح تقدیر، سوابق بسیج فعال و...
بخش تخصصی: تسلط بر برنامه تربیتی، پژوهشهای مرتبط با بهبود عملکرد معلم، بحث گروهی و نظارت توسط ارزیابان در جلسه جدید مصاحبه
بررسی میدانی (پرسجوی محلی):
۱- باور و التزام عملی به ارزشها
۲- رعایت آداب، اخلاق و آراستگی پوشش
٣- سوپیشینهتوجه کنید نمره مصاحبه ٣٠ درصد تاثیر دارد و تراز کل کنکور ٧٠ درصد. جمع دو نمره باعث قبولی در دانشگاه فرهنگیان میشه.
-
چند نکته راجب آزمون تربیت بدنی و زمان ثبت نام
فرق رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی چیست؟
تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان استخدام رسمی داره و حقوق میگیرد و همه مزایای فرهنگیان رو داره ولی علوم ورزشی سایر دانشگاه ها استخدامی نداره (به جز علوم ورزشی تربیت دبیر شهید رجایی تهران)آیا تربیت بدنی شرط تراز و معدل نیاز داره؟
شرط تراز ۶۵٠٠ نیاز نیست و حتی اگه غیر مجاز هم باشید میتونید این کد رشته رو بزنید و سایت سنجش خطا نمیده. بله معدل کل ١۴ به بالا لازمه و زیر این عدد باعث رد شدن در مصاحبه میشه.آیا شرکت در آزمون عملی تربیت بدنی محرومیت ایجاد می کند؟
خیر، رفتن به آزمون عملی محدودیت و محرومیت ایجاد نمی کند یعنی هنگام انتخاب رشته می توانید سایر رشته ها را هم انتخاب کنید.آیا شخصی که در آزمون عملی تربیت بدنی شرکت کرده است به منزله ی قبولی در این رشته است؟
خیر، مرداد ماه مثل سایر رشته ها باید انتخاب رشته ی علوم ورزشی و تربیت بدنی نیز صورت بگیرد.آیا دانش آموزی که به آزمون عملی تربیت بدنی رفته و بعد از اعلام نتایج کنکور لازم است مردادماه حتما انتخاب رشته ی علوم ورزشی را انجام دهد و آیا انتخاب رشته نکند مشکلی برای او ایجاد می گردد؟
خیر، اجباری نیست و مشکلی ایجاد نمی گردد می تواند هر رشته ی دیگری را که دوست دارد انتخاب کند یا حتی می تواند انتخاب رشته هم نکند.آیا برای دبیری تربیت بدنی شرط قد و دید بینایی لازم هست؟
بله -
جذب ۲۱۰۰ دانشجوی دانشگاه فرهنگیان با همراهی دانشگاههای برتر
معاون فنی و آمار سازمان سنجش:
دانشگاه فرهنگیان امسال ۲۱۰۰ نفر از ظرفیت ۳۰ هزار نفری خود را با مشارکت دانشگاههای برتر و از طریق کنکور سراسری تکمیل میکند.منظورش مثلا معلم بهداشت هست که میدنشون به دانشکدههای علوم دزشکی
-
سلام روزتون بخیر
ببخشید میشه درباره شرایط قبولش و اینکه چطوری دانشجو می پذیرن توضیح بدید
تو انتخاب رشته چطوری باید انتخاب کنیم.
