از دانشجو شدنت بگو آلایی عزیز
-
@تومیوکا-گیو توجه شما رو جلب میکنم به روز جذاب و خیلی مختصرِ یکشنبه، اینجاست که شاعر میفرماید:
1522999257443726097.mp4 -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Nila YS on ۱۵ شهریور ۱۴۰۲، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nila YS باز خدا خیرشون بده اون عمومیه رو گذاشتن آخر سر
ولی شنبه که بدتره، ۶ ساعت دارین به یه گردن نگاه میکنید -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Nila YS on ۱۵ شهریور ۱۴۰۲، ۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nila YS اونارو باکتری شناسی(علیه سلام) خوندم چرا
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Nila YS on ۱۵ شهریور ۱۴۰۲، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
Nila YS در از دانشجو شدنت بگو آلایی عزیز گفته است:
@تومیوکا-گیو توجه شما رو جلب میکنم به روز جذاب و خیلی مختصرِ یکشنبه، اینجاست که شاعر میفرماید:
1522999257443726097.mp4می که فعلا شنبه تا پنج شنبه میرم(جز یکشنبه)
دوست داشتید عکس انتخاب واحد بزارید بچه های جدید ببینن
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام مجدد
خیلی ببخشید که این همه مدت طول کشید جواب بدم
مرسی از راهنمایی همه ی شما ما رو از یه گمراهی نجات دادید ایشالا براتون جبران کنم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
اساتید عزیز
میشه لطف کنید انتخاب واحد های این ترمی که شروع میشه یا ترمای قبلیتون رو بذارید تا ماهم استفاده ای ببریم؟️
اگه دانشجو دیگه ای هم میشناسید لطفاً منشن کنید
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@Alba چیچک Younes.D.IUT Zahra.HD Maryam_MA11 JuDi _arvin_
M.ba78 Hamid.s Uranium
بی صبرانه منتظر عکس انتخاب واحد های شمام چون تنها کسی که میدونم مهندسی میخونه تو آلاخونه شمایید️️️Younes.D.IUT -
@تومیوکا-گیو سلام
من مینویسمش
شنبه:
۸_۱۰ فیزیک سونو
۱۰_۱۲ زبان تخصصی
۲_۴ زیست سلولی
یکشنبه:
کارآموزی
دوشنبه:
۸_۱۰ اناتومی ۳
۱۰_۱ فیزیک تشخیصی
۲_۴ بیماری شناسی
سه شنبه:
۸_۱۰ تکنیک
۱۰_۱۲ تاریخ تحلیلی
۲_۴ فناوری
چهارشنبه:
کارآموزیدر کل ۲۳ واحد
با تشکر
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to JuDi on ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi در از دانشجو شدنت بگو آلایی عزیز گفته است:
زیباترش اینکه صبح یه قسمتی از تهرانی و ظهر قسمت دیگه 🦯
اگه با مترو نشه رفت زیباتر هم میشه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Sara_R on ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R مچکرم
-
@تومیوکا-گیو خواهش میکنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to JuDi on ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi خیلی زیبا شد
خب شما چیکار میکنید؟
با چند نفر شریکی اسنپ میگیرید یا کسی ماشین همراشونه؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to JuDi on ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi خب خوبه خداروشکر باز میشه یه کاریش کرد
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to چیچک on ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک تشکر
چه تر و تمیزه ولی سایت دانشگاهتون
ولی چرا ساعتاش نزده؟ -
@Alba همه ثبت نام کردن من خواب