روز اولتون چطور بود ^-^
-
هی هی روز دوم تصمیم گرفتم که نرم .....:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
FAH
نه برای راضی کردن معلما من برنامه دارم هر سال 🚶🏻😂
خدا رو شکر همیشه با صحبت کردن درستش کردم 😂
در این حد بگم که دوستام میگن چه دعایی می کنی ...@Subrina توم مثل منی...من روزای اول انچنان خودمو به رخ دبیرا میکشم که دیگه تا اخر سال نرمم هوامو دارن...البته که چیز نمیکنماااااا .از راه درستش میرم جلو...:smiling_face_with_smiling_eyes:
-
هی هی روز دوم تصمیم گرفتم که نرم .....:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
@mr-vinyzo در روز اولتون چطور بود ^-^ گفته است:
هی هی. از روز دوم تصمیم گرفتم که دیگه نرم .....:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Subrina توم مثل منی...من روزای اول انچنان خودمو به رخ دبیرا میکشم که دیگه تا اخر سال نرمم هوامو دارن...البته که چیز نمیکنماااااا .از راه درستش میرم جلو...:smiling_face_with_smiling_eyes:
@mr-vinyzo
بله بله منم همینطور صد درصد 💔😂
از طریق راه حلال نمره بالا گرفتن مثلا🤧😂
چون می فهمم بقیه بچه ها ممکنه اذیت بشن ،مثلا ما تو کلاسمون ۵ تا از بچه ها به خاطر شغل پدر و مادرشون و پارتی بازی اصلا نمیان مدرسه و خب این من رو هم اذیت می کنه:|| -
@mr-vinyzo
بله بله منم همینطور صد درصد 💔😂
از طریق راه حلال نمره بالا گرفتن مثلا🤧😂
چون می فهمم بقیه بچه ها ممکنه اذیت بشن ،مثلا ما تو کلاسمون ۵ تا از بچه ها به خاطر شغل پدر و مادرشون و پارتی بازی اصلا نمیان مدرسه و خب این من رو هم اذیت می کنه:||@Subrina نههههه من بابام اصلا مدرسه نمیاد و پارتیم ندارماااا اما همون روز اول با دبیرا جوری طی میکنم و نشون میکشم تا بدونن مدرسه دست کی داره می چرخه .اونوقت به حرف گوش میدن...:squinting_face_with_tongue:
-
@Subrina نههههه من بابام اصلا مدرسه نمیاد و پارتیم ندارماااا اما همون روز اول با دبیرا جوری طی میکنم و نشون میکشم تا بدونن مدرسه دست کی داره می چرخه .اونوقت به حرف گوش میدن...:squinting_face_with_tongue: