-
سلام.ببخشید آقای حاج سلیمانی تو این فیلم ها از جزوه شون تدریس میکنند یا کتابشون؟چون گفتین فعلا از جزوه استفاده میکنند می خواستم بدونم از کتابشونم استفاده کردن؟!
@alk.1370yahoo.com گفته است:
سلام.ببخشید آقای حاج سلیمانی تو این فیلم ها از جزوه شون تدریس میکنند یا کتابشون؟چون گفتین فعلا از جزوه استفاده میکنند می خواستم بدونم از کتابشونم استفاده کردن؟!
جزوه ی پارسالشون در سایت موجوده ( صفحه اصلی سایت -> روی جزوات کلیک بفرمایید )
با مطالب تدریس شده در فیلم مقایسه نمایید! -
@alk.1370yahoo.com بله-اما فرق زیادی با جزوه نداره میتونی جزوه رو بخونی در کنارشم کتاب درسی رو مفهومی بخونی
-
فقط همینو میتونم بگم: حـــــــــــــــــــــــــــــاجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی تو ایران نظیر نداره !!!!
-
شیمی استاد حاجی سلیمانی 94-1393
جلسه 44 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1530عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
مدت زمان : 27 دقیقه و 33 ثانیه (5 دقیقه اول رو میتونید بزنید جلو!)
تدریس روند تغییرشعاع اتمی در جدول تناوبی عنصر ها
(سرتیتر های گفته شده در این قسمت: شعاع اتمی، کووالانسی، واندروالسی، اثر پوششی الکترون های درونی، بار موثر هسته) صفحات 43 و 44 شیمی 2 چاپ 93 -
sohrab
آقا سهراب من سعی میکنم کامل کامل هرچی گفته شده تو کلاس رو توضیح بدم که دوستان راحت تر بتونن پیدا کنن قسمت های مورد نظر رو
این اولیش فعلا خدمت شما! -
جلسه 45 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1531عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
مدت زمان : 53 دقیقه و 45 ثانیه
تدریس روند تناوبی تغییر انرژی یونش عنصر ها در جدول تناوبی + حل چند تست از همین مبحث به عنوان مثال و تمرین
استاد در این قسمت از کلاس، به توضیح و تفسیر روند تغییرات انرژی یونش میپردازند و نمودار های مربوطه رو هم توضیح میدن. به همراه چند نکته و تکنیک برای تشخیص انرژی های یونش و توضیح دلیل استثناها در روند یونش.صفحات 45 و 46 شیمی 2 چاپ 93
-
جلسه 44 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1530عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
(سرتیتر های گفته شده در این قسمت: شعاع اتمی، کووالانسی، واندروالسی، اثر پوششی الکترون های درونی، بار موثر هسته) صفحات 43 و 44 شیمی 2 چاپ 93m.jafari9877 در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
(سرتیتر های گفته شده در این قسمت: شعاع اتمی، کووالانسی، واندروالسی، اثر پوششی الکترون های درونی، بار موثر هسته) صفحات 43 و 44 شیمی 2 چاپ 93وای ممنون، توضیحاتی که نوشتید به توضیحات سایت اضافه شدند.
اینکه ریز مباحث تدریس شده رو دقیق می نویسید خیلی خوبه، ممنون میشم اگر بقیه رو هم همینطور کامل بنویسید.
با تشکر
-
جلسه 46 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1586عنوان : تحلیل (آزمون قلمچی) + مشاوره
مدت زمان : 42 دقیقه و 44 ثانیه
استاد در این قسمت به مشاوره و بحث با بچه ها میپردازن و تجربه های خودشون و بقیه ی دانش آموزانشون رو به بچه ها منتقل میکنن.
