از دانشجو شدنت بگو آلایی عزیز
-
خدمت دوستان پشت کنکوری و عزیزانی که در شُرُف رفتن به دانشگاه هستن لازم دونستم چند نکته رو متذکر بشم :
-
هرکی باهات خوب بود رفیقت نیست
-
استادی که میگه سوال آسون میدم دروغ میگه
-
دنبال خانم ناظم و آقای ناظم نگردید!
-
انسان باشید با بقیه بچهها هماهنگ باشید!
-
-
@Hamid-s چقد حق🥲
از دومی و چهارمی بد زخم خوردم
مخصوصا اون استادی که میگه از نمونه سوالا نمیدم...@Zahra-HD
استادی که همیشه طول ترم شوخ طبع هست همیشه سخت ترین امتحان رو میگیره و کمترین ارفاق رو داره
استادی که طول ترم اذیت میده تو امتحان دست ارفاقش بازه -
@تومیوکا-گیو در
گفته است:
@Alba تشکر
این دفتری که فرستادید، سر کلاس نوشتید؟
آخه من جزوه هام ۷ رنگه و سر کلاس فقط با ۳ رنگ میتونم بنویسم
و دستخطی خرچنگ قورباغه البته
پس دستم رو تند کنم دیگه خونه جزوه پاک نویس نکنم؟بله سر کلاس
به نظرم سر کلاس خیلی بهتره
مثلا یک ساعت میخواید وقت بزارید تو خونه بنویسید، خب اون یک ساعت سوال حل کن
اصلا غیر اون آدم میخواد باشگاه بره یا شاغل بشه و... زمانش سیو میشه@Alba هعی
بای بای خودکار های هفت رنگ
بای بای جزوه زیبا و تمیز
حتی مامانم هم تو کف جزوه هام بود -
خدمت دوستان پشت کنکوری و عزیزانی که در شُرُف رفتن به دانشگاه هستن لازم دونستم چند نکته رو متذکر بشم :
-
هرکی باهات خوب بود رفیقت نیست
-
استادی که میگه سوال آسون میدم دروغ میگه
-
-
انسان باشید با بقیه بچهها هماهنگ باشید!
@Hamid-s در
گفته است:
سلام
خب این ینی چی؟ -
-
@Hamid-s در
گفته است:
سلام
خب این ینی چی؟@تومیوکا-گیو
فردی با وظیفه ی ناظم یا فردی به نام مبصر تو دانشگاه نیست -
سلااام
چند توصیه هم من بگم:
ـ به محض اینکه یکی باهاتون خندید بهش اعتماد نکنید
ـ همون اول وارد اکیپای سمی نشید 🥺
ـ خودتونو درگیر حاشیه نکنید
ـ به استادا لو ندید که نمونه سوال ازشون دارید
_ گول ترم بالاییایی که میگن درسارو بزارید شب امتحان نخورید
_ از امکانات دانشگاه استفاده کنیدـــــ و اینکه بعد دوروز دانشگاه رفتن حس نکنید از دماغ فیل افتادید و توی هر حوزه ای تخصص دارید و میتونید اظهار فضل کنید
-
سلااام
چند توصیه هم من بگم:
ـ به محض اینکه یکی باهاتون خندید بهش اعتماد نکنید
ـ همون اول وارد اکیپای سمی نشید 🥺
ـ خودتونو درگیر حاشیه نکنید
ـ به استادا لو ندید که نمونه سوال ازشون دارید
_ گول ترم بالاییایی که میگن درسارو بزارید شب امتحان نخورید
_ از امکانات دانشگاه استفاده کنیدـــــ و اینکه بعد دوروز دانشگاه رفتن حس نکنید از دماغ فیل افتادید و توی هر حوزه ای تخصص دارید و میتونید اظهار فضل کنید
و اگه میخواید بتونید از تدریس استاد سرکلاس استفاده کنید حتما پیش خوانی کنید
-
سلام به بچه های عزیز آلا
خب دوستان تو این تاپیک قراره که تجربه هامون رو از دانشجویی بگیم
نحوه درس خوندن، نحوه ارتباطات،خوابگاه و... هر صحبتی که تو ذهن تون هست
که ورودی های امسال مون بتونن استفاده کنن
ممکنه حتی یه سری نکات و صحبت ها بگیم که خودمون هم ندونیم و بهمون کمک بشه
و اینکه بچه های جدید حتما سوالات شون رو بپرسن
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@همیار@Alba
خبببب بریم شرو کنیم ......
