مسئله ترسیم
-
C Comrade marked this topic as a question on
-
C Comrade این تاپیک را در ارجاع داد
-
سلام دوستان، چطور میشه مثلثی رو با داشتن طول وتر و طول نیمساز راس قائم رسم کرد؟(با خط کش و پرگار فقط)
@دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا@Comrade_Bayat
سلام
برای رسم مثلث لازمه طول سه ضلع رو داشته باشیم
برای پیدا کردن دو ضلع دیگه باید از وتر و نیمساز کمک بگیریم
تو این مثلث من اومدم از نیمساز یه قائم رسم کردم به هر دو ضلع و طبق خاصیت نیمساز، طول این دو تا خط سبز با هم برابر هست و اندازشون هم از طریق خط زرد (همون نیمساز، که رادیکال دو برابر خط سبز هست) به دست میاد.
بعدش با توجه به اعدادی که داری روابط تالس رو مینویسی و طول اون دو تاضلع دیگه مثلث رو هم پیدا میکنی.
یکم طولانی هست دیگه من ننوشتم امیدوارم خودت به جوابش برسی -
@Comrade_Bayat
سلام
برای رسم مثلث لازمه طول سه ضلع رو داشته باشیم
برای پیدا کردن دو ضلع دیگه باید از وتر و نیمساز کمک بگیریم
تو این مثلث من اومدم از نیمساز یه قائم رسم کردم به هر دو ضلع و طبق خاصیت نیمساز، طول این دو تا خط سبز با هم برابر هست و اندازشون هم از طریق خط زرد (همون نیمساز، که رادیکال دو برابر خط سبز هست) به دست میاد.
بعدش با توجه به اعدادی که داری روابط تالس رو مینویسی و طول اون دو تاضلع دیگه مثلث رو هم پیدا میکنی.
یکم طولانی هست دیگه من ننوشتم امیدوارم خودت به جوابش برسیSaudade 19 0 ممنونم، روش جالبی بود. یکی هم این مسئله رو با قضیه نیمساز حل کرده بود. اما هر دو روش یک ایراد اساسی دارن. این سوال مسئله ترسیم هست و نباید ازش از محاسبات استفاده بشه، یعنی انگار دو تا تیکه چوب دادن بهمون گفتن یکیش اندازه وتره و یکیش نیمساز و خط کشی هم در کار نیست.(مثل رسم یه مثلث قائم الزاویه با داشتن وتر و یک ضلع که از هیچ محاسبه ای استفاده نمیشه)
خیلی روش فکر کردم و از خیلی ها پرسیدم. نه کسی تونسته بدون محاسبات جواب بده، نه کسی با قاطعیت گفته نمیشه این مسئله رو بدون محاسبه حل کرد... -
Saudade 19 0 ممنونم، روش جالبی بود. یکی هم این مسئله رو با قضیه نیمساز حل کرده بود. اما هر دو روش یک ایراد اساسی دارن. این سوال مسئله ترسیم هست و نباید ازش از محاسبات استفاده بشه، یعنی انگار دو تا تیکه چوب دادن بهمون گفتن یکیش اندازه وتره و یکیش نیمساز و خط کشی هم در کار نیست.(مثل رسم یه مثلث قائم الزاویه با داشتن وتر و یک ضلع که از هیچ محاسبه ای استفاده نمیشه)
خیلی روش فکر کردم و از خیلی ها پرسیدم. نه کسی تونسته بدون محاسبات جواب بده، نه کسی با قاطعیت گفته نمیشه این مسئله رو بدون محاسبه حل کرد...@Comrade_Bayat
آها گرفتم منظورت رو
ببین اگه خیلی روش فکر کردی بیش تر از این فکر نکن...چون سوال ارزش کنکوری نداره و خیلی زیاد نباید روش گیر کرد اگر به جواب نرسیدیم.