ستون سوالای کنکور امسال🤕
-
سلام بچه ها
میشه این رو کمک کنید به من

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
سلام بچه ها
میشه این رو کمک کنید به من

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
راهی که من رفتم یه ذره عجیبه چون فرمول مناسب حلش الان به ذهنم نمیرسید و ریسکیه مگر اینکه عادت کنید تو فیزیک یا درسای حل کردنی بخش عمده حل تو ذهنتون باشه نه رو کاغذ من کلا انقدر نوشتم ولی خب راه استاندارد نیست بیشتر یه میانبر خلاقانس که با مفهوم فیزیکیش رفتم نه فرمول

اینی که علامت زدمم اضافس من همشو تو فکرم رفتم یعنی گفتم حالا که فاصله ۴۶ عه مبدا زمانه یه ثانیه یه ثانیه با حساب کردن جابجایی شون با همون فرموله به مکان به هم رسیدنشون پی برم که در اون صورت ۸ متر برثانیس برای خودروی B
پ.ن: البته نوشته های من بیشتر شبیه چک نویسه و احتمالا متوجه نشید چی نوشتم چون انگاردوتا کاغذ داشتم یکی مغزم ویکی این صفحه -
@f-nalist ببین چون هم زمان شتابدار نشدن چاره ای نیس تیکه تیکه بررسی کنیم
تو لحظه 0 A شتابدار میشه و فاصله 46 هس
تو لحظه 1 B شتابدار میشه و فاصله رو باید محاسبه کنیم که چقدر کاهش پیدا کرده ( در عرض یک ثانیه جابجایی جفتشونو حساب میکنیم از هم کم میکنیم که شد 13 بعد از فاصله اولیه که 46 بود کم کردیم شد 33)
خب حالا که جفت حرکتا تو لحظه 1 شتابدار هست میتونیم برای جفتشون معادله بنویسیم و مکانشونو مساوی هم قرار بدیم تا لحظه مورد نظر بدست بیاد و بعدشم سرعت B رو حساب کنیم
بگو کجاشو مشکل داری بیشتر توضیح بدم -
میتونید تشخیص بدید مبدا زمان کی باشه خوبه؟
وقتی A حرکت شتابدار آغاز کرده؟
یا وقتی B حرکت شتابدار آغاز کرده؟مبدا زمان که مشخص بشه میتونید x0 یا v0 اون رو تعیین کنید و معادلات حرکت رو بنویسید و سوالو حل کنید.
@f-nalist
بنظر علت این که سوال رو درک نکردید این هست که به این سوالی که پرسیدم دقت نکردید.مبدا زمان رو باید زمانی فرض کنید که B حرکت شتابدار رو آغاز میکنه پس باید مکان و سرعت دو خودرو رو در لحظه شروع شتاب B پیدا کنید. بعد دو تا متحرک دارید که با شتاب ثابت حرکت میکنن و حل سوال راحت میشه.
اگر مبدا زمان رو شروع حرکت شتابدار A فرض کنید مشکل اینه که B هنوز داره با سرعت ثابت حرکت میکنه و بعد ۱ ثانیه شتاب میگیره یعنی B دو نوع حرکت داره و معادلش تغییر میکنه و این حالت توصیه نمیشه.
حالا سعی کنید کاری که توی پاراگراف دو گفتم رو انجام بدید اگر مشکلی بود بپرسید.
اگر جایی مبهمه بپرسید.
-
@f-nalist ببین چون هم زمان شتابدار نشدن چاره ای نیس تیکه تیکه بررسی کنیم
تو لحظه 0 A شتابدار میشه و فاصله 46 هس
تو لحظه 1 B شتابدار میشه و فاصله رو باید محاسبه کنیم که چقدر کاهش پیدا کرده ( در عرض یک ثانیه جابجایی جفتشونو حساب میکنیم از هم کم میکنیم که شد 13 بعد از فاصله اولیه که 46 بود کم کردیم شد 33)
خب حالا که جفت حرکتا تو لحظه 1 شتابدار هست میتونیم برای جفتشون معادله بنویسیم و مکانشونو مساوی هم قرار بدیم تا لحظه مورد نظر بدست بیاد و بعدشم سرعت B رو حساب کنیم
بگو کجاشو مشکل داری بیشتر توضیح بدم -
@f-nalist
بنظر علت این که سوال رو درک نکردید این هست که به این سوالی که پرسیدم دقت نکردید.مبدا زمان رو باید زمانی فرض کنید که B حرکت شتابدار رو آغاز میکنه پس باید مکان و سرعت دو خودرو رو در لحظه شروع شتاب B پیدا کنید. بعد دو تا متحرک دارید که با شتاب ثابت حرکت میکنن و حل سوال راحت میشه.
اگر مبدا زمان رو شروع حرکت شتابدار A فرض کنید مشکل اینه که B هنوز داره با سرعت ثابت حرکت میکنه و بعد ۱ ثانیه شتاب میگیره یعنی B دو نوع حرکت داره و معادلش تغییر میکنه و این حالت توصیه نمیشه.
حالا سعی کنید کاری که توی پاراگراف دو گفتم رو انجام بدید اگر مشکلی بود بپرسید.
اگر جایی مبهمه بپرسید.
-
F f.nalist has marked this topic as solved on