سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه
-
گزینش آموزش و پرورش.pdf
اینم یه فایل دیگه خدمتتون
@دانش-آموزان-آلاء -
سوالات انحرافی
١. تفاوت قرآن کریم و مجید چیه؟
٢. جهان محدود است یا نامحدود؟
٣. درس خوندن به چه درد ما میخوره؟
۴. سند تحول بنیادین ازش چی میدونی؟
۵. اگه دانش آموزی بپرسه چرا ما خواب میبینیم چی میگی؟
۶. مدیر اگه بخواد بیاد سر کلاست بشینه مشکلی داری؟
٧. آدم برون گرایی هستی یا درونگرا؟ چرا؟
٨. اگه مدیر ازت ایراد بگیره چیکار میکنی؟
٩. چطوری سعی میکنی بچه ها رو سر کلاس فعال کنی؟
١٠. مراحل رشد بچه ها رو بگو
١١. اگه دانش آموزی سر کلاس سرما خورده باشه و بخواد حتما درس یاد بگیره چیکار میکنی؟
١٢. معلم میتونه یه دانش آموز که خیلی اذیت میکنه رو از کلاس بیرون کنه؟
١٣. خشمگین بشی چیکار میکنی؟
١۴. اگه بچه ها بپرسن آینه از چی درست شده؟
١۵. ویژگی شناختی بچه های دبستان چیه؟ دبیرستان چطور؟
١۶. از کجا بفهمیم یکی بهمون دروغ میگه؟
١٧. مسئله اول جهان اسلام؟
١٨. اولین هدفت تو زندگی؟
١٩. اگه سر کلاس گوشیت زنگ بخوره و خیلیییی مهم باشه، واکنش چیه؟
٢٠. اولین معلم؟ -
مراحل رسیدن به دانشگاه فرهنگیان از طریق کنکور
1,مجاز به انتخاب رشته شدن از میان رشته های دانشگاه فرهنگیان
2,اعلام اسامی چند برابر ظرفیت و دعوت به مصاحبه از شخص
3,ارسال مدارک به گزینش اداره آموزش و پرورش محل تحصیل دوران مدرسه و هسته گزینش آموزش و پرورش استان از طریق پست
4,انجام تحقیق توسط گزینش اداره منطقه از فرد مورد نظر
5,فرا رسیدن روز مصاحبه و مصاحبه تخصصی و عقیدتی با فرد و انجام معاینات پزشکی اولیه
6,اعلام نتایج نهایی و اسامی قبول شدگان از دانشگاه فرهنگیان و رشته قبولی
8,ثبت نام و آغاز دوران دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان
-
️ چند تا مصاحبه برای قبولی فرهنگیان باید بدیم؟
سوالات مصاحبه علمی(روانشناسی) پیرامون مباحث علمی است مانند چرا معلمی را انتخاب کردی، یک نمونه تدریس را ارائه بده،اگر دانش آموزی شلوغی بکنه چکار میکنی، اگر قرار باشه بچه ها را اردو ببری کجا میبری، نظرت راجع به معلمی وحقوق چیه، یک جمله راجع به معلمی بگو و...
اما سوالات «عقیدتی و سیاسی» مربوط به احکام ومسائل روز هست مثلا نماز دو رکعتی بخون، وضو بگیر، تیمم بگیر، بعد از چه مسافتی نماز را باید شکسته خواند، آخرین سخنرانی رهبر راجع به چی بود، امام جمعه محلتون اسمش کیه، نماز جمعه میری و موضوع خطبه های قبلی چی بودن، روز قدس چه روزیه و راهپیمایی رفتی چی خوردی! مسیر راهپیمایی شهرتون بگو قرآن باز کن بخون و....
و این را باید بدانید که مصاحبه علمی و عقیدتی سیاسی در دواتاق مجزا برگزار می شوند و اول وارد اتاق ۱ که ۳ معلم و ۱ ناظر عقیدتی سیاسی است می شوید و سپس وارد اتاق ۲ که فقط یک نفر هست می شوید.
-
ماکزیمم نمره مصاحبه چنده؟
برای ماده ٢٨ از 1000
برای کنکوری ها از 100اینا رو با هم اشتباه نگیرید چون مصاحبه ماده ٢٨ ها فرق داره کلا و برای اونا مخصوصا آموزگاری، ۶٠ درصد مصاحبه و ۴٠ درصد نمره کتبی مؤثره. برای دبیری هم برعکس این هست و ۶٠ درصدنمره آزمون کتبی و ۴٠ درصد مصاحبه موثر هست.
