سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
شیمی مبتکران یا خیلی سبز؟
-
سلام
من دهم ریاضیم
بین شیمی خیلی سبز و شیمی مبتکران گیر کردم و نمیدونم باید کدوم منبع انتخاب کنم
پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سم ترین سوال
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفا بهترین کاری که میتونه به آیندتون کمک کنه اینه که برین کتابفروشی دونه دونه ورق بزنید و ببینید با کدوم ارتباط میگیرین
شما مبتکران بلاشک یکی از بهترین کتاب های شیمی در تمام ادوار کنکوره
و مولف شیمی خیلی سبز بدون شک یکی از خوش فکر ترین طراح سوال های آزمون آزمایشیمثلا من خودم طرفدار مبتکرانم و چون به من جواب داده به همه میگم اون خوبه ولی همه کتابا خوبن به شرطی که با کدوم ارتباط بگیری
من استادم تو ماز که نویسینده خیلی سبز هستش کلاس برداشتم ولی همچنان از مبتکران تست میزنم
ولی شاید برای شما جواب نده
بنابراین اگه بهترین رو برای خودتون میخواین انتخاب رو خودتون بکنید و تحت تاثیر تبلیغات سایت ها و بدگفتن در موردشون قرار نگیرینموفق باشین
-
._.Zahra.K در شیمی مبتکران یا خیلی سبز؟ گفته است:
f.nalist
خیلی ممنونم از راهنماییتونخواهش میکنم
حجم مبتکران زیاد نیست؟یعنی میشه کامل خوند و کامل تستاشو زد؟
چرا حجمش خیلی زیاده
ولی الان که دهمید اگه بتونید کامل بزنید نور علی نور
و اگر هم نمیتونید اول باید تست های vit رو بزنید بعدش دسا و اگر وقت شد تست های بدون علامت
کتاب گام به گام دسته بندی شده و میتونید اینجوری پیش برین -
._.Zahra.K در شیمی مبتکران یا خیلی سبز؟ گفته است:
f.nalist
اها مرسیییی
یعنی حتی اگه کامل هم نزنم بازم میتونم نتیجه خوبی بگیرم؟خواهش میکنم
آره قطعا میتونید -
-
._.Zahra.K
چون دهم هستین و وقت دارین برای خوندن، مبتکران رو توصیه میکنم. اما خیلی سبز هم کتاب بسیار خوبیه.
بنظر من یک قسمت کوتاه از یک مبحث رو از هر دو کتاب یه نگا بندازید (حالا تو کتابفروشی، یا فایلشون تو تلگرام) و با هرکدوم بیشتر ارتباط