نمیدونم معیار چیه
-

سلام بچه ها
من اغلب اینجور سوالات رو نمیتونم درست حل کنم
اخه معیاری ندارم تو ذهنم برای حلشون
اگه میشه کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -

در صورت کسر گزینه دوم، مجموع x1 و x2 از بقیه گزینه ها بزرگتره. t2/t3 یک عدد بین صفر و یک هست پس x0 رو بزرگتر نمیکنه درنتیجه x1 + x2 از صورت کسر سوم هم بزرگتره. علت بزرگ تر بودنش از صورت کسر های گ1 و گ۴ هم واضحه.
البته اینجا میشه به جای x از عدد استفاده کنید تا محاسبات آسونتر بشه. اما من معمولا این کار رو نمیکنم چون مطمئن نیستم همه جا جواب بده.
-

سلام بچه ها
اگه میشه کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@f-nalist سلام وقت بخیر
به نظرم تو اینجور سوالات اولش یه رابطه بین داده های سوال با خواسته سوال پیدا کنید که اینجا سوال از ما درباره تندی متوسط پرسیده که تندی متوسط میشه مسافت طی شده(مساحت زیر نمودار سرعت زمان )تقسیم به زمانبه نظرم مساحتی که اولین بازه زمانی تو این نمودار با خط افق داده را در نظر بگیرید بعدا اگه تونستین تقریبی متوجه بشید بازه زمانی بعدی چند برابر اونی هست که اول بار در نظر گرفتین بعدش ببینید مساحتی که ساخته چند برابر مساحت اولیه است به طور خلاصه یه مسافت اولیه و زمان اولیه در نظر بگیرید با بقیه بازه های زمانی و مسافت ها مقایسه کنید که ممکنه تو بعضی سوالات متوجه اینا نشید نگران نشید بهتره اول بقیه سوالات حل کنید بعد بیشتر برا حلش تلاش کنید
یه راه دیگه هم اینه که خودتون عدد بدید به جا مجهول ها و گزینه ها را بررسی کنید وقتی که نمودار رو صفحه شطرنجی بود بهتر میشه حل کرد -

در صورت کسر گزینه دوم، مجموع x1 و x2 از بقیه گزینه ها بزرگتره. t2/t3 یک عدد بین صفر و یک هست پس x0 رو بزرگتر نمیکنه درنتیجه x1 + x2 از صورت کسر سوم هم بزرگتره. علت بزرگ تر بودنش از صورت کسر های گ1 و گ۴ هم واضحه.
البته اینجا میشه به جای x از عدد استفاده کنید تا محاسبات آسونتر بشه. اما من معمولا این کار رو نمیکنم چون مطمئن نیستم همه جا جواب بده.
-
من یه راهی ب سرم زد
اگر گزینه 2 بشه جواب:
تندی متوسط سه بازه رو با سه نقطه جداگونه مشخص میکنیم پس مشخصه بین این 3 بازه بازه وسطی بیشتره پس گزینه 1و4 حذف میشه
می مونه گزینه 2 و 3
بازه t1 تا t2 رو میخوایم با 0تا t3 مقایسه کنیم، تندی متوسط t1تاt2 که مشخصه شده V2 خب حالا فرضا اگه از t2 با سرعت ثابت V2 بریم به سمت راست و از t1 به سرعت ثابت V2 بریم به سمت چپ میتونیم بگیم تندی متوسط تو کله بازه 0 تا t3 میشه همون V2 دوباره ولی میبینیم که در طبق نمودار با فرض ثابت گرفتن تندی ها به سمت راست با V3 میره و به سمت چپ با V1 میره که نسبت به حالت فرضی که گفتیم مساحت کمتر برحسب زمان و درنتیجه تندی متوسط کمتری رو میده پس میشه گزینه 2تو نگاه دیگه میتونیم بگیم از بازه t2 به بعد تندی متوسط سعی میکنه خودشو به V3 نزدیک تر کنه و از t1 به قبل سعی میکنه خودشو به V1 نزدیک کنه پس درواقع این دوتا تندی دارن باعث کاهش اون تندی ماکزیمم اولیه میشن پس میشه گزینه 2
این روشای حلو اگه با معلمی کسی درمیون گذاشتی نتیجشو بهم بگو مطمئن بشم از راهم
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-