برای دانشگاه فرهنگیان (کنکوری ها) با اینا خیلی متفاوته و لطفا با هم مقایسه نکنید
-
jahad_121
سلام خیلی ممنون
برای ماده ی ۲۸ یعنی اونایی که لیسانس هستن و حالا میخوان معلم بشن چه دبیر چه ابتدایی یه آزمونی مثل کنکور هست که ۴۰ درصد اون تاثیر داره ۶۰ درصد هم مصاحبه شون
اما برای کنکوری ها که میخوان معلم شن چه دبیر چه ابتدایی
سال پیش ۷۰ کنکور بود ۳۰ مصاحبه
امسال برای کنکوری ها فعلا گفتن ۶۰ کنکوره ۴۰ مصاحبه
چرا که گفتن رو مصاحبه باید روی یک سری جزئیات توجه بیشتر کنند از جمله مصاحبه ی محلی و قدرت تدریس -
معرفی شدگان هردانشگاه بعد از اعلام اسامی از سایت سنجش، برای اطلاعات بیشتر به آدرسهای زیر مراجعه کنند:
معرفي شدگان رشتههاي تحصيلي دانشگاه شاهد تهران:
www.shahed.ac.irمعرفيشدگان رشتههاي تحصيلي دانشگاه شهيدمطهري:
www.golestan.motahari.ac.ir
www.motahari.ac.irمعرفي شدگان رشته كارشناسي و كارشناسيارشد علوم قضايي دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري دادگستري:
www.ujsas.ac.irمعرفي شدگان رشته مديريت بيمه اكو موسسه آموزش عالي بيمه اكو در دانشگاه علامه طباطبائي تهران:
www.atu.ac.irمعرفي شدگان رشتههاي تحصيلي دانشكده غيرانتفاعي رفاه تهران:
www.refah.ac.irمعرفيشدگان رشتههاي تحصيلي دانشگاه صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران:
www.iribu.ac.irمعرفي شدگان رشته كارشناسي ارشد پيوسته الهيات و معارف اسلامي و ارشاد دانشگاه غيرانتفاعي امام رضا(ع)- مشهد:
www.imamreza.ac.irمعرفيشدگان رشتههاي تحصيلي در دانشگاه علومپزشكي بقيهالله (عج):
www.bmsu.ac.irمعرفيشدگان رشته هاي تحصيلي در دانشگاه علوم پزشكي ارتش:
بورسیه وزارت دفاع در دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
www.ajaums.ac.ir -
هزینه های انصراف هر دانشگاه چقدر است؟
🟣 روزانه = هرترم ۷ میلیون تومان.
شبانه = ندارد.
پردیس خودگردان = قبلا داشت الان نه.
🟠 پیام نور = ندارد.
🟢 غیر انتفاعی = ندارد.
آزاد = ندارد.چند تبصره مهم که باید بدانید:
اگر مجدد روزانه قبول بشید هزینه انصراف ازتون گرفته نمیشه!
هزینه انصراف رو برای دادن مدرکتون برای ثبت نام تو دانشگاه جدید میگیرن، پس سعی کنید اصل مدارکتون رو به دانشگاه ندید.
اگر ثبت نام نکنید و فقط روزانه قبول بشید هزینه نداره -
مدارک احتمالی مصاحبه -
تمام محدودیتها، محرومیتها و جریمههای انصراف از دانشگاه، یک بار برای همیشه!
️ مجدداً تأکید می شود انصراف از دورههای روزانه (به استثناء رشتهها و دانشگاههایی با شرایط خاص همچون دانشگاه فرهنگیان) و شبانه یا نوبت دوم (با پذیرش از نیمسال دوم اشتباه نشود) هیچ گونه جریمهای ندارد و رایگان است. همچنین در صورت عدم وجود محدودیت نظام وظیفه برای پسران، یک فرد می تواند به طور نامحدود از دوره روزانه انصراف داده و مجدد در همان دوره ثبت نام کند و هیچ جریمهای در هیچ مرحلهای پرداخت نخواهد کرد؛ پس از انصراف و با ثبت نام در دانشگاه جدید، دانشگاه قبلی مدارک دبیرستان شما را به طور مستقیم و محرمانه به دانشگاه جدیدتان ارسال خواهد کرد و این موضوع نیاز به پرداخت هزینه ندارد.
همچنین مطابق با رأی دیوان عدالت اداری، انصراف از پردیسهای خودگردان دانشگاههای دولتی (از جمله علوم پزشکی) نیز جریمهای تحت عنوان پرداخت تمام یا کسری از شهریه ثابت ترمهای باقی مانده ندارد. این جریمه تنها در دانشگاه آزاد (با توجه به خصوصی و غیردولتی بودن این دانشگاه) وجود دارد و به عنوان یک قرارداد میان دانشجو و دانشگاه تلقی می شود.
