این تاپیکو بخون شاید کمک کردی
-
فقط یه نکته که باید بگم دوستتون اگر بخواد از این دانشگاه آزاد انصراف بده و امسال بره دانشگاه دیگه تا معافیت بگیره
نمیتونه کنکور بده چون حق انصراف از دانشگاه یه بار بار دوم دانشگاه باید کامل خونده بشه
دوستتون از دانشگاه آزاد پرس و جو کنه ببینه امکانش هست دوباره معافیت بگیره
اگر که شده بهتر
اگر نه دو ترم درس های سبک برداره همراه با تحصیل به کنکور بخونه میتونه با استاداش اونایی که راضی هستن حرف بزنه درباره شرایط کلاسشون نره اونایی هم که گیر میدن بره امتحانات هم شب امتحانی یه چیزی بخونه بره خب دانشگاه آزاد بالاخره تو نمره یکم کمک میکنه -
فقط یه نکته که باید بگم دوستتون اگر بخواد از این دانشگاه آزاد انصراف بده و امسال بره دانشگاه دیگه تا معافیت بگیره
نمیتونه کنکور بده چون حق انصراف از دانشگاه یه بار بار دوم دانشگاه باید کامل خونده بشه
دوستتون از دانشگاه آزاد پرس و جو کنه ببینه امکانش هست دوباره معافیت بگیره
اگر که شده بهتر
اگر نه دو ترم درس های سبک برداره همراه با تحصیل به کنکور بخونه میتونه با استاداش اونایی که راضی هستن حرف بزنه درباره شرایط کلاسشون نره اونایی هم که گیر میدن بره امتحانات هم شب امتحانی یه چیزی بخونه بره خب دانشگاه آزاد بالاخره تو نمره یکم کمک میکنهنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s ممنون از جوابتون
-
@Hamid-s ممنون از جوابتون
@در-حال-بارگذاری خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راه که هست
منتها از قوانین دانشگاه آزاد خبر ندارم
برو آموزش دانشگاه بپرس اگه دو ترم پیشِ رو همه درسا مشروط بشی اخراج نمیزنن؟
و اینکه من شنیده بودم اگه دانشگاه پیام نور باشی و انصراف بدی، یه سال فرصت داری تا کنکور قبول شی...آزاد نمیدونم از این خبرا هست یا نه
ولی نگران نباش، بدترین حالتش اینه میشینی در حد پاس شدن میخونی میری و کنکورتم پیش میبری...سخته ولی شدنی.. -
راه که هست
منتها از قوانین دانشگاه آزاد خبر ندارم
برو آموزش دانشگاه بپرس اگه دو ترم پیشِ رو همه درسا مشروط بشی اخراج نمیزنن؟
و اینکه من شنیده بودم اگه دانشگاه پیام نور باشی و انصراف بدی، یه سال فرصت داری تا کنکور قبول شی...آزاد نمیدونم از این خبرا هست یا نه
ولی نگران نباش، بدترین حالتش اینه میشینی در حد پاس شدن میخونی میری و کنکورتم پیش میبری...سخته ولی شدنی..نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dark_Light مرسی
-
پیام یکی از دوستان:
برای اینکه کنکور چهارم بدم و نرم سربازی راهی نیست؟ برای پارسال دانشگاه آزاد ثبت نام کردم و دو ترم مرخصی هم گرفتم انصراف ندادم هنوز
اینو برام بپرس لطفاًراهی هست که بمونه واسه سال چهارم ولی نره سربازی؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء تجربی @انسانیا ریاضی فیزیک @ریاضیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@در-حال-بارگذاری
پیام نور ثبت نام کن -
@در-حال-بارگذاری
پیام نور ثبت نام کن@Fateme-goli
نه نه اصلا اینکار بیشترین اشتباهه نمیتونه دوباره انصراف بده
حق انصراف از دانشگاه یه باره
همونکاری که من گفتم انجام بدن دوستتون
اگر انصراف بدن از دانشگاه آزاد برن پیام نور دیگه نمیتونن از پیام نور انصراف بدن چون باید کامل بخونن -
پیام یکی از دوستان:
برای اینکه کنکور چهارم بدم و نرم سربازی راهی نیست؟ برای پارسال دانشگاه آزاد ثبت نام کردم و دو ترم مرخصی هم گرفتم انصراف ندادم هنوز
اینو برام بپرس لطفاًراهی هست که بمونه واسه سال چهارم ولی نره سربازی؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء تجربی @انسانیا ریاضی فیزیک @ریاضیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی
-
@در-حال-بارگذاری تو همون دانشگاه آزادی که هس انتخاب واحد کنه یکم هزینش زیاد میشه
اگه انصراف بده و به پیام نور بره دیگه نمیتونه معافیت بگیرهنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@H_-_H ممنون
-
@H_-_H ممنون