از ریاضی متنفرم!
-
@dr-sobhan در از ریاضی متنفرم! گفته است:
@9d-sf-r
اصلا درسنامه ای نیست ! درسنامه خونی کردی دیدی نتیجه نداد بهت !
از فیلم های آقای امینی استفاده کن
اگهم جزوه نویسی فکر میکنی وقتتو میگیره تو تاپیکم هست میتونی دانلود کنی
نهایی هیییییییییییییییییییییییییییییچ ربطی به کنکور نداره !
بعد کانون رو هم بریز دور ! فقط یه کوچولو آزمون جمع بندیشو قبول دارم اون یکم استاندارده !مخصوصا امسال سوالاتشو سنگییییییین کرده ! کنکور سنگین نیست اصلا :\!خب من با تستای خیلی سبز مشکلی ندارم منظورم همون درسنامش بود!
حتما خیلی ممنون@9d-sf-r در از ریاضی متنفرم! گفته است:
!خب من با تستای خیلی سبز مشکلی ندارم منظورم همون درسنامش بود!
نه درسنامه خونی رو میتونی بذاری کنار و بجاش فیلم ببینی ایشالا ک موفق میشی :)
خیلی ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز 💐
-
@9d-sf-r در از ریاضی متنفرم! گفته است:
!خب من با تستای خیلی سبز مشکلی ندارم منظورم همون درسنامش بود!
نه درسنامه خونی رو میتونی بذاری کنار و بجاش فیلم ببینی ایشالا ک موفق میشی :)
خیلی ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز 💐
@dr-sobhan منم مهروماه دارم خیلی کتاب بدیه..:frowning_face: به خاطر این کتاب تعداد تستایی که میزنم خیلی کمه...عوض کردن کتاب هم برام مقدور نیست به نظرتون من باید چیکار کنم:weary_face: :weary_face:
-
.....................
-
.....................
-
سلام دوست خوب
ب نظر من شما بهتره فیلم ها رو ببینی تا درسنامه خوندن چون فیلم دیدن برای کسانی ک ب این درس علاقه ای ندارن بهتره و باعث میشه کم کم علاقه مند شید درسنامه خوندن همینجوریشم هم سخته چ برسه اگ ب اون درس علاقه ای نداشته باشی چون ب نظر من یک دبیر هسش ک روی علاقه بچه ها ب اون درس تاثیر میزاره شما فیلم ها رو ببین بعد میفهمین ریاضی چقد سادس چون دبیرای خوب لحن شیرین و ساده ای برای بیان درس دارن و این باعث میش شما بیش تر ارتباط برقرار کنین با این درس و علاقه پیدا میکنین تا اینکه خودتون بشینین بی حوصله و با این تفکر ک از این درس بدتون میاد ی درسنامه بگیرین جلوتون و بخونین -
@dr-sobhan منم مهروماه دارم خیلی کتاب بدیه..:frowning_face: به خاطر این کتاب تعداد تستایی که میزنم خیلی کمه...عوض کردن کتاب هم برام مقدور نیست به نظرتون من باید چیکار کنم:weary_face: :weary_face:
sheydadb37 در از ریاضی متنفرم! گفته است:
یه سوال بپرسم ؟؟؟؟
-
sheydadb37 در از ریاضی متنفرم! گفته است:
یه سوال بپرسم ؟؟؟؟
@dr-sobhan بفرمایید
-
@dr-sobhan بفرمایید
-
@dr-sobhan بیشتریا رو درست جواب میدم بعضیاشم یا به جواب نمیرسم یا غلط
-
@dr-sobhan بیشتریا رو درست جواب میدم بعضیاشم یا به جواب نمیرسم یا غلط
sheydadb37 منو فالو ککنید
-
سلام دوست خوب
ب نظر من شما بهتره فیلم ها رو ببینی تا درسنامه خوندن چون فیلم دیدن برای کسانی ک ب این درس علاقه ای ندارن بهتره و باعث میشه کم کم علاقه مند شید درسنامه خوندن همینجوریشم هم سخته چ برسه اگ ب اون درس علاقه ای نداشته باشی چون ب نظر من یک دبیر هسش ک روی علاقه بچه ها ب اون درس تاثیر میزاره شما فیلم ها رو ببین بعد میفهمین ریاضی چقد سادس چون دبیرای خوب لحن شیرین و ساده ای برای بیان درس دارن و این باعث میش شما بیش تر ارتباط برقرار کنین با این درس و علاقه پیدا میکنین تا اینکه خودتون بشینین بی حوصله و با این تفکر ک از این درس بدتون میاد ی درسنامه بگیرین جلوتون و بخونینmo در از ریاضی متنفرم! گفته است:
سلام دوست خوب
ب نظر من شما بهتره فیلم ها رو ببینی تا درسنامه خوندن چون فیلم دیدن برای کسانی ک ب این درس علاقه ای ندارن بهتره و باعث میشه کم کم علاقه مند شید درسنامه خوندن همینجوریشم هم سخته چ برسه اگ ب اون درس علاقه ای نداشته باشی چون ب نظر من یک دبیر هسش ک روی علاقه بچه ها ب اون درس تاثیر میزاره شما فیلم ها رو ببین بعد میفهمین ریاضی چقد سادس چون دبیرای خوب لحن شیرین و ساده ای برای بیان درس دارن و این باعث میش شما بیش تر ارتباط برقرار کنین با این درس و علاقه پیدا میکنین تا اینکه خودتون بشینین بی حوصله و با این تفکر ک از این درس بدتون میاد ی درسنامه بگیرین جلوتون و بخونین
کلاس نکته و تست آقای امینی رو هم باید ببینم؟؟ -
من جزوه هاتونو پیدا نمیکنم!
کدوم تاپیکتون گذاشتید؟؟ -
من جزوه هاتونو پیدا نمیکنم!
کدوم تاپیکتون گذاشتید؟؟@9d-sf-r
https://forum.alaatv.com/topic/4386/جزوه-کامل-ریاضی-آقای-امینی
با فیلم ها ببین -
این تاپیک چقد غوغا کرد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@9d-sf-r
با فیلم ها ببین@dr-sobhan در از ریاضی متنفرم! گفته است:
@9d-sf-r
با فیلم ها ببین
مرسی لطف کردید
بعدش باید نکته و تست هم ببینم یا صفر تا صد کافیه؟