پیرامون قوانین کنکور سراسری نیز، همانطور که چندین بار پیش از این گفته شد، پذیرفته شدن در دوره روزانه و ثبت نام یا عدم ثبت نام شما، هیچ محدودیت یا محرومیتی در کنکور سال آینده برای شما به همراه ندارد. همچنین کلیه دانشجویان روزانه همچون دورههای غیرروزانه می توانند در کنکور شرکت کرده و در صورت قبولی در رشته محل مطلوب خود پس از اعلام نتایج نهایی، با رعایت قوانین نظام وظیفه در خصوص پسران، از دانشگاه قبلی انصراف و در دانشگاه جدید ثبت نام کنند و نیازی به انصراف پیش از شرکت در کنکور نیست.
از نظر نظام وظیفه، پسران مشمول در کل دوران تحصیلات عالی تنها یک بار حق انصراف از دانشگاه و شروع به تحصیل مجدد و دریافت معافیت تحصیلی جدید را دارند.
-
️ جزئیات دو مصاحبه داوطلبان دانشگاه فرهنگیانمصاحبه عمومی و تخصصی
-
دوستان تو قسمت عمومی سیستم پاسخگوی سنجش میتونید درخواست حذف کدرشته بدید!!!
اگر کدرشته ای اشتباه وارد کردید درخواست بدید تا حذف کنن -
شرایط تخصصی کلی مصاحبه دانشگاه فرهنگیان
تسلط بر موارد تخصصی زیر در جلسه مصاحبه دانشگاه فرهنگیان بسیار مثمر ثمر خواهد بود:
️ #روخوانی_قرآن
ابتدا نحوه برداشتن قران، بوسیدن قران، دست روی کلمات میگذارید یا خیر، بسم الله، صدق الله و ..️ تسلط بر #احکام
برخی کتب با حجم کم به نام رساله آموزشی هستند که میتوان از آنها استفاده کرد در مورد مواردی مانند نماز ایات، نماز جمعه، وضو، روزه، مرجع تقلید و... .️ #هوشیار بودن
مثلا پرسیده میشود که نماز میت چند رکوع دارد !!!!️ #سوالات_علمی
مرتبط با رشته در سطح روان و ساده
هرکس متناسب با رشته مورد تقاضا مثلا برای دبیری زیست چند سوال ساده از زیست یا تاریخ در مورد تاریخ البته در همین جا باید هوشیار بود که سوال هوشیاری را بتوان جواب داد. مثلا ممکن است از متقاضیان تاریخ پرسیده شود آقا محمدخان قاجار چند فرزند داشت؟ که باید هوشیار بود ایشان خواجه بوده اند!️ سوالات #روان_شناسی و #فرهنگی پیرامون شغل
مثلا هدف شما از دبیر شدن؟ اگر کسی در کلاس شما شلوغ کرد شما چکار میکنید؟ اگر کلاس شما شلوغ باشد نشانه چیست؟ چقدر به پول اهمیت میدهید؟ مزایای دبیر شدن در چیست؟ نحوه ارتباط شما در مدرسه با سایر عوامل چگونه میتواند باشد؟️ تسلط بر #مسائل_سیاسی
مانند اوضاع منطقه خاورمیانه، جهان، وضعیت هسته ای ایران، وضعیت دولت. لذا لازم است خبرهای ساعت 21 را خوب پیگیری کنید.️ داشتن #مدارک لازم
موفقیتها، عضو شورا بودن، عضو بسیج بودن، عضو یا همکاری با جایی داشتن مثلا در انتخابات یا فرمانداری یا شهرداری یا انجمن اسلامی یا تقدیرنامه های مرتبط️ آگاهی از #مسئولان
ویژه استان و شهرستان مانند استاندار، امام جمعه، نماینده ولی فقیه و... . -
سلام و عرض ادب
ببخشید نتایج رشته های مصاحه دار و تعین اینکه ایا به مصاحبه دعوت شدیم یانه چه زمانی میاد؟؟؟؟ -
Fadaei_Hossein128 انشالله ۵ روز دیگه
و شاید هم آخر این هفته -
بعد از اعلام نتایج نهایی اگر دانشگاه فرهنگیان قبول نشید ممکن است هر داپطلب یکی از ۳ کد زیر را بخورد
کارنامه سبز کنکور و معنی کد ها مربوطه:
1⃣ کد ۷:
یعنی در زمان مصاحبه مشخص میشه شما سن و معدل مورد نظر برای فرهنگیان دارا نمی باشید
یا غیبت میکنید در مصاحبه!
