تست سیملوله
-
سلام دوستان من در این سوال مشکل دارم اگر میتونید راهنمایی کنید ممنون -
مشکل من اینجاست که :
طول اولیه سیم رو 12 متر داده و گفته که از اون دو سیم لوله که هم طول هستن میسازیم این یعنی L1 و L2 باهم برابر هستن
جلوتر گفته که جریان برابر از اونها عبور میدیم یعنی I ها هم برابر
پس طبق فرمول B= NI/L تفاوت دو میدان فقط در تعداد حلقه N هاست -
استاد یاری هم داخل ویدیوشون یه فرمول دادند L=N.D که یعنی تعداد حلقه ها در قطر مفتول سیملوله برابره با طول سیم لوله
خب حالا بازم طبق صورت مسئله ما L ها رو برابر داریم و از طرفی جنس هر دو مفتول هم یکسان هست چون از یک سیم بوده پس قطرشون یکی هست از اینجا باید تعداد حلقه ها برابر باشه خب یعنی B میدان برابره اما تو گزینه ها نسبت 1 نداریم !!!!
-
گیج شدم نمیدونم کجا رو دارم اشتباه میرم
-
استاد یاری هم داخل ویدیوشون یه فرمول دادند L=N.D که یعنی تعداد حلقه ها در قطر مفتول سیملوله برابره با طول سیم لوله
خب حالا بازم طبق صورت مسئله ما L ها رو برابر داریم و از طرفی جنس هر دو مفتول هم یکسان هست چون از یک سیم بوده پس قطرشون یکی هست از اینجا باید تعداد حلقه ها برابر باشه خب یعنی B میدان برابره اما تو گزینه ها نسبت 1 نداریم !!!!
parsa_tabaei عزیز اون فرمول N=LπD هستش که قطره سیم لوله هس نه خوده سیم
-
parsa_tabaei عزیز اون فرمول N=LπD هستش که قطره سیم لوله هس نه خوده سیم
آدمک مطمئنید ؟؟؟ بزارید عکس جزوه رو براتون ارسال کنم
-
آدمک مطمئنید ؟؟؟ بزارید عکس جزوه رو براتون ارسال کنم
parsa_tabaei شما واسه اینکه سیم لوله بسازید باید طول سیم رو تقسیم بر محیط دایره دایره سیملوله کنید تا تعداد دورش بدست بیاد ینی L=NπD
-
سلام وقت بخیر
سیملوله رو یه لیوان در نظر بگیرید و سیم رو مقداری نخ ببینید برای اینکه چند دور یا N میتونیم داشته باشیم باید چیکار کنیم
باید طول سیم رو تقسیم بر محیط بکنیم که تعداد دور به دست باید دیگه
و چون با تغییر تعداد دور سیم میدان بهم میخوره اندازه اش پس نسبتی به غیر از یک خواهند داشت
همونطور که دوستمون گفتند -
سلام وقت بخیر
سیملوله رو یه لیوان در نظر بگیرید و سیم رو مقداری نخ ببینید برای اینکه چند دور یا N میتونیم داشته باشیم باید چیکار کنیم
باید طول سیم رو تقسیم بر محیط بکنیم که تعداد دور به دست باید دیگه
و چون با تغییر تعداد دور سیم میدان بهم میخوره اندازه اش پس نسبتی به غیر از یک خواهند داشت
همونطور که دوستمون گفتند@f-nalist خیلی ممنونم که وقت گذاشتید اما یه مشکلی در حل شما هست
شما طول اولیه هر دو سیم لوله رو 12 حساب کردید (خب اینجوری یعنی ما 24 متر سیم داریم ) در حالی که در سوال گفته ما از یک سیم 12 متری 2 سیم لوله در اوردیم -
@f-nalist خیلی ممنونم که وقت گذاشتید اما یه مشکلی در حل شما هست
شما طول اولیه هر دو سیم لوله رو 12 حساب کردید (خب اینجوری یعنی ما 24 متر سیم داریم ) در حالی که در سوال گفته ما از یک سیم 12 متری 2 سیم لوله در اوردیمparsa_tabaei
خواهش میکنم
گلابی با گلابی خط خواهد خورد
چون طول ها یکی هستش طبق گفته سوال هر چی باشه نسبتشون یک هستش و در حل سوال تغییری ایجاد نمیکنه
-
parsa_tabaei
خواهش میکنم
