Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
دوستان برای شیمی صفر کدام دبیر آلا خوبه؟
N
خودم تجربی نبودم و الان قصد کنکور تجربی دارم
سوال مشاوره ای
اجازه ندهید امتحانات شما را رنج بدهند
هبیجه
اینجا میخوام برنامه بنویسم و گزارش بفرستم برای این بازه دو هفته ای امتحانات اگه کسی هم دوستش شرکت کنه 💕 گودی گودی فایتینگگگگگگ
سوال مشاوره ای
تغییر رشته تحصیلی
S
من می‌خوام حقوق بخونم ولی دیپلم من تربیت بدنی نظام قدیم هست چه جوری میتونم شروع کنم
سوال مشاوره ای
از کی شروع کنم؟
0
سلام من دهم ریاضیم خواستم بدونم که برای کنکور از کی باید شروع کنم؟
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هبیجه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
اولویت بندی ریاضی و شیمی و زیست
im_mjgnI
سلام برای درس های ریاضی و شیمی و زیست سه پایه کدوم مباحث اولویت بیشتری دارن و درصد خوبی میدن واقعا به کمکتون نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشم-آلاء
سوال مشاوره ای
دراما دانشگاه 😙
هبیجه
بیاید از دراماهای دانشگاه بگید باهمدیگه بخندیم یا غصه بخوریم 🥕
سوال مشاوره ای
فیزیک
hhygonm1+52H
2222hi1.pdf
سوال مشاوره ای
بودجه بندی ریاضی کنکور انسانی
گ
سلام وقت شما بخیر من دوره راه ابریشم الا تهیه کردم یا پیله میخوام پایم رو کمی قوی کنم بعد از اون بنظرتون کدوم مباحث یا فصول ریاضی انسانی رو بخونم که دشواری کمتری داشته باشه یا فصل مستقل باشه؟؟؟! فقط امار احتمال سه پایه رو مثلا بخونم؟؟؟ متن پررنگ
سوال مشاوره ای
یکی کمکم کنه ... چطوری پیش برم؟
Danial_Kurd_MuslimD
سلام علیکم 🌸 امیدوارم حالتون خوب باشه. من دانش‌آموز پایه یازدهم تجربی هستم. راستش سطح درسی‌ام پایینه؛ به‌طوری‌که می‌تونم بگم نه دهم رو خوندم و نه یازدهم. مدتیه واقعاً سردرگم شدم و نمی‌دونم دقیقاً از کجا و با چه روشی باید شروع کنم. ✍️ تصمیمم اینه که فعلاً روی پایه یازدهم تمرکز کنم و دهم رو بذارم برای تابستون. برای ۴ درس تخصصی (به‌جز زمین‌شناسی) و همین‌طور درس‌های عمومی (قواعد و گرامر)، از فیلم‌های سالیانه تلگرام استفاده می‌کنم: زیست: فرهمندیا ریاضی: مهدی عزیزی فیزیک: نیما نوروزی شیمی: مصلایی از نظر کتاب کمک‌درسی، برای همه درس‌ها کتاب‌های خیلی سبز رو دارم، به‌جز فیزیک که «میکرو پایه» گرفتم. کتاب تشریحی هم برای زیست و شیمی (پرتکرار) تهیه کردم، اما برای ریاضی و فیزیک کتاب تشریحی نگرفتم چون خودشون تمرین دارن. ✍️ با توجه به این میزان عقب‌افتادگی به امتحانات نوبت اول نمی‌رسم. سوالم اینه که در این شرایط، تکلیف نمره‌هام چی می‌شه؟ چون هم نمره مستمرم پایینه و هم نمره نوبت اول، خیلی نگرانم که آخر سال حتی اگر در امتحان نهایی قبول بشم، به‌خاطر نمره کل نتونم قبول بشم. ✍️ یه سؤال دیگه هم داشتم: اگر از الان شروع کنم، به نظرتون می‌تونم به آزمون ۱۰ بهمن قلم‌چی برسم یا نه؟ برنامه‌ام اینه که از روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و هر هفته ۱ ساعت به زمان مطالعه‌ام اضافه کنم. نکته‌ی دیگه اینکه برنامه امتحانات نوبت اول رو به ما اعلام کردن. به نظرتون بهتره از الان فقط روی درس‌هایی که امتحانشون نزدیک‌تره تمرکز کنم، یا طبق برنامه‌ریزی ام برای خوندن همه درس‌ها در طول هفته جلو برم؟ خیلی ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌ام کنید 🌷.
سوال مشاوره ای
جمع کردن درس ها
C
سلام من الان استرس دارم درمورد اینکه چطوری درس های خودم رو جمع کنم چون من الان باید برای کنکور تجربی آماده شوم و از طرفی دیگر هم نمی دونم که چطوری درس های نوبت اول رو جمع کنم و اصلا نمی دونم که چه شغلی برازنده منه ولی از هرکه شنیدم میگن توی همه چیز استعداد داری ولی آلان اینکه سوالام که چطوری درس هامو برسونم برای امتحانات و چه کار کنم
سوال مشاوره ای
راه قانونی برای مدرسه نرفتن
ZohaaaaZ
من دهم انسانیم خیلی مدرسه اذیتم میکنه کلا میرم انقدر اذیت میشم استرس میگیرم انگار شب قبل اعداممه درسمم خوبه ولی با اون فضا مشکل دارم تو زندگی عادیم همچی خوبه ولی با مدرسه کنار نمیام میخوام یه راهی پیدا کنم تو خونه بخونم فقط برم امتحان بدم راهی هست جز غیر انتفاعی ممنون میشم بگید
سوال مشاوره ای

اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
274 دیدگاه‌ها 11 کاربران 5.3k بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Hamid.sH آفلاین
    Hamid.sH آفلاین
    Hamid.s
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

⭕️ آموزش کامل روش تدریس عملی در روز مصاحبه ویژه کنکوری ها

سلام دوستان اگر توی مصاحبه گفتن یه مبحثی رو تدریس کن. چطوری شروع کنیم یعنی مثلا اول باید حضور و غیاب کنیم و عین یه کلاس واقعی مرحله به مرحله پیش بریم؟

#پاسخ
    تو روند تدریس یکی از مصاحبه گرها صدایی در زدن در میاره شما باید تمام حواستون فقط به تدریس باشه این نکته مدنظر یا مسلط بودن به محتوای کتاب

تجربیات مصاحبه:
    فرض کنید وارد کلاس شده اید. اولین قدم تدریس شما پس از ورود به کلاس چیست؟ به عبارت دیگر، چه کارهایی را باید انجام دهید؟ از انجام چه کارهایی باید بپرهیزید؟ اگر کلاس شلوغ بود چه باید کرد؟

🔹فرآیندی را که را که در پی می آید، مرحله به مرحله طی کنید و مطمئن باشید که کلاس جذابی خواهید داشت. با نام و یاد خداوند وارد کلاس شوید.
    مکث کنید، منتظر بمانید تا همه ی کلاس آماده شود. تک تک دانش آموزان را از نظر بگذرانید، قبل از آن که همه ی کلاس آماده شود، تدریس خود را شروع نکنید.

اگر کلاس شلوغ است، به دانش آموزان شلوغ، خیره شوید و تغییر فعالیت دهید (مثل جابه جایی صندلی کلاس، نگاه به دفتر فعالیت های یاددهی و نگاه به دانش آموزان و …) هرگز تدریس خود را با ارعاب و تهدید آغاز نکنید. صحبت های خود را دوستانه و به آرامی آغاز کنید.
    از مطالب درس قبلی سوال کنید، بدون یادآوری درس قبلی درس جدید را آغاز نکنید.

🔸 برای تدریس درس جدید، دانش آموزان را آماده کنید و برای آماده سازی، سوالات غیر مستقیم اما در ارتباط با درس جدید از دانش آموزان نکنید.
    تدریس خود را با مثال های ساده، به روز و کاربردی آغاز کنید. از بیان مثال های تکراری و اصطلاحات فنی تا حدامکان بپرهیزید. مقدمات تدریس را آن قدر طولانی نکنید که دانش آموزان برای یادگیری موضوع اصلی درس، خسته شوند.