یا نمره حد نصاب مصاحبه اختصاصی رو نگرفتین که ۷۵ حد نصاب هست
یا مشکل پزشکی دارید
کد ۷ اینو میگ یعنی مشکلت قابل حل نیست2⃣کد۵:
کد ۵ میگه شما مشکلی دارید ولی قابل حل هست که بیشتر مربوط امتیازات لازم توی گزینش هست
یا رد شدن در تحقیقات محلی️اگر کد ۵ خوردید باید از کارنامه سبز پرینت بگیرید برید هسته گزینش اعتراض کنید
3⃣کد ۱۱:
اگر زیر نتیجه نهایی کد ۱۱ خورده باید منتظر اطلاعیه سنجش باشید و آماده بشید برای مصاحبه
و منتظر باشید نتایج اعلام بشه
کد ۱۱ یعنی افرادی رو به عنوان ذخیره در نظر گرفتیم اگر دانش آموزی ب هر دلیل قبول نشد اطلاعیه میدیم برا مصاحبه حضور به عمل رسانید پس کد ۱۱ یعنی یک ذخیره -
#نکته_طلایی
لحظه مصاحبه لباس کاملا متناسب با فضای آموزشی بپوشید
عطریااودکلن حتما استفاده کنید
حتما ساعت مچی رو دستتون داشته باشید
قبلا از وارد شدن درب بزنید و با لبخند وارد بشید.خیلی آروم ومتین وارد بشید.نزدیک صندلی که شدید به همه مصاحبه گرا ی کوجولو به نشانه احترام خم بشید و سلام گرمی بدید.که این نشان از روابط اجتماعی بسیار بالای شماست
بعداز اینکه احوالپرسی تمام شد اجازه بگیرید برای نشستن.طرز نشستن خیلی مهمه.که نکات نشستن در مصاحبه ها رو بعد میگم
اصلا استرس نداشته باشید و اگرهم ی مقداری استرس دارید سعی کنید کنترلش کنید چون داورها به این نکته کاملا توجه دارند و ۳الی ۴نمره برای طرز نشستن و برخورد و صحبت های اولیه و نداشتن استرس
نکته بعد خیلی مهمه هیچوقت دست و پاتون گم نکنید خودتون بگید ببخشید بار اولمه استرس گرفتم به هیچ عنوان نگید
طرز بیان کلمات خیلی مهم هست باید واضح و تن صداتون طوری ادا شود که نامفهومی در ادای کلمات نداشته باشید
حتما موقعی که در مکان مصاحبه قرار میگیرید خودکار همراه داشته باشید نه برای نوشتن اینکه مصاحبه گر از شما خودکار درخواست کرد همراه داشته باشید سال قبل چند جا اتفاق افتاده بود که از داوطلب خودکار خواستن ولی همراه نداشته
مطلب بعدتپق زدن هست که مصاحبه گرا خیلی به این موارد توجه میکنند ریلکس جواب بدید اگه موضوعی رو نمیدونید سعی کنید جواب کوتاهی بدید
سعی کنید ارتباط چهره به چهره برقرار کنید و دستتون رو موقع صحبت ب هم فشار ندید که از نشانه های بارز استرس در شماهست.
سعی کنید کامل به صندلی تکیه بدهید یا طوری بشینید که کمتر نیار به تکون خوردن باشه.
اگه موضوعی رو اشاره کردند که خنده دار بودبلندنخندیدمثلا درباره ازدواجتون پرسیدن که چرا مثلا ازدواج نکردید
معمولا ازقبل سعی کنید جوابی برای این سوال آماده کنید
بیوگرافی خیلی مهمه که با نام و یاد خدا شروع کنید و خوب پایان بدید و آخر جمله بیوگرافی .الان درخدمت شما هستم
تقریبا این موارد و مورد قبلی جمعا ۶نمره داره که بسته به سلیقه یا دفت مصاحبه گر فرق میکنه.
طرز بیان و اعتماد بنفس نمره های خاص خودشون دارن که اکثر مصاحبه گرا تو زمینه صحبت و بیان خوب ارفاق نمی کنند شاید برای موارد دیگه ارفاق کنند
معمولا بیوگرافی خودتون رو خیلی کوتاه در حد۳خط توضیح بدید.
-
#فوری
اطلاعیه دعوت به مصاحبه ی دانشگاه های دارای شرایط خاص من جمله دانشگاه فرهنگیان ، ۱۶ شهریور روی سایت سنجش قرار میگیره