خیلی ممنون م -
چه موقع باید فیش علاقه مندی رو تهیه کنیم؟
-
Mahdieh te
تو انتخاب رشته تو کافی نت میگید فیش علاقه مندی به فرهنگیان برام تهیه کنید -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دنبال همین بودم
ببینید این الان دانشگاه فرهنگیان هست مصاحبه داره
کلا اسم دانشگاه های فرهنگیان پردیس آزاد هست انگار یه لقبه ولی به این معنی نیسن که دانشگاه آزاده و باید پول بدین خیر این لقب دانشگاه فرهنگیان با لقب پردیس آزاد هست
تازگی ها یه رشته به اسم آموزش ابتدایی به دانشگاه آزاد اضافه شده استخدام نیستید مصاحبه برای قبولی نداره حقوق بهتون نمیدن خودتون باید پول بدید توجه کنید اگر فارغ التحصیل شدید استخدام آموزش پرورش نیستید فقط یک مدرک هست که علوم تربیتی گرایش ابتدایی هستحالا اگر دوستان تراز قبولی فرهنگیان نیاوردند
و میخوان برن آموزش پرورش باید رشته های روانشناسی علوم تربیتی رو تو دانشگاه بخونن بعد از فارِغ التحصیلی
چیزی به نام ماده ۲۸ هست که اونایی که این مدرک رو دارن هرساله آموزش پرورش آزمونی برگزار میکنه که اونایی که مدرک کارشناسی دارن میرن تو آزمون شرکت میکنن در صورت قبولی به مصاحبه دعوت میشن اگر قبول شدن ۲ ماه میرن دوره میبینن تو دانشگاه فرهنگیان پیش نیاز ها رو میگذرونن و استخدام آموزش و پرورش میشن -
توجه کنید تو دانشگاه فرهنگیان مینویسه پردیس ولی به این معنی نیست آزاده یا شهریه پرداز در واقع اسمش پردیس دانشگاه فرهنگیان هستتو دانشگاه آزاد رشته ای هست به نام آموزش ابتدایی ولی استخدام آموزش پرورش نیست مصاحبه برای قبولی نداره
یدونه هم دانشگاه فرهنگیان است که یه دانشگاه سراسری هست مصاحبه داره از همون ابتدا استخدام آموزش پرورش هستید -
ظرفیت پذیرش در آزمون سراسری ۱۴٠۲:
🟥در رشته های با آزمون: ۱۷۷ هزار و ۱۹۲ نفر
🟦در رشته های با سوابق: ۳۳۵ هزار و ۷۴۵ نفر
🟩در رشته پزشکی: ۱۱ هزار و ۱٠۱ نفر
🟨در رشته دندانپزشکی: ۲ هزار و ۶٠ نفر
🟫در دانشگاه فرهنگیان: ۳٠ هزار و ۴ نفر
🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢
در گروه تجربی: ۵۸ هزار و ۷۴۴ نفر
در گروه انسانی: ۵۱ هزار و ۳۹۴ نفر
در گروه ریاضی: ۵۶ هزار و ۴۹۵ نفر
در گروه زبان: ۴ هزار و ۲۷۸ نفر
در گروه هنر : ۶ هزار و ۲۵۱ نفر -
🟢اعلام علاقمندی جهت پذیرش در رشتههای با آزمون دانشگاه پیامنور، غیرانتفاعیها، دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تهران
🟢داوطلبان برای اعلام علاقمندی جهت پذیرش در رشتههای با آزمون دانشگاه پیامنور و دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی باید نسبت به پرداخت هزینهٔ مربوط به علاقمندی به هر یک از این دورهها، باید برای هر کدام به صورت جداگانه مبلغ ۳۶۰ هزار ریال از طریق سیستم پرداخت اینترنتی مندرج در سایت سازمان سنجش (بخش خرید کارت اعتباری) اقدام کرده و سپس رشتهمحلهای این دانشگاهها و مؤسسات را در فرم انتخاب رشته درج کنند.
🟢داوطلبانِ علاقمند به پذیرش در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تهران در صورتی که مطابق کارنامه نتایج اولیه مجاز به انتخاب رشتههای دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تهران شدهاند در این مرحله میتوانند با اطمینان از داشتن شرایطِ پذیرش در رشتههای این دانشگاهها، با پرداخت هزینهٔ مربوط به علاقمندی به رشتههای این دانشگاهها به مبلغ ۳۶۰ هزار ریال از طریق سیستمِ پرداختِ اینترنتی مندرج در سایت سازمان سنجش (بخش خرید کارت اعتباری)، نسبت به انتخاب رشتهمحلهای این دانشگاهها اقدام کنند.
-
دو نوع انتخاب رشته داریم «۱.با آزمون ۲.با سوابق»در انتخاب رشته ی با آزمون میتوان کدهای با آزمون و صرفا با سوابق را هم وارد نمود که میتونید ۱۵۰ تا کدرشته را از هر دو گروه ادغام کنید.
️توجه اگر انتخاب رشته ی با سوابق که یک نوع انتخاب رشته ی کاملا جدا و لینک جدا داره را انجام بدین و انتخاب رشته ی با آزمون هم انجام بدین، انتخاب رشته ی با سوابق سما حذف خواهد شد.
در کل اگر آزمون دادید و قصد انتخاب کدهای با سوابق هم دارید اون ها را با ۱۵۰ تا کد اصلی با آزمون خودتون ادغام نمایید و با در گاه با آزمون وارد سایتشون کنید
-
🟢 تراز قبولی فرهنگیان به گفته آموزش و پرورش قرار بود ۵۰۰ نمره افزایش پیدا کنه اما ۵۰۰ نمره کاهش پیدا کرده و همه کسانی که تراز شون بالای ۶/۰۰۰ شده مجاز به انتخاب رشته فرهنگیان شدند
آقا ی سری از دوستان یکم دچار سو تفاهم شدنمجاز شدن به معنی این نیست که با گل و شیرینی صندلی دانشگاهو قراره تقدیمتون کنن
خیر!
فقط مجازی انتخاب کنی ( اجازه داری و کسی جلوتو نمیگیره )
اما اینکه قبول بشی یا نه یه داستان کاملا متفاوته -
️ راهنمای کلی انتخاب رشته دقیق دانشگاه فرهنگیان:
خودآگاهی، تحلیل شخصیت و تیپ
شخصیتی و یافتن علایق و استعداد ها
بررسی دقیق کارنامه اولیه کنکور سراسری
بررسی کامل دفترچه انتخاب رشته و تحلیل تمامی پارامتر های آن
شناخت کافی در رابطه با رشته های دانشگاهی مختلف
بررسی بازار کار رشته ها و امکان ادامه تحصیل در رشته های مختلف
شناخت دانشگاه ها و همچنین شرایط دانشگاه ها برای پذیرش
گلچین مواردی از رشته ها و دانشگاه ها
اولویت رشته ها
انتخاب اولویت شهر ها
استخراج کد رشته ها
بررسی نهایی همراه با احتمالات قبولیدر نهایت چینش صحیح رشته ها در یک انتخاب رشته ی اصولی:
رشته ها ی ایده آل
رشته ها ی متعادل -
#مهم| ️توضیحاتی در رابطه با رشته آموزش تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان
سلام.
آموزش تربیت بدنی یکی از رشته های دانشگاه فرهنگیانه. باید به عنوان مقدمه خدمتتون عرض کنم که رشته های دانشگاه فرهنگیان رو موقعی شما میتونی تو انتخاب رشته بزنی که مجاز شده باشی. یعنی ترازت حداقل ۶٠٠٠ لازمه.حالااا نکته اینجاست که برای رشته آموزش تربیت بدنی این شرط وجود نداره، یعنی اگه شما حداقل تراز که همون ۶٠٠٠ هم نداشته باشی میتونی تو انتخاب رشته، انتخابش کنی!
دقت کردین چی گفتمم؟ میتونی انتخابش کنی! نه اینکه صد در صد قبول میشین!️
بعضیا فکر میکنن که وقتی میگیم میتونن این رشته رو انتخاب کنن یعنی حتماً و صد در صد قبولن که زهی خیال باطل... صرفاً تو انتخاب رشته میتونی بزنی، نه اینکه حتماً قبول میشی.حالا قبولیش چطوره؟ اینطوره که این رشته، یه آزمون عملی (قبل از انتخاب رشته ست که انجام شد) داره، اونو شما میدی بعدش ترازتم که هست. اگه نسبت به بقیه اوضاعت خوب بود دعوت به مصاحبه میشی در غیر اینصورت نه.
لازم به ذکره که مسلماً تو استان تون اونایی که وضعیت تراز بهتری نسبت به شما داشته باشن و آزمون عملیشم خوب داده باشن، اگه اونا این تربیت بدنی رو تو اولویت شون قرار بدن، خب اونا قبول میشن ولی اگه شرایط طوری باشه که اینو تو اولویت های اول نزنن یا اصلاً پذیرشش طوری باشه شما در اولویت قرار بگیری، ممکن هست که شمایی که ترازت پایینه این رشته رو قبول بشی.
-
قابل توجه داوطلبانی که سهمیه ایثارگران دارند!!