انشاالله که خیره ....#استاد چیذری بزرگ
آقا اولین ی تبریک بگیم خدمت آلایی های عزیز
که دانشگاه قبل شدن ، میشن و خواهند شد
۱.اول اینکه سعی کنین با محیط دانشگاه خیلی خوب آسنا بشین . قشنگ همه مکان ها ، ساختمونا و.... آدرسش رو بلد باشید۲.سعی کنید از همون اول با چند نفر از بچه ها مچ بشید
و باهم باشید دیگه مثل ی اکیپ
مثلا باهم برید سالن غذا خوری ، با هم برید کتابخونه و.....۳. ی بار گفتم
دانشگاه جای درس خوندن جای......( آره همون که همین الان اومد توی کَلَت) اصن پی حاشیه نرید
از اکیپای معروف به اکیپای سمی
(خودتون وقتی رفتین دانشگاه میفهمین چرا بهش ین اسم رو اختصاص دادن ) دوری کنین
کلا نمیدونم چجوریه انگار ی سری افراد برای به هاچ رفتن ساخته شدن
مستقیم میرن به فنا....
۴.سعی کنین سر کلاس باشین همیشه
درس رو سر کلاس یاد بگیرین
دنبال جزوه گرفتن و شب امتحانی شدن نباشین
اصن از من میشنوید شب امتحانی نشید اگه تمرکزتون از دست رفت دیگه نه خواب راحتی میرید نه امتحان خوبی میدین
۵.از همون اول سعی کنین معدلتون نیاد زیر ۱۷ همین
کفایت میکنه
دانشگاه معدل ها سطح بندی میشن و
۲۰ درصد افراد ( با توجه به سطح دانشگاه ها متفاوته)
بالای ۱۷ میشن
کلا میرسه به جایی که دروس سخت و سنگین میشن
و اون معدل بالا ها هم میان روی همین رنج
پس لطفاً معدلتون نیاد از ۱۷ پایین
ده هزار بارررررر...
۶.از این چهار ، پنج سال تکرار ناشدنی عمرتون بهترین
استفاده رو ببرید
به برنامه ریزی عادت بدین خودتونو
سعی کنید در کنار درس خوندناتون حتما ی تفریح
حتی کوچیک داشته باشینخوب دیگه......
بیش از این کَلَتون رو درد نیارم
عزت زیاد خدانگهدار -
یه نصیحت به اونایی که تازه میخوان وارد دانشگاه بشن، در کنار درس خوندن:
یه حرفه یاد بگیرین واسه پول درآوردن
یه زبان یاد بگیرین
یه ورزش یاد بگیرین واسه سلامتی جسمتون
یه ساز هم یاد بگیرین واسه آرامش روحتون
خیلی ها فقط دانشگاه میرن
نه هیچ سازی بلدن
نه نقاشی بلدن
نه آشپزیشون خوبه
نه زبانشون عالیه
نه پول درمیارن
نه ورزش خاصی رو خیلی حرفهای کار میکنن -
بعد از آزمون تیزهوشان، بعد از امتحان نهایی، بعد از کنکور، بعد از دانشگاه، بعد از نوشتن پایاننامه، بعد از دفاع، بعد سربازی بعد از ازدواج، بعد از خرید خونه، بعد از کرونا بعد بعده یه مشت بعد از...
و هیچ نماند از ما...
