سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
نیاز به مشاوره
-
سلام. من تمام مدت همه چی رو به بازی گرفته بودم و اصلا درس نخوندم امسال سال دوازدهم هستم و این تابستون برای من خیلی تابستون با ارزشی بود که متاسفانه آنچنان استفاده ای از اون نکردم .
من فقط زیست دهم رو کنکوری خوندم با زمین شناسی به صورت کنکوری
فیزیک دهم و شیمی یازدهم و فیزیک یازدهم رو هم یک مطالعه ای داشته ام .آیا راهی هست که این همه عقب افتادگی رو جبران کنم؟
بخدا خیلی پشیمونم چیکار کنم کمکم کنید لطفا
-
-
سلام خسته نباشید
انگیزه ی الکی و زرد نمیدم
ببینید شما ۲۳۰ روز تا کنکور نوبت اولتون وقت دارید
۳۰ روز بزارم پای اشتباهات و تجربه هایی که بدست میارید
شما زمین رو کار کردید و خب در حد چیزایی تو مدرسه یاد گرفتین مجازی هم نبودید
شما فقط تو ۲۰۰ روز ۶۰ تست بزنید میشه ۱۲۰۰۰ تست
که اگه به ۴ درس باقی مونده تقسیم کنیم میشه ۳۰۰۰ تست واسه هر درس که اصلا تست کمی نیست
ولی باید از تجربیات استفاده کنید
چند منبعی نباشید حواستون رو به روش های مختلف معلم ها پرت نکنید
حتما مرور روزانه و ماهانه داشته باشید
امتحانات رو جوری بخونید انگار یه بار وقت دارید بخونید
وسواس مطالعاتی رو بزارید کنار
عوامل حواس پرتی مقابله کنید و از الان راه حلی براش بچینید
بعد عید جا نزنید
جمع بندی داشته باشید
همش از اول شروع نکنید
انفجاری شروع نکنید آروم آروم ساعتتون رو ببرید بالا
سینوسی هم نباشید
و هزاران چیز که میتونم بگم و خودتون هم میدونید
موفق باشید -
و اینکه بدونید درس دادن استاد و حل کردنش پای تخته به معنای یادگیری کامل شما نیست شما فوقش ۴ روز یادتون میاد چطور حل کرد استاد تا زمانی که چند بار خودتون اون سوال رو حل نکنید متوجه نمیشید و اصطلاحا یادگیری کاذب اتفاق میفته
-
Suma K.h
اگه بد ترین حالت رو در نظر بگیریم که شما هیچی نخوندین و پایتون صفره صفره خوب اگه شروع کنید و قوی ادامه بدید میتونید به 5 هزار هم برسید
خوب با این رتبه اگه بخواید سال دیگه بشنید واقعا رتبه خوبیه و میتونید 3 رقمی ش کنید، چون فرق میکنه بین کسی که با 5 هزار پشته با کسی با 15 هزار -
خوب این حالا بد ترین حالت بود و اگه پایتون هم متوسط باشه و خیلی خوب هم تلاش کنید و نهایی تون هم خوب بدید قطعا رتبه خوبی میارید
مثلا این مصاحبه یی که خودم چن هفته پیش دیدم از 16000 توی 4 ماه 2 هزار خورده ای شده(ماهان رزم)
تازه برا زمانی که عمومی ها بود و نقطه قوتش هم همینجور که میگه عمومی بوده 16000 شده ینی پایه تخصصیاش ضعیف بوده خیلی
https://www.aparat.com/v/TO531