-
من یه راهی ب سرم زد
اگر گزینه 2 بشه جواب:
تندی متوسط سه بازه رو با سه نقطه جداگونه مشخص میکنیم پس مشخصه بین این 3 بازه بازه وسطی بیشتره پس گزینه 1و4 حذف میشه
می مونه گزینه 2 و 3
بازه t1 تا t2 رو میخوایم با 0تا t3 مقایسه کنیم، تندی متوسط t1تاt2 که مشخصه شده V2 خب حالا فرضا اگه از t2 با سرعت ثابت V2 بریم به سمت راست و از t1 به سرعت ثابت V2 بریم به سمت چپ میتونیم بگیم تندی متوسط تو کله بازه 0 تا t3 میشه همون V2 دوباره ولی میبینیم که در طبق نمودار با فرض ثابت گرفتن تندی ها به سمت راست با V3 میره و به سمت چپ با V1 میره که نسبت به حالت فرضی که گفتیم مساحت کمتر برحسب زمان و درنتیجه تندی متوسط کمتری رو میده پس میشه گزینه 2تو نگاه دیگه میتونیم بگیم از بازه t2 به بعد تندی متوسط سعی میکنه خودشو به V3 نزدیک تر کنه و از t1 به قبل سعی میکنه خودشو به V1 نزدیک کنه پس درواقع این دوتا تندی دارن باعث کاهش اون تندی ماکزیمم اولیه میشن پس میشه گزینه 2
این روشای حلو اگه با معلمی کسی درمیون گذاشتی نتیجشو بهم بگو مطمئن بشم از راهم
-
@f-nalist سلام وقت بخیر
به نظرم تو اینجور سوالات اولش یه رابطه بین داده های سوال با خواسته سوال پیدا کنید که اینجا سوال از ما درباره تندی متوسط پرسیده که تندی متوسط میشه مسافت طی شده(مساحت زیر نمودار سرعت زمان )تقسیم به زمانبه نظرم مساحتی که اولین بازه زمانی تو این نمودار با خط افق داده را در نظر بگیرید بعدا اگه تونستین تقریبی متوجه بشید بازه زمانی بعدی چند برابر اونی هست که اول بار در نظر گرفتین بعدش ببینید مساحتی که ساخته چند برابر مساحت اولیه است به طور خلاصه یه مسافت اولیه و زمان اولیه در نظر بگیرید با بقیه بازه های زمانی و مسافت ها مقایسه کنید که ممکنه تو بعضی سوالات متوجه اینا نشید نگران نشید بهتره اول بقیه سوالات حل کنید بعد بیشتر برا حلش تلاش کنید
یه راه دیگه هم اینه که خودتون عدد بدید به جا مجهول ها و گزینه ها را بررسی کنید وقتی که نمودار رو صفحه شطرنجی بود بهتر میشه حل کرد -

سلام بچه ها
اگه میشه کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
بچه-های-تجربی-کنکور-1402@f-nalist
توصیه من اینه اگه تو آزمون این سوال رو دادن چشمی حل کنید نه با محاسبات
چون سرعت کلا مثبته پس تغییر جهت نداریم پس تندی متوسط همون سرعت متوسطه
چون اینجا شتابمون ثابته، پس سرعت متوسط هر بازه زمانی هم، برابر سرعت لحظه ای وسط اون بازه هست. سرعت های وسط بازه زمانی رو از نمودار مشخص کنید و با هم مقایسه کنید. جواب 2 میشه ( البته به گزینه سه دقت کنید که دو تا شتاب ثابت داره. برای راحتی مقایسه اش با گزینه دو، فرض رو بر این بگیرید که اندازه این شتاب ها، یعنی اندازه شیب خط ها بدون علامت، با هم برابر هست) -
آدمک
ايده تون خيلي خوب بودش😀
مرسي
من راستش یه سوال دیدم از ملاکیان اینجوری حلش کرد ولی الان اصلا یادم نیومدش که اینجوری هم حل میشه -
@f-nalist
توصیه من اینه اگه تو آزمون این سوال رو دادن چشمی حل کنید نه با محاسبات
چون سرعت کلا مثبته پس تغییر جهت نداریم پس تندی متوسط همون سرعت متوسطه
چون اینجا شتابمون ثابته، پس سرعت متوسط هر بازه زمانی هم، برابر سرعت لحظه ای وسط اون بازه هست. سرعت های وسط بازه زمانی رو از نمودار مشخص کنید و با هم مقایسه کنید. جواب 2 میشه ( البته به گزینه سه دقت کنید که دو تا شتاب ثابت داره. برای راحتی مقایسه اش با گزینه دو، فرض رو بر این بگیرید که اندازه این شتاب ها، یعنی اندازه شیب خط ها بدون علامت، با هم برابر هست)Saudade 19 0
مرسی دمتون گرم گرفتم -
@f-nalist خواهش میکنم
مگه ملاکیان فیزیکم درس میده؟
من خودم پارامتری میرم همیشه ولی اینم فکر کردم روش جالب بود -
@f-nalist
نکته ای که دوستان گفتن خیلی سریع گ1 و گ4 رو حذف میکنه. اصلا حواسم نبود.برای گ۳ بررسی کمی مشکل میشه چون شتاب ثابت نیست. اگر نتونستید تشخیص بدید راهی که قبلتر گفتم رو تست کنید...

-
O outsider این تاپیک را در ارجاع داد