تجربه استفاده از تبلت های قلم دار
-
سلام دوستان من تصمیم گرفتم دیگه بجای چاپ جزوه هام و پرینت کردن و هزینه های اصلی و جانبیش دل و بزنم دریا و تبلت قلم دار بخرم.
ولی نمیدونم که استفاده ازش کارسازه برا این موضوع یا نه..
بجای اینکه پرینت کنم میخوام رو پی دی اف جزوه بنویسم با قلمش..
ممنون میشم راهنماییم کنید در این زمینه.
@تجربیا
@ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
-
-
سلام وقت بخیر، ایده خوبی هستش ولی بستگی به خودتون داره ،من از خیلیا شنیدم که راضی نبودن چون نیاز داشتن خودشون یا مداد یاداداشت کنن یا مثلا چشماشون خسته میشد و خب تبلت بلاخره بخاطر دسترسی به اینترنت امکان حواس پرتی رو زیادتر میکنه.و اینکه انگار بازدهی پی دی اف فیزیکی بیشتر از تبلته برای بعضی ها.
-
نه
میشه
ولی برای حداقل یکی دوتا جزوه
نه همه ش -
-
درود
خوندن از روی تبلت ، تنها بدی ای که داره به نظرم اینه که باعث آزردگی و خستگی چشم میشه که خب طبیعیه
ولی همینطور که دوستمون کوروش جان فرمودن بله بُلو اسکرین کمک میکنه ولی درهر صورت چشم خسته میشه ، کتاب و کاغذ هم به قدری گرون شده که واقعا جای تاسف داره و خرید کتاب تست شده آرزو برای کنکوری ها .
و در آخر اینکه همه چی به خودتون بستگی داره ! که با چی راحت ترین ! -
Kourosh Mousavi سرما خوردی؟
-
سلام دوستان من تصمیم گرفتم دیگه بجای چاپ جزوه هام و پرینت کردن و هزینه های اصلی و جانبیش دل و بزنم دریا و تبلت قلم دار بخرم.
@تجربیا
@ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403mohammad kebryia چی بهتر از این؟🥲
هعیییی
منم میخوام
میتونی یه مدت کوتاه با گوشی بری جلو ببینی چی میشه اوکیی باهاش یا نه
فایل هارو رو گوشی باز کم و بخون و یا با پن های ارزونی که هستن بنویس صددرصد مثل اصلی ها نیس ولی یه دیدگاهی بهت میده -
@تجربیا
@ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403mohammad kebryia
من قلم نوری داشتم راضی بودم -
@Zahra-HD در تجربه استفاده از تبلت های قلم دار گفته است:
تازه از خواب بلند شدم
-
@Zahra-HD در تجربه استفاده از تبلت های قلم دار گفته است:
تازه از خواب بلند شدم
Kourosh Mousavi اوها
صدات درنمیاد فک کردم سرما خوردی
یاد پایتخت افتادم اون پسر درازه صداشو کلفت میکرد وقتی با دختر خارجیه حرف میزد -
@تجربیا
@ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403mohammad kebryia ایده خوبیه به شرطی که پشتیبانی مالی خوبی داشته باشی و تبلت باعث حواس پرتی نشه
-
mohammad kebryia ایده خوبیه به شرطی که پشتیبانی مالی خوبی داشته باشی و تبلت باعث حواس پرتی نشه
-
@تجربیا
@ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403mohammad kebryia
داش لب تاپ ؟ کامپیوتر ؟
بعدشم کتاب دست دوم بخر -
سلام، بهترین کارِ ممکنه، حتما انجام بده.
من خودمم همین کار رو کردم.
اگه قصدت جدی شد برای خرید میتونم براساس تجربم بهت کمک کنم. -
سلام، بهترین کارِ ممکنه، حتما انجام بده.
من خودمم همین کار رو کردم.
اگه قصدت جدی شد برای خرید میتونم براساس تجربم بهت کمک کنم.AmirAbbasSalami خب منم تو فکرشم
ممنون میشم یکم راهنمایی کنین
هنوز من نمیدونم که لپتاب لمسی بهتره یا تبلت -
AmirAbbasSalami خب منم تو فکرشم
ممنون میشم یکم راهنمایی کنین
هنوز من نمیدونم که لپتاب لمسی بهتره یا تبلت@Zahra-HD با عرض سلام و پوزش، درست بعد از ۲ ماه تازه آنلاین شدم تو آلاخونه
اگر هنوزم تو فکرشین، مشتاقم بتونم راهنمایی مفیدی داشته باشم واستون.
بین لپتاپ و تبلت خب بستگی به نوع کار شما داره؛ اما واسه کارای درسی و اینا هر دوتاشون می تونن کارتونو راه بندازن.
صرفا هم فقط لپتاپ لمسی باشه کاربردی نداره واستون، مگر اینکه مدلهایی مثل سرفیس و… که همراه با قلم باشن. -
@Zahra-HD با عرض سلام و پوزش، درست بعد از ۲ ماه تازه آنلاین شدم تو آلاخونه
بین لپتاپ و تبلت خب بستگی به نوع کار شما داره؛ اما واسه کارای درسی و اینا هر دوتاشون می تونن کارتونو راه بندازن.
صرفا هم فقط لپتاپ لمسی باشه کاربردی نداره واستون، مگر اینکه مدلهایی مثل سرفیس و… که همراه با قلم باشن.AmirAbbasSalami در تجربه استفاده از تبلت های قلم دار گفته است:
صرفا هم فقط لپتاپ لمسی باشه کاربردی نداره واستون، مگر اینکه مدلهایی مثل سرفیس و… که همراه با قلم باشن.سلام
همچنان تو فکرشم و تصمیم قطعی نتونستم بگیرم
از یه طرف کار کردن با اندروید راحت تره و اپ ها با کیفیت بالا راحت نصب میشن(وی با ویندوز اوکی نیس)
و از یه طرفم شک داشتم که آیا گوشی قلمدار بگیرم یا تبلت قلمدار
چون دوربین خیلی باکیفیت هم دلم میخواد.
هم خدارو میخوام هر خرمارو -
AmirAbbasSalami در تجربه استفاده از تبلت های قلم دار گفته است:
صرفا هم فقط لپتاپ لمسی باشه کاربردی نداره واستون، مگر اینکه مدلهایی مثل سرفیس و… که همراه با قلم باشن.سلام
همچنان تو فکرشم و تصمیم قطعی نتونستم بگیرم
از یه طرف کار کردن با اندروید راحت تره و اپ ها با کیفیت بالا راحت نصب میشن(وی با ویندوز اوکی نیس)
و از یه طرفم شک داشتم که آیا گوشی قلمدار بگیرم یا تبلت قلمدار
چون دوربین خیلی باکیفیت هم دلم میخواد.
هم خدارو میخوام هر خرمارو@Zahra-HD
ای بابا. اینجا چطور میشه تو جایی مث پیوی صحبت کرد؟ تا توضیح بیشتری بدم اینجا خیلی شلوغ نشه.
آشنایی ندارم با اینجا خیلی