🔸در این مرحله ، بر موضوع درس تمرکز کنید و تدریس خود را پی بگیرید. چرا باید برای دانش آموزان ایجاد انگیزه کرد؟
    انگیزه را، محرک هر فرد برای رسیدن به اهداف خود تعریف کرده اند. اگر معلمی نتواند از این عامل برای بهتر شدن تدریس استفاده کند. یک اب زار بسیار قوی را از دست داده است. از این رو، توصیه می شود قبل از هر تدریس، انگیزه دانش آموزان را برای یادگیری درس جدید افزایش دهید. «بیان اینکه چرا باید در دانش آموز ایجاد انگیزه کرد» می توان به این موارد اشاره کرد:
    ١. برانگیختن علاقه دانش آموزان
    ٢. درگیر کردن دانش آموزان با موضوع تدریس
    ٣. معطوف کردن توجه دانش آموز، به آنچه که باید یاد بگیرد.

🔅 فنون ایجاد انگیزه در یادگیرندگان
    بیان اهداف درس:
    اهداف درس را برای فراگیرندگان به روشنی بیان کنید، یعنی مشخص کنید که دانش آموزان پس از پایان درس به چه دانش و یا توانمندیهایی دست پیدا می کند.

🔅مشارکت دادن دانش آموزان در بحث:
    از روش هایی استفاده کنید تا کلاس درگیر بحث شود، طوری عمل کنید که دانش آموزان خود را در یادگیری سهیم بدانند. برای مثال، در حین تدریس از سوالاتی استفاده کنید تا دانش آموزان نیز مجبور به مشارکت شوند و پس از هر پاسخ منطقی از تشویق های کلامی و یا غیر کلامی استفاده کنید.

🔅انجام تدریس از ساده به مشکل:
    بکوشید ابتدا مباحث ساده را برای دانش آموزان ارائه کنید سپس به مباحث پیچیده برسید استفاده از مثال های ساده، آشنا و دلنشین در سرتا سر تدریس، برای تبیین و تفهیم هر چه بیشتر درس، از مثال های ساده، آشنا و دلچسب که موجب افزایش انگیزه یادگیری دانش آموزان می شود، استفاده کنید.

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Hamid.sH آفلاین
      Hamid.sH آفلاین
      Hamid.s
      فارغ التحصیلان آلاء

✅ وظایف رشته مربی امور تربیتی پذیرش دانشگاه فرهنگیان

🔸شاغل اين پست با رعايت موازين شرعي زير نظر مدير مدرسه انجام وظيفه می نمايد.

🔸اجراي مراسم صبحگاهي (قرآن، دعا، سرود، مقاله و...) با همكاری مسئولين مدرسه.

🔸آموختن نماز به دانش آموزان و آشنا كردن آنان با احكام نماز و آموزش‌های لازم پيرامون مسائل اخلاقی.

🔸تلاش در جهت تهيه مكان مناسب براي برگزاری نماز جماعت با همكاری مدير مدرسه.

🔸برگزاری نماز جماعت در زمان و مكان مناسب با رعايت شرايط سنی آنان و تشويق و ترغيب آنان جهت شركت در نماز جماعت.

🔸نظارت بر نحوه رفتار و كردار و پوشش اسلامی دانش آموزان در داخل و خارج مدرسه براساس موازين و دستورالعمل‌های مربوط زير نظر مدير مدرسه.

🔸تهيه مقدمات برگزاری مراسم در ايام خاص (اعيا، عزاداريها و ...) با هماهنگی ستاد تربيتی مدرسه.

🔸تدريس در كلاس طبق دستورالعمل‌های صادره از وزارت آموزش و پرورش.

🔸تهيه و تنظيم برنامه های تبليغی مناسب در مورد مناسبت‌های مختلف.