در این حین آزمون 9 آبان قلمچی رو هم تحلیل و سوال هارو بررسی میکنن.- « در صورتی که وقت ندارید میتونید این قسمت رو نبینید چون چیزی تدریس نمیشه ولی پیشنهاد میشه که به صحبت های استاد گوش بدید » *
-
جلسه 47 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1587عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
مدت زمان : 40 دقیقه و 10 ثانیه
حل تست از مبحث انرژی یونش از جزوه ی دبیر (صفحات 45 و 46 جزوه ی موجود در سایت) + تدریس روند تناوبی تغییر الکترونگاتیوی عنصر ها (صفحه ی 49 و 50 جزوه ی موجود در سایت)
سرتیتر های تدریس شده: مفهوم الکترو نگاتیوی، روند تغییرات الکترونگاتیوی، نکات مربوط به تشخیص الکترونگاتیوی، ارتباط خصلت فلزی و نافلزی با الکترونگاتیوی
صفحات 46 و 47 کتاب درسی شیمی 2 چاپ 93این قسمت پایان فصل 2 شیمی! (در قسمت بعدی تست های این مبحث رفع اشکال میشود)
تست های فصل 2 شیمی رو بعد از این قسمت میتونید کامل بزنید -
جلسه 47 ام ( لینک جلسه ) : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1587عنوان : فصل دوم (خواص تناوبی عنصر ها)
مدت زمان : 40 دقیقه و 10 ثانیه
حل تست از مبحث انرژی یونش از جزوه ی دبیر (صفحات 45 و 46 جزوه ی موجود در سایت) + تدریس روند تناوبی تغییر الکترونگاتیوی عنصر ها (صفحه ی 49 و 50 جزوه ی موجود در سایت)
سرتیتر های تدریس شده: مفهوم الکترو نگاتیوی، روند تغییرات الکترونگاتیوی، نکات مربوط به تشخیص الکترونگاتیوی، ارتباط خصلت فلزی و نافلزی با الکترونگاتیوی
صفحات 46 و 47 کتاب درسی شیمی 2 چاپ 93این قسمت پایان فصل 2 شیمی! (در قسمت بعدی تست های این مبحث رفع اشکال میشود)
تست های فصل 2 شیمی رو بعد از این قسمت میتونید کامل بزنیدراستش ازونجایی که جزوه ای که توی کلاس تدریس میشه با جزوه ای که توی سایت هست فرق داره یکم، باعث شده که من واسه هر قسمت ده دیقه بگردم صفحه ی جزوه رو پیدا کنم، تازه خیلی چیزا هم توی جزوه نیست و من از روی کتاب میخونم
برای همین صفحه ی جزوه و صفحه ی کتاب هم میگم که دوستانی که میبینن وقتشون تلف نشه -
راستش ازونجایی که جزوه ای که توی کلاس تدریس میشه با جزوه ای که توی سایت هست فرق داره یکم، باعث شده که من واسه هر قسمت ده دیقه بگردم صفحه ی جزوه رو پیدا کنم، تازه خیلی چیزا هم توی جزوه نیست و من از روی کتاب میخونم
برای همین صفحه ی جزوه و صفحه ی کتاب هم میگم که دوستانی که میبینن وقتشون تلف نشهm.jafari9877 در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
راستش ازونجایی که جزوه ای که توی کلاس تدریس میشه با جزوه ای که توی سایت هست فرق داره یکم، باعث شده که من واسه هر قسمت ده دیقه بگردم صفحه ی جزوه رو پیدا کنم، تازه خیلی چیزا هم توی جزوه نیست و من از روی کتاب میخونم
برای همین صفحه ی جزوه و صفحه ی کتاب هم میگم که دوستانی که میبینن وقتشون تلف نشهسلام دوست عزیز .
من با اقای حاجی سلیمانی خوندم اینو اول بگم ایشون فوق العاده هستند .
یا بهتر بگم فوق فوق فوق العاااااده هستند .
اما جزوه ای که توی شایت هست مربوط به سال ۹۲-۹۳ میشه . من خودم فیلم های سال ۹۳-۹۴ رو دیدم ...جزوه مطالب اضافه رو در بر داره . با کتاب کامل میشه .
اینطوری به نظر منم بهتره چون باعث میشه مجبور شیم کتاب رو بخونیم .
من که اونطوری خوندم خیلی خوب بود . -
m.jafari9877 در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
برای همین صفحه ی جزوه و صفحه ی کتاب هم میگم که دوستانی که میبینن وقتشون تلف نشهسلام دوست عزیز .
من با اقای حاجی سلیمانی خوندم اینو اول بگم ایشون فوق العاده هستند .
یا بهتر بگم فوق فوق فوق العاااااده هستند .
اما جزوه ای که توی شایت هست مربوط به سال ۹۲-۹۳ میشه . من خودم فیلم های سال ۹۳-۹۴ رو دیدم ...جزوه مطالب اضافه رو در بر داره . با کتاب کامل میشه .
اینطوری به نظر منم بهتره چون باعث میشه مجبور شیم کتاب رو بخونیم .
من که اونطوری خوندم خیلی خوب بود .nazanin 24
بله کاملا با استاد آشنایی دارم. حتی ارتباط هم دارم با ایشون.
