یا تابع من لا تابع له تعرفه
-

سلام
اگه میشه با ارامش بتوضیحیندانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم -
سلام ستون گزینه چند میشه ؟
-
سلام ستون گزینه چند میشه ؟
-
@f-nalist

-

سلام
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم@f-nalist
سلام فرزام
خلاصه اش اینه که با استفاده از تابع جمع و تفریق شون، چهار تا دو معادله دو مجهول می نویسیم تا اعضای fو g به دست بیاد -
@f-nalist
سلام فرزام
خلاصه اش اینه که با استفاده از تابع جمع و تفریق شون، چهار تا دو معادله دو مجهول می نویسیم تا اعضای fو g به دست بیاد -
@f-nalist
آره
من راه دیگه ای بلد نیستم :) -
@f-nalist
گفتم خبر بد رو با لبخند بهت بدم 😂
می خواستی ازینا😏 بذارم؟
😂 -
Reza-H در یا تابع من لا تابع له تعرفه گفته است:
@f-nalist
گفتم خبر بد رو با لبخند بهت بدم 😂
😂😂😂می خواستی ازینا😏 بذارم؟
نههههه از این متنفرم😂
😂
@f-nalist
آها اوکی :)
😂 -

سلام
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم@f-nalist
چون ما تو اعمال جبری بر توابع، فقط با اشتراک دامنه ها کار داریم، فقط اشتراک دامنه ها رو میتونیم بدونیم اما خود دامنه ها رو نه
پس همونطور که گفتن علی الحساب 3 تا داریم...اگه دامنه توابع f و g اعداد دیگه ای رو هم شامل بشن جوابشون میتونه بیشترم باشه...مثلا اگه صفر جزو دامنه f باشه 4 تا میشه جواب...در کنار اون اگه مثلا زوج مرتب (5.3) عضو g باشه بازم جواب داریم ... و همینطور حالت های زیادی هست که جوابهای بیشتر از 3 تا رو شامل میشن
پس کمتر از 3 نمیشه جواب. -
@f-nalist
چون ما تو اعمال جبری بر توابع، فقط با اشتراک دامنه ها کار داریم، فقط اشتراک دامنه ها رو میتونیم بدونیم اما خود دامنه ها رو نه
پس همونطور که گفتن علی الحساب 3 تا داریم...اگه دامنه توابع f و g اعداد دیگه ای رو هم شامل بشن جوابشون میتونه بیشترم باشه...مثلا اگه صفر جزو دامنه f باشه 4 تا میشه جواب...در کنار اون اگه مثلا زوج مرتب (5.3) عضو g باشه بازم جواب داریم ... و همینطور حالت های زیادی هست که جوابهای بیشتر از 3 تا رو شامل میشن
پس کمتر از 3 نمیشه جواب. -
@Dark_Light
آره. مفهوم همونه.
ولی بهتر از من گفتیش
درود ✨✋@f-nalist در یا تابع من لا تابع له تعرفه گفته است:
رضا ببین
قدرت انتقال مفاهیم😂😂😂
-
J JuDi has marked this topic as solved on