گلابی با گلابی خط خواهد خورد
چون طول ها یکی هستش طبق گفته سوال هر چی باشه نسبتشون یک هستش و در حل سوال تغییری ایجاد نمیکنه
@f-nalist
ببنید فرمولی که دارید استفاده میکنید این هست
خب ما دوتا سیم لوله داریم برای هرکدوم باید یکبار این فرمول رو بنویسیم تا اینجا شما هم درست رفتید اما نباید L0 ها رو مثل هم بنویسید در صورت سوال هم نگفته این دو برابر اند (مثلا اگر میخواست میگفت سیم را نصف کرده و با هرکدام یک سیم لوله درست میکنیم ) در صورت سوال گفته طول سیم لوله ها برابرهپس یکیشون گلابیه یکی دیگه شون سیب با هم خط نمیخوره
-
@f-nalist
ببنید فرمولی که دارید استفاده میکنید این هست
خب ما دوتا سیم لوله داریم برای هرکدوم باید یکبار این فرمول رو بنویسیم تا اینجا شما هم درست رفتید اما نباید L0 ها رو مثل هم بنویسید در صورت سوال هم نگفته این دو برابر اند (مثلا اگر میخواست میگفت سیم را نصف کرده و با هرکدام یک سیم لوله درست میکنیم ) در صورت سوال گفته طول سیم لوله ها برابرهپس یکیشون گلابیه یکی دیگه شون سیب با هم خط نمیخوره
parsa_tabaei
به نظر من که سوال دارای مشکل هست اما اگر میخواید از این راه سوال رو کنید این طوری میشه
L1+L2=12
(N1 . 2πr1) + (N2 . 2πr2) = 12
و ...... -
parsa_tabaei
به نظر من که سوال دارای مشکل هست اما اگر میخواید از این راه سوال رو کنید این طوری میشه
L1+L2=12
(N1 . 2πr1) + (N2 . 2πr2) = 12
و ......parsa_tabaei
الان من رفتم پیام قبلی ها رو خوندم
شما دارین قطر خود سیم رو با قطر سیملوله اشتباه میگیرین
این تستو نگاه کنید
نمیدونم راستش شاید لحن و بیانم نمیتونه منظورمو برسونه
همینقدر میتونستم کمک کنم -
parsa_tabaei
الان من رفتم پیام قبلی ها رو خوندم
شما دارین قطر خود سیم رو با قطر سیملوله اشتباه میگیرین
این تستو نگاه کنید
نمیدونم راستش شاید لحن و بیانم نمیتونه منظورمو برسونه
همینقدر میتونستم کمک کنم@f-nalist متوجه نشدم اما خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید
-
parsa_tabaei شما واسه اینکه سیم لوله بسازید باید طول سیم رو تقسیم بر محیط دایره دایره سیملوله کنید تا تعداد دورش بدست بیاد ینی L=NπD
آدمک بله اما اگر از این فرمول استفاده کنید یک معادله و دو مجهول خواهید داشت(N و L0)
-
@f-nalist متوجه نشدم اما خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید
من دوست دارم که باالخره شما رو متوجه این سوال بکنم
اگر امکانش رو دارین سوالتون در قالب یک جمله بپرسین که دقیقا موضوعتون چیه
من از استاد فیزیکم و همچنین اسیست های کلاس انلاین میپرسم شاید تونستن کمکی کنند -
من دوست دارم که باالخره شما رو متوجه این سوال بکنم
اگر امکانش رو دارین سوالتون در قالب یک جمله بپرسین که دقیقا موضوعتون چیه
من از استاد فیزیکم و همچنین اسیست های کلاس انلاین میپرسم شاید تونستن کمکی کنند@f-nalist اگر امکانش هست این سوال رو حل کنید و راه حلش رو بفرستید تا من بتونم بگم در کدام بخش مشکل دارم
-
@f-nalist اگر امکانش هست این سوال رو حل کنید و راه حلش رو بفرستید تا من بتونم بگم در کدام بخش مشکل دارم
parsa_tabaei سوال که حل نمیشه ولی جوابه شمارو پایین تر داده بودم
ببینید اخرش نسبت مجهوله هنوز