در عین ناباوری شمارشون هم دارم! ^__^ (براشون یه طرح از اسمشون زدم فرستادم، دیدم برام شمارشون رو فرستادن و صحبت کردیم خیلی باعث افتخار بود!!)جزوه ای که توی سایت هست یه سری چیز هارو نداره
خصوصا تو فصل 2 خیلی ضعف داره
البته من نیازی به اجبار برای کتاب خوندن ندارم! چون کتاب درسیو خیلی میخونم. ولی خب چاره ای نیست دیگه، آلاء هم تقصیری در این رابطه نداره. جزوه ی 93-94 آقای حاجی سلیمانی حتی توی کلاس هم همون روز اول آماده نبود چه برسه به وبسایت -
nazanin 24
در عین ناباوری شمارشون هم دارم! ^__^ (براشون یه طرح از اسمشون زدم فرستادم، دیدم برام شمارشون رو فرستادن و صحبت کردیم خیلی باعث افتخار بود!!)جزوه ای که توی سایت هست یه سری چیز هارو نداره
البته من نیازی به اجبار برای کتاب خوندن ندارم! چون کتاب درسیو خیلی میخونم. ولی خب چاره ای نیست دیگه، آلاء هم تقصیری در این رابطه نداره. جزوه ی 93-94 آقای حاجی سلیمانی حتی توی کلاس هم همون روز اول آماده نبود چه برسه به وبسایتm.jafari9877 در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
nazanin 24
البته من نیازی به اجبار برای کتاب خوندن ندارم! چون کتاب درسیو خیلی میخونم. ولی خب چاره ای نیست دیگه، آلاء هم تقصیری در این رابطه نداره. جزوه ی 93-94 آقای حاجی سلیمانی حتی توی کلاس هم همون روز اول آماده نبود چه برسه به وبسایتسلام من رو هم به حاجی برسون، بگو خیلی دوسش داریم
آقا حاجی سلیمانی معلم شیمی من بود!
-
m.jafari9877 در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
nazanin 24
البته من نیازی به اجبار برای کتاب خوندن ندارم! چون کتاب درسیو خیلی میخونم. ولی خب چاره ای نیست دیگه، آلاء هم تقصیری در این رابطه نداره. جزوه ی 93-94 آقای حاجی سلیمانی حتی توی کلاس هم همون روز اول آماده نبود چه برسه به وبسایتسلام من رو هم به حاجی برسون، بگو خیلی دوسش داریم
آقا حاجی سلیمانی معلم شیمی من بود!
خوش به حالتون واقعا
-
سلام و تشکر از زحمات شما آلایی ها. امکانش هست جزوه جدید و کامل استاد قرار داده بشه؟
یا اگه از کتابشون که اولین جلسه صحبتش شده درس دادن معرفی کنید تا تهیه کنیم -
سلام و تشکر از زحمات شما آلایی ها. امکانش هست جزوه جدید و کامل استاد قرار داده بشه؟
یا اگه از کتابشون که اولین جلسه صحبتش شده درس دادن معرفی کنید تا تهیه کنیمm.javad7596 در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
یا اگه از کتابشون که اولین جلسه صحبتش شده درس دادن معرفی کنید تا تهیه کنیمسلام دوست عزیز
از وبسایت کانون قلمچی باید کتاب رو بخرید
جای دیگه موجود نیست
اسمش هم کتاب دبیران پرمخاطب هست -
سلام دوستان الایی عزیز
من کل جلسات پیش استاد رو دان کردم گویا چنذ جلسه خرابه بزارین فایلشونو
این جلسات...........
6/11-2
6/18-1
6/18-2
12/17-2
12/19-1
12/19-212/24-1
12/26-1
سلام سیامک انصاری هستم . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام آقای گودرزی دبیر آلا رو تحلیل کنم من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم شیمی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای گودررزیو ببینی. سال دهم تکمیلو و سال یازدهم 17 قسمت منتشر شده.
این دبیر در یک یا حداکثر دو جلسه موضوع رو تدریس میکنن و در انتهای جلسه حدود دو یا سه تا سوال تشریحی حل میکنن و سپس از روی کتاب تست نشر الگو همه تست هارو حل میکنن. ایشون همه نکات تستی و تشریحو میگن و همه تست هار با دقت تحلیل میکنن. من با فیلم های آقای گودرزی موفق شدمم تا در امتحانات تستی ترم اول دبیرستان نمونه دولتی سوم کلاسم با 75 درصد بشوم. البته سطح تست ها بالا بود. ایشون در دبیرستان تیزهوشان تدریس میکنن و با قاطعیت میتونم بگم بهترین دبیر شیمی نظام جدید آلا هستن. حتی ایشون رو انتخاب کنین و حتی در تابستان هم که شده فیلم های ایشون رو ببینین. من شخصا تمام مباحث شیمیو با ایشون یاد گرفتم.
انشاالله که سال یازدهم هم تکمیل بشه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 کنکوری کنکوری-1399 @همیار
سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شده
یا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا