اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه
-
@Hamid-s منم همین اشتباه کردم رفتم پیش مشاور گفت بومی ها باید برداری ن کل استان.
همسون حذف کرد بیشتر بومی ها موند و شهر های نزدیم تر بازم گفت اونا هم نمی تونی چون اول بومی می گیرن.jahad_121 برعکس به من گفتن خوبه و تو که علاقه داری همه ی خراسان رضویو بزن 🤕
-
◀️ #فوری l سریال علاقه مندی فرهنگیان 1402 باز شد!!!!
در صورت عدم تهیه، از کلیه رشته های فرهنگیان #حذف میشوید!!!
❌فقط و فقط ویژه مجاز شدگان فرهنگيان در کارنامه نهایی است که مبلغ آن 36 هزار تومان می باشد.
❗️ سامانه به زودی باز می شود. لینک خرید سریال فرهنگیان 👇
Epay.sanjesh.org/payment/ -
🔴 #فوری ترازهای سابقه تحصیلی با اعتراض داوطلبان مجدد تغییر کرد و احتمال تغییر رتبههای کنکور شدت گرفت!
🔹در سامانه آموزش و پرورش، نمره کل جدید سابقه تحصیلی تحت عنوان «تراز اعلام شده در سنجش» منتشر شده است در حالی که رتبه ها و نمره ترازهای کارنامه کنکور، تغییری نکرده و مشابه گذشته است. نمره تراز بعضی داوطلبان به شدت کاهش یافته و نمره بعضی دیگر افزایش قابل ملاحظهای داشته است. انتخاب رشته با آزمون سازمان سنجش و دانشگاه آزاد علی رغم وعده قبلی هنوز آغاز نشده است و تغییر گسترده نمرات تراز، می توان نشان از رتبه بندی دوباره داوطلبان و صدور مجدد کارنامه باشد.
-
✅ سلام و خسته نباشید ببخشید این که جلوی انتخاب رشته مینویسه فرهنگیان آزاد نشون میده فرهنگیان تو دانشگاه آزاده؟؟ یعنی دانشگاه آزاده؟؟ باید پول و هزنیه بدیم؟؟ استخدامی داره؟؟
🔻 سلام وقت بخیر 😍🍃
این نشون میده شما استخدامی جایی نیستید و میخوان شما رو استخدام کنند. اگه جلوش نوشته باشه آزاد همون فرهنگیانه. اصلا کل رشته های فرهنگیان جلوش نوشته شده آزاد.
پس خیالتون راحت باشه. -

✅ باگ سایت سنجش در سیستم انتخاب رشته❌متاسفانه سیستم سنجش مشکل داره. رنگ هارو جا به جا نشون میده که بعضیا که همش رو فرهنگیان هم زدن، وسطش رنگ کدها فرق میکنه و بچه ها رو سردرگم میکنه. بزارید فردا انتخاب رشته کنید. فعلا عجله ای نیست.
-
سلام
ببخشید شما می دونید که معدل کتبی دیپلم
و معدل مل دیپلم منظور جیا هست
و از کجا میشع پیدا کرد و کلان چه کار کنیم. -
سلام
ببخشید شما می دونید که معدل کتبی دیپلم
و معدل مل دیپلم منظور جیا هست
و از کجا میشع پیدا کرد و کلان چه کار کنیم. -
jahad_121
معدل کتبی همون نمرات نهایی بدون اعمال نمره ی کلاسی هست
دیپلم هم با اعمال نمره ی کلاسی
باید از مدرسه گزارش ۶۰۲ کارنامه خودتون رو در درخواست کنید ریز نمرات سه سال و همه اطلاعات نمره اونجا هست@Hamid-s الان مدسه مون باز نیست
اگر یک معدی همین طور بزنم بعد شنبه می تونم ویرایش کنم؟ یا حق ویرایش فقط برای رشته ها هست -
@Hamid-s الان مدسه مون باز نیست
اگر یک معدی همین طور بزنم بعد شنبه می تونم ویرایش کنم؟ یا حق ویرایش فقط برای رشته ها هست -
@Hamid-s نه فقط کارنامه هر 3 سالم دارم.
-
@Hamid-s نه فکر کنم.
-
@Hamid-s خیلی ممنونم.
-
jahad_121
سال ما گزارش سوابق تحصیلی از سایت dipcode.medu.ir
بوداما ۴۰۲ فک کنم سایت https://my.medu.ir/ رفت
به این سایت برید وارد شید ازش عکس بفرستید بگم کدوم بخش برید چون من ۹۹ فارغ التحصیل شدم نمیاره برام اطلاعات رو -
jahad_121
به این سایت برید وارد شید ازش عکس بفرستید بگم کدوم بخش برید چون من ۹۹ فارغ التحصیل شدم نمیاره برام اطلاعات رو@Hamid-s
سایت mymedu برید -
jahad_121
به این سایت برید وارد شید ازش عکس بفرستید بگم کدوم بخش برید چون من ۹۹ فارغ التحصیل شدم نمیاره برام اطلاعات رو@Hamid-s
پس
وارد سایت پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش my.medu.ir شوید.2️⃣ در صورتی که فارغ التحصیل شدهاید گزینه والدین و سایر را بزنید و اگر در حال تحصیل پایه دوازدهم هستید بر روی گزینه دانش آموز کلیک کنید.
3️⃣ در کادر باز شده شماره همراه و کد امنیتی را وارد کنید تا رمز یکبار مصرف برایتان ارسال شود.
4️⃣ کد فعالسازی را وارد کرده و وارد پرتال خود شوید و بر روی گزینه سوابق تحصیلی کلیک کنید.
5️⃣ در نهایت اطلاعات شخصی و کد ۱۹ رقمی سوابق تحصیلی را در صفحه باز شده مشاهده میکنید.
-
jahad_121

من واردش شدم این صفحه رو داریم.
-
@Hamid-s

اینو می زنه. که به زودی فعال خواهد شد.