ریاضی دهم مهدی امینی راد یا محمدرضا لکستانی ؟؟!
-
سلام دوستان
من الان می خوام ریاضی دهم رو استارت بزنم و بین استاد امینی راد و لکستانی ، نمی دونم ویدیو های کدوم رو نگاه کنم ؟؟؟؟!
از طرفی اقای امینی راد کل ریاضی دهم را در 28 تا ویدیو تدریس کردن و از این موضوع نگرانم که نکنه تدریس کامل و جامعی که مناسب کنکور باشه ، انجام نداده باشند و از طرفی دیگه آقای لکستانی فقط برای 4 فصل اول ، 105 تا ویدیو ضبط کردند ! ( والبته کلا فصل 5 و 6 و 7 رو تدریس نکردن )
من هم چندان وقت زیادی ندارم چون یک ماه دیگه باید بریم مدرسه و من امسال دوازدهم هستم و ریاضی و حسابان دهم و یازدهم رو جمبندی نکردم ( حقیقتش رو بخواین کلا دهم و یازدهم من درس نخوندم و حتی لای کتاب ها رو هم باز نکردم )
ممنون میشم راهنمایی کنید :) -
A A . M . H marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
من الان می خوام ریاضی دهم رو استارت بزنم و بین استاد امینی راد و لکستانی ، نمی دونم ویدیو های کدوم رو نگاه کنم ؟؟؟؟!
از طرفی اقای امینی راد کل ریاضی دهم را در 28 تا ویدیو تدریس کردن و از این موضوع نگرانم که نکنه تدریس کامل و جامعی که مناسب کنکور باشه ، انجام نداده باشند و از طرفی دیگه آقای لکستانی فقط برای 4 فصل اول ، 105 تا ویدیو ضبط کردند ! ( والبته کلا فصل 5 و 6 و 7 رو تدریس نکردن )
من هم چندان وقت زیادی ندارم چون یک ماه دیگه باید بریم مدرسه و من امسال دوازدهم هستم و ریاضی و حسابان دهم و یازدهم رو جمبندی نکردم ( حقیقتش رو بخواین کلا دهم و یازدهم من درس نخوندم و حتی لای کتاب ها رو هم باز نکردم )
ممنون میشم راهنمایی کنید :) -
@A-M-H
سلام وقتتون بخیر باشه
ببنید اگر کنکور دارین که
ریاضی تک پایه دیدن فایده نداره
باید جامع ببینید یعنی همه چی اگر نکته ای بوده از هر سه سالش رو بگه
که استاد دثابتی صفرتاصد دارن@f-nalist منظورتون دوره " کارگاه نکته و تست حسابان کنکور - محمد صادق ثابتی https://alaatv.com/set/588 " است ؟؟
چون به غیر از این اقای ثابتی دوره جامع دیگری ندارن
البته من منظورم در دوره های رایگان هستش -
@f-nalist منظورتون دوره " کارگاه نکته و تست حسابان کنکور - محمد صادق ثابتی https://alaatv.com/set/588 " است ؟؟
چون به غیر از این اقای ثابتی دوره جامع دیگری ندارن
البته من منظورم در دوره های رایگان هستش -
A A . M . H has marked this topic as solved on