🔸برگزاری سخنرانی های كوتاه و ساده بمنظور آشنا نمودن دانش آموزان با مسائل اجتماعی، سياسی تنظيم و اجراي برنامه های مسابقات قرآن و برنامه ريزي براي آماده كردن دانش آموزان جهت شركت در اين مسابقات با نظر رئيس مدرسه.

🔸 تشكيل كتابخانه و تهيه تامين لوازم و تهيه كتابهای متناسب با شرايط سنی دانش آموزان و فعال كردن كتابخانه به نحوی كه همه دانش آموزان از آن بهره مند شوندی

🔸 همكاری با مدير مدرسه در انجام فعاليتهاي تربيتی، اجتماعي دانش آموزان از طريق تشكيل گروهها و انجمن‌های دانش آموزان با رعايت مقررات مربوط

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • Hamid.sH آفلاین
        Hamid.sH آفلاین
        Hamid.s
        فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230819_201632_169.jpg
        لوگوی دانشگاه فرهنگیان نماد چیست ؟🤔

۱_نماد طاق و چهارچوب برای لوگو :
        تمام لوگو تحت چهارچوب منحنی ترسیم شده هدف از این طراحی نشان دادن انعطاف سازمانی و چهارچوب مدار بودن این واحد سازمانی است
        ۲_نماد گیاه استعاره از شکوفایی:
        در امتداد نمادچهارچوب، یک گیاه در حال رویش طراحی شده که نشانه رشد و شکوفایی و تعالی جامعه سازمانی فرهنگیان است
        ۳_نماد کتاب باز و امتداد نماد یک قلم :
        در لوگوی دانشگاه فرهنگیان به وضوح یک کتاب باز و قلم دیده میشود این ها در واقع وسایل و ابزار های یک معلم هستند که با انها به نبرد با جهل میرود
        ۴_نماد انسانی در مرکز لوگو :
        انسانی که توسط یک دایره، سرش در مرکز این لوگو مشخص شده نماد معلمی است که در مرکز لوگو قرار دارد و هسته رویکرد دانشگاه فرهنگیان است.

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • Hamid.sH آفلاین
          Hamid.sH آفلاین
          Hamid.s
          فارغ التحصیلان آلاء
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده

✅ روز مصاحبه اینجوری تدریس کنید

❌محتوای ٢ تدریس فوق‌العاده با توجه به ساحت های سند تحول بنیادین ❌

🟣 تدریس تمام ساحتی برا درس جانوران بی مهره پایه چهارم

👋 بعد سلام و احوال پرسی و حضور غیاب و ایجاد انگیزه وارد #تدریس بشین. 👋

اول از آفرینش حشرات 🐞 و کلاً جانوران توسط خدا بگین و اینکه چه فایده ای داره و چه مضراتی همون طور که قبلاً گفتم میتونین قرآن رو باز کنین و از آیات مربوط به زنبور عسل 🐝 و... براشون بخونین و موضوع رو به بحث بزارین (اعتقادی و اخلاقی)

یکم حرف میزنین از این موارد و بعدش وارد بازار کار میشین از درآمدزایی 💰 از طریق حشراتی مثل کرم ابریشم 🐛 و زنبور عسل 🐝 و این موارد میگین (اقتصادی)

✔️ از فواید حشرات و موادی که از مثلاً زنبور عسل و بقیه حشرات توی سلامتی آدما استفاده میشه میگین (زیستی و بدنی)⚠️

🟢بعد از زیبایی آفرینش حشرات برا دانش آموزانتون توضیح میدین چه طور نظم و هماهنگی دارن میتونین اینجا از مورچه بگین بهشون (زیبایی، هنر)
          وارد بحث اجتماع میشین دوباره به #مورچه 🐜 اشاره میکنین و هماهنگی و مشارکت اونها در رسیدن به اهداف و ربطش میدین به آدما. برا علمی و فناوری هم میتونین دوباره از استفاده متخصصا از حشرات برای درمان 💊 و پزشکی 🧪 و سایر حیطه های علمی بگین.

🟣تدریس ساحتی درس گردش زمین/ علوم دوم

👋 بعد از سلام و احوال پرسی و حضور و غیاب و ایجاد انگیزه وارد تدریس بشین 👩‍🎓

از زیبایی خلقت خدا در آفرینش زمین🌎 و آسمان 🪐 برا دانش آموزاتون صحبت کنین

میتونین از نماینده کلاس بخواین کتاب قرآن رو بیاره و یا خودتون به همراه بیارین. آیاتی از کلام خدا رو که در مورد آفرینش زمین و آسمان و گردش اون هست براشون بخونین و از اونها بخواین پیرامون آیات خدا تدبر کنن (ساحت اعتقادی)😀

⬅️همین ابتدا میتونین وارد ساحت زیبا شناسی و نظم آسمان و زمین بشین.💡 بچه ها میبینین خدا زمین رو چقدر زیبا خلق کرده ی سیاره کروی شکل که با گردش خودش فصل هارو برامون به ارمغان آورده 💬

نگاه کنین خورشید 🌤رو، فکر میکنین چقدر از ما فاصله داره چطور میشه چند ساعت ⏰ دیگه از پیش ما میره و یهو زمین تاریک میشه؟ 🌒

🗣️راستی میدونستین اینکه ما میتونیم چند فصل رو داشته باشیم؟؟!!
          فصل بهار به اون قشنگی ☘️
          فصل تابستون جذاب و گرم ☀️
          زمستونای با آدم برفی ☃️❄️
          و پاییز با خش خش برگهاش. همه اینا از گردش زمینه هاااا 🍂🍁

🌝زمین خوشگل کروی ما 🌎 اگه دور خودش بگرده باعث میشه شب بشه، روز بشه. اما اگه دور خورشید خانوم😀 بگرده چهار فصل رو بوجود میاره. چه نظام آفرینش زیبایی رو خدا خلق کرده. اینطور نیس؟ (ساحت زیبا شناختی)🥰😍

دخترای قشنگم 👧 (یا حالا میتونید بگید پسرای قشنگم 🧑‍🦱) میدونین خدا با این خلقت قشنگی که داره چقدر به فکر من و شما و بقیه بوده. فصل بهار که میاد عید میشه کلی خرید و دید و بازید داریم بهمون خوش میگذره میریم خونه فامیلا و اشناها مگه نه (ساحت اجتماعی) 👭🤝

فکر کنین ما تابستوناا چون مدرسه تعطیله میتونیم کلی بریم مسافرت✈️🚂🚘، مهمونی. کلی خرید کنیم میوه های خوشمزه تابستونی 🍌🥝

❤ اصلاً برا هر فصلی ی عالمه خرید میکنیم. چون نمیتونیم که لباسای تابستونو فصل زمستون بپوشیم، میشه؟ (ساحت اقتصادی)

دخترا(پسرای) قشنگم میدونستین همین نعمتای خدا باعث شده ذهن دانشمندا کار کنه 🧑‍💻 و بیان عوض اینکه کلی سوخت مصرف کنن که احتمال داره تموم شه بجاش از انرژی خورشید استفاده کنن برا تولید برق و خیلی کارای دیگه (علمی)💡

تازه ی عالمه فایده هم برا بدن ما داره. از ویتامینی که میتونیم از خورشید بگیریم برا بدن مون ویتامین D و کلی فایده دیگه از نور روز 🌞 گرفته تا آرامش و خواب شب 🌙 (ساحت بدنی، زیستی)

موفق باشین 🌸

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • Hamid.sH آفلاین
            Hamid.sH آفلاین
            Hamid.s
            فارغ التحصیلان آلاء

دانش-آموزان-آلاء
            دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Hamid.sH آفلاین
              Hamid.sH آفلاین
              Hamid.s
              فارغ التحصیلان آلاء

توجه کنید
              نمیتونید از طریق کارنامه سبز رشته قبولی تو جابه جا کنی !!!