داوطلبان در صورت مشاهده مغایرت در سهمیه ایثارگران و یا درخواست اِعمالِ سهمیهٔ ایثارگران، باید حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۵/۳۰ به ارگانهای مربوط (محل تشکیل پرونده ایثارگری) مراجعه و موضوع علت عدم تأیید سهمیه و یا درخواست اِعمالِ سهمیه را پیگیری نمایند.
در صورت تأیید نهایی سهمیه آنان و ارسال مشخصات داوطلبان حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۶/۴ به این سازمان توسط ستاد کل ارگان ذیربط در تهران، سهمیه آنان برای مرحله گزینش نهایی اعمال خواهد شد. در غیر این صورت بعد از تاریخ مذکور (۱۴۰۲/۶/۴) اقدامی در خصوص اعمال سهمیه ایثارگران بعمل نخواهد آمد و این داوطلبان با سهمیه آزاد گزینش خواهند شد.
درصورتی که تغییری در وضعیت علمی داوطلبان به دلیل اصلاح سهمیه ایجاد شود، نتیجه در کارنامه آنها اعمال و در نیمه دوم شهریور ماه برای اصلاح انتخاب رشته، با این دسته از داوطلبان مساعدت لازم بعمل خواهد آمد.
-
اعتراض به نمرات خام و نمره کل سابقه تحصیلی هنوز ادامه دارد!
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور️ اصلاحات مربوط به نمره کل سابقه تحصیلی که تا تاریخ ۱۴۰۲/۵/۲۳ توسط وزارت آموزش و پرورش به سازمان سنجش آموزش کشور تحویل شده در وضعیت علمی داوطلبان اعمال شده و نتیجه در کارنامه این دسته از داوطلبان هم اکنون قابل مشاهده است.
️ با توجه به هماهنگی به عمل آمده با وزارت آموزش و پرورش مقرر شده است آن دسته از داوطلبانی که نسبت به نمره کل سابقه تحصیلی اعلام شده از سوی وزارت آموزش و پرورش و مندرج در درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور درخواست بررسی دارند و همچنین داوطلبانی که نمره یک یا چند درس آنان در محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ نشده است، از تاریخ ۱۴۰۲/۵/۲۷ تا ۱۴۰۲/۵/۳۱ به درگاه الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir مراجعه و از بخش آزمون سراسری درخواست خود را ثبت نمایند. بدیهی است به درخواستهایی که از سایر روشها ارسال شود هیچگونه پاسخی داده نخواهد شد.
بدیهی است در صورت تغییر در نمره کل سابقه تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش، کارنامه آنها شامل نمره کل سابقه تحصیلی، نمره کل نهایی، رتبه در سهمیه و رتبه کشوری اصلاح؛ و امکان ویرایش انتخاب رشته در نیمه دوم شهریورماه صرفاً برای این دسته از داوطلبان توسط سازمان سنجش آموزش کشور فراهم خواهد شد.
-
سوالات پر تکرار
١. اعتراض به سوابق یا نتایج کنکور بزنم ممکنه ترازم کمتر بشه؟
خیر. از چیزی که هست کمتر نمیشه.٢. جواب اعتراض به سوابق تحصیلی کی میاد؟
جواب اعتراض به سوابق تحصیلی چند روز طول میکشه و در پنل my.medu.ir قابل مشاهده هست. اگه ترازتون نسبت به قبل تغییر کرد یعنی جواب گرفتید. در غیر این صورت اگه بعد ٣ تا ۴ روز تغییر نکرد یعنی همون تراز قبلی ملاک عمله.٣. جواب اعتراض به تراز آزمون اختصاصی کنکور کی میاد؟
معمولا از هر ١٠٠٠ نفر شاید ١ نفر ترازش یا درصدهاش اصلاح بشه که تا ١ ماه بررسی این بخش طول میکشه. جواب این قسمت در پنل کاربری خودتون در سایت Request.sanjesh.org قابل مشاهده هست. جواب درخواستتون باید به رنگ سبز در بیاد.۴. فرصت اعتراض تا کی هست؟
اعتراض به کنکور تا ٢٧ مرداد. اعتراض به سوابق زمانی براش تعیین نشده و ممکنه هر لحظه سایت مای مدیو بسته بشه.