اینو دوست داشتم بگم هیچ وقت به منِ مطلوب نمیرسید همیشه دغدغه هست من مطلوب همین الانی هست که هستید فقط باید روش کار کنید تا جا نمودید تو من مطلوب گذشته -
1.خودتو بیشتر دوست داشته باش
2. بیشتر ریسک کن
3.خودت رو با دیگران مقایسه نکن
4.بیشتر کتاب بخون
5.هدف داشته باش
6.اینو بدون که مسئولیت صفر تا صد زندگیت با خودته
7.نه گفتن رو یادبگیر
8.وابستگی رو حذف کن
10.روی ذهنت کار کن
11.یادبگیر هوشمندانه کار کنی
12.به چرندیات اجازه ی ورود به ذهنت نده
13.علاقت رو پیدا کن
14.دانشگاه برو ولی درکنارش مهارت پول سازی رو یاد بگیر -
تو دانشگاه و زندگیتون از این سه تا آدم خیلی دوری کنید
یکی اونی که پر از ادعاست
یکی اونی که حرف میاره میبره
یکی هم آدم جو گیر
اینا همیشه ضررن -
دانشجو های عزیز
کتابخونه دانشگاه هاتون چطور بودن؟
شما میخواستید درس بخونید تو خوابگاه میخوندید یا تنهایی(یا گروهی اصلا) میرفتید کتابخونه؟ -
دانشجو های عزیز
کتابخونه دانشگاه هاتون چطور بودن؟
شما میخواستید درس بخونید تو خوابگاه میخوندید یا تنهایی(یا گروهی اصلا) میرفتید کتابخونه؟@تومیوکا-گیو سلام دوست عزیز سوالاتو خوندم تو این تاپیک برام جالب بودن دلم خواست جوابتو بدم امیدوارم اسپم نباشه
کتابخونه همه ی اون کتابایی که استادا معرفی میکنن رو داره ولی برا اینکه بهت برسه باید بعداز کلاس حمله ببری به کتابخونه برداریوگرنه دیگه تا اخر ترم گیرت نمیاد
برا درس خوندن خودم به شخصه تو تختم راحتتر بودمولی گاهی تو حیاط خوابگاهم میرفتم و همیشه تنها درس میخوندم تمرکزم بیشتر بود چند بار رفتم کتابخونه خوابگاه تا خوراکیام تموم شد بلند شدم اومدم بیرون
باید ببینی تمرکزت کجاها بیشتره، تو دانشکده هم سالن مطالعه مختلط بود خیلیا میرفتن گروهی درس میخوندن البته حقوق بقیه رو رعایت میکردن جای ارومی بود ولی باز من عادت نداشتم برم اونجا
-
@تومیوکا-گیو سلام دوست عزیز سوالاتو خوندم تو این تاپیک برام جالب بودن دلم خواست جوابتو بدم امیدوارم اسپم نباشه
کتابخونه همه ی اون کتابایی که استادا معرفی میکنن رو داره ولی برا اینکه بهت برسه باید بعداز کلاس حمله ببری به کتابخونه برداریوگرنه دیگه تا اخر ترم گیرت نمیاد
برا درس خوندن خودم به شخصه تو تختم راحتتر بودمولی گاهی تو حیاط خوابگاهم میرفتم و همیشه تنها درس میخوندم تمرکزم بیشتر بود چند بار رفتم کتابخونه خوابگاه تا خوراکیام تموم شد بلند شدم اومدم بیرون
باید ببینی تمرکزت کجاها بیشتره، تو دانشکده هم سالن مطالعه مختلط بود خیلیا میرفتن گروهی درس میخوندن البته حقوق بقیه رو رعایت میکردن جای ارومی بود ولی باز من عادت نداشتم برم اونجا
@M-ba78 تشکر که جواب دادید
خب کتابایی که استاد معرفی میکنه رو مگه نباید تهیه کرد؟ فرضا کتاب خونه نتونستی کتاب رو برداری(و قبل از شما حمله کردن به کتاب خونه)
خب اون موقع چی؟ -
@M-ba78 تشکر که جواب دادید
خب کتابایی که استاد معرفی میکنه رو مگه نباید تهیه کرد؟ فرضا کتاب خونه نتونستی کتاب رو برداری(و قبل از شما حمله کردن به کتاب خونه)
خب اون موقع چی؟@تومیوکا-گیو خواهش میکنم
خب اون وقت دیگه میری میخری کتاب رو، راستش بعضی درسا ارزش خریدن کتاب رو نداره همون چیزایی ک استاد میگن کافیه و تابلوعه که استاد از همون پاور پوینتای خودش سوال میده، بعضی وقتا پی دی اف کتاب ها هم در دسترس هست اگه نمیخاستی بخری میتونی استفاده کنی فقط باید از استاد بپرسی منبع امتحانت چیه تا طبق همون برنامه ریزی کنی برا درس خوندنت
نظر منو بخوای برا اینکه باسواد تر باشی همیشه کتاب هارو تهیه کن حتی اگه استاد میگه منبع امتحانم همون جزوه ی خودمه ولی تو کتاب بخون، جزوه رو فقط شب امتحان بخون که نمره ی خوبی بگیری ولی برا یادگیری مفهومی کتاب بهترین منبع هست و وقتی کتاب میخونی متمایز از بقیه میشی -
@تومیوکا-گیو خواهش میکنم
خب اون وقت دیگه میری میخری کتاب رو، راستش بعضی درسا ارزش خریدن کتاب رو نداره همون چیزایی ک استاد میگن کافیه و تابلوعه که استاد از همون پاور پوینتای خودش سوال میده، بعضی وقتا پی دی اف کتاب ها هم در دسترس هست اگه نمیخاستی بخری میتونی استفاده کنی فقط باید از استاد بپرسی منبع امتحانت چیه تا طبق همون برنامه ریزی کنی برا درس خوندنت
نظر منو بخوای برا اینکه باسواد تر باشی همیشه کتاب هارو تهیه کن حتی اگه استاد میگه منبع امتحانم همون جزوه ی خودمه ولی تو کتاب بخون، جزوه رو فقط شب امتحان بخون که نمره ی خوبی بگیری ولی برا یادگیری مفهومی کتاب بهترین منبع هست و وقتی کتاب میخونی متمایز از بقیه میشی@M-ba78
-
سلام به بچه های عزیز آلا
خب دوستان تو این تاپیک قراره که تجربه هامون رو از دانشجویی بگیم
نحوه درس خوندن، نحوه ارتباطات،خوابگاه و... هر صحبتی که تو ذهن تون هست
که ورودی های امسال مون بتونن استفاده کنن
ممکنه حتی یه سری نکات و صحبت ها بگیم که خودمون هم ندونیم و بهمون کمک بشه
و اینکه بچه های جدید حتما سوالات شون رو بپرسن
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@همیارخیلیا به گروه ها و اکیپای سمی دانشگاه اشاره کردن، بنظر منم خیلی حواستون باشه، فرهنگ ها تو دانشگاه و خوابگاه باهم خیلی متفاوته، دانشجو هست که ترم یک میاد واقعا یه ادم نمونه و با اخلاق هست ولی ترم 3_4 به بعد ازین رو به اون رو شده، خلاصه بگم با جنبه باشین به قول معروف عین پرچم نباشین که با باد هی اینور و اونور میشه، عقاید خوب خودتونو حفظ کنید، اینا چیزی هست که خیلییی بیشتر از درس خوندن اهمیت داره
-
سلام
دانشجو های عزیز آلا من یه راهنمایی جالب احتیاج داشتم که چون واقعاً در حال حاضر نمی دونم از کی میشه راهنمایی گرفت مزاحم شما میشم ممنون میشم راهنمایی کنید
شما دخترخانما برای دانشگاه لباس چی می پوشید؟ یا اینکه دانشجو های دختر چی می پوشن؟ من امروز رفته بودم بازار خیلی گشتم اما واقعاً چیزی که مناسب دانشگاه باشه پیدا نکردم مانتو ها همه کوتاه یا جلوباز با جنس های خیلی بد اصلاً خوشم نیومد
الان تصمیم گرفتیم بدوزیم اما مدل قشنگی هم توی اینترنت پیدا نکردیم و اینکه خودتون می دونید استایل های دانشجویی که معرفی می کنن چقدر تخیلی هستن
دیگه گفتم از دخترخانمای خوش سلیقه ی اینجا راهنمایی بگیرم ازتون خیلی ممنون میشم چه برام بنویسین که چی مناسبه چه عکس بفرستین
مرسی از وقتی که میزارید -
سلام
دانشجو های عزیز آلا من یه راهنمایی جالب احتیاج داشتم که چون واقعاً در حال حاضر نمی دونم از کی میشه راهنمایی گرفت مزاحم شما میشم ممنون میشم راهنمایی کنید
شما دخترخانما برای دانشگاه لباس چی می پوشید؟ یا اینکه دانشجو های دختر چی می پوشن؟ من امروز رفته بودم بازار خیلی گشتم اما واقعاً چیزی که مناسب دانشگاه باشه پیدا نکردم مانتو ها همه کوتاه یا جلوباز با جنس های خیلی بد اصلاً خوشم نیومد
الان تصمیم گرفتیم بدوزیم اما مدل قشنگی هم توی اینترنت پیدا نکردیم و اینکه خودتون می دونید استایل های دانشجویی که معرفی می کنن چقدر تخیلی هستن
دیگه گفتم از دخترخانمای خوش سلیقه ی اینجا راهنمایی بگیرم ازتون خیلی ممنون میشم چه برام بنویسین که چی مناسبه چه عکس بفرستین
مرسی از وقتی که میزارید