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • Hamid.sH آفلاین
                Hamid.sH آفلاین
                Hamid.s
                فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230819_235541_207.jpg
                🔴 مهم‌
                داوطلبان می توانند با ثبت نام در دانشگاه‌های دولتی، مدرک دوگانه دریافت کرده و معلم شوند!

🔹 در انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۲، در رشته‌های تحصیلی مورد نیاز آموزش و پرورش در دوره کارشناسی، داوطلبان می توانند در دانشگاه‌های برتر دولتی ثبت نام و دو سال آغازین را در دانشگاه دولتی و دو سال پایانی را در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کنند. تمامی مراحل مصاحبه و بررسی صلاحیت (گزینش قبل از ورود به دانشگاه و در طول تحصیل) برای داوطلبان این رشته‌ها نیز اجرا می شود .

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.s
                  فارغ التحصیلان آلاء

✅ تراز کنکور امسال دو سال اعتبار خواهد داشت

◀️ رئيس سازمان سنجش با اشاره به اینکه داوطلبان می توانند در دو نوبت کنکور شرکت کنند، گفت: البته حداکثر نمره برای آنها ملاک قرار می گیرد و هر نوبت آزمون یک نمره کل به آنها می دهد که دو سال اعتبار دارد و براساس آن می توانند برای دو سال در انتخاب رشته شرکت کنند. 2 سال مهلت اعتبار نمرات قبولی کنکور سراسری برای نتایج هر یک از نوبت های برگزاری کنکور در ... و تیرماه در نظر گرفته شده
                  است

◀️ قابل توجه می باشد رتبه ذخیره نمی شود و اعتباران فقط مربوط به همان کنکور هست نه دو سال این فقط تراز کل میباشد که به مدت دو سال اعتبار دارد مثلا برای کنکور ۱۴۰۳ مجددا تراز کنکور ۱۴۰۲ یا داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ مقایسه خواهد شد و رتبه جدید به آن داده خواهد شد تا انتخاب رشته کند.

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Hamid.sH آفلاین
                    Hamid.sH آفلاین
                    Hamid.s
                    فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230819_235902_447.jpg
                    ✅ اضافه شدن یک رشته ی جدید در گروه انسانی
                    ◀️ کاردانی آموزش و پرورش

توضیحات بزودی

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.s
                      فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230819_235955_158.jpg
                      ✅پذیرش دانشگاه فرهنگیان ۱۴۰۲ بومی استانی  یا بومی منطقه ای؟

🔹مقابل  کد رشته ها دقت کنید بعضی کد رشته ها اولویت با چند شهر و منطقه هست و اگر در این شهر ها ظرفیت خالی موند اولویت با داوطلبان بومی اون استان هست

🔹بعضی دیگر تمام داوطلبان بومی اون استان مجاز هستند کد رشته ها مربوطه رو انتخاب کنند

❌نمونه این موارد رو در تصویر بالا مشاهده میکنید

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.s
                        فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230820_000623_196.jpg
                        ✅ شرایط دانشگاه فرهنگیان در دفترچه ی انتخاب رشته ۱۴۰۲

شرایط جدید:
                        حداقل نمره کل نهایی لازم ۶ هزار
                        حداقل معدل کل دوره متوسطه دوم ۱۴
                        حداکثر سن پذیرش ۲۴ سال تمام

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • Hamid.sH آفلاین
                          Hamid.sH آفلاین
                          Hamid.s
                          فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230820_000555_474.jpg
                          ✅ 60 هزار نفر به مصاحبه می روند!!!
                          ◀️ دو برابر دعوت به مصاحبه می کنند

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • Hamid.sH آفلاین
                            Hamid.sH آفلاین
                            Hamid.s
                            فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230820_000959_042.jpg
                            🟢 حواستون باشه که تعداد محدودی میتونین کد رشته هارو ویرایش کنین

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.sH آفلاین
                              Hamid.s
                              فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230820_001048_262.jpg
                              ✅ پذیرش فرهنگیان در دانشگاه های دیگه که به دفترچه ی انتخاب رشته اضافه شده

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Hamid.sH آفلاین
                                Hamid.sH آفلاین
                                Hamid.s
                                فارغ التحصیلان آلاء

(مهم) ظرفیت های پزشکی در دانشگاه ها

دانشگاه علوم پزشکی ایران :
                                ظرفیت پزشکی پارسال در هر نیمسال ۱۴۰ نفر
                                امسال ۱۱۸ و ۱۱۷ نفر😐

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان :
                                ظرفیت پزشکی پارسال در هر نیمسال ۹۳ نفر
                                امسال ۱۲۰ نفر

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل :
                                ظرفیت پزشکی پارسال در هر نیمسال ۵۲ نفر
                                امسال ۳۵ نفر

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :
                                ظرفیت پزشکی پارسال در نیمسال اول ۴۰ نفر
                                امسال ۲۵ نفر

دانشگاه علوم پزشکی تهران :
                                ظرفیت پزشکی پارسال در هر نیمسال ۱۷۰ نفر
                                امسال ۱۵۶ نفر

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.s
                                  فارغ التحصیلان آلاء

IMG_20230820_001201_245.jpg
                                  ✅نیمسال شروع به تحصیل تمامی رشته محل های دانشگاه فرهنگیان نیمسال اول است به جز رشته های👇

آموزش زبان انگلیسی
                                  ارتباط تصویری
                                  علوم ورزشی
                                  مهندسی برق
                                  مهندسی ساخت و تولید
                                  مهندسی صنایع مبلمان
                                  مهندسی عمران
                                  مهندسی کامپیوتر
                                  مهندسی مکانیک
                                  مهندسی مواد و متالورژی
                                  متعلق به شهید رجایی که نیمسال دوم است

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • Hamid.sH آفلاین
                                    Hamid.sH آفلاین
                                    Hamid.s
                                    فارغ التحصیلان آلاء

✅رشته های جدید دفترچه #انسانی

🚩سیاست گذاری اجتماعی دانشگاه علامه

🚩ارشد پیوسته فرهنگ و ارتباطات

🚩ارشد پیوسته معارف و حقوق به دانشگاه جامع امام حسین

🚩کاردانی نقشه برداری ژیودزی(گرایش زمین شناسی) سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • Hamid.sH آفلاین
                                      Hamid.sH آفلاین
                                      Hamid.s
                                      فارغ التحصیلان آلاء

✅رشته های جدید دفترچه #ریاضی

اضافه شدن رشته
                                      🚩کارشناسی ارشد پیوسته مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک
                                      🚩کارشناسی ارشد پیوسته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی
                                      🚩کارشناسی ارشد پیوسته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی
                                      برای دانشگاه علم و صنعت با شرایط پذیر رتبه های زیر هزار کشوری

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • Hamid.sH آفلاین
                                        Hamid.sH آفلاین
                                        Hamid.s
                                        فارغ التحصیلان آلاء

📌تغییرات دفترچه انتخاب‌رشته 🗓

• تعهدی بومی مناطق محروم دارای تعهد ۳ برابر تحصیل همانند تعهدی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ۱/۵ برابر مدت تحصیل تبدیل شد.

• بنابراین از این به بعد دو نوع تعهدی نداریم و هردو شکل تعهدی دارای تعهد ۱/۵ برابر تحصیل هست 👀✋🏼

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • Hamid.sH آفلاین
                                          Hamid.sH آفلاین
                                          Hamid.s
                                          فارغ التحصیلان آلاء

(❌خبر خوش برای تهرانی ها❌)

اضافه شدن کد رشته های مربوط به پرستاری ، دامپزشکی ، اتاق عمل ، میکروبیولوژی ، هوشبری و ... در دانشگاه های شهید بهشتی و تهران فقط برای داوطلبان بومی این استان!

🆘بدون تعهد 🆘

⭕️خاص تهرانی هاست این ظرفیت ⭕️

مروح کن دل و جان را...🌊🕊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 13
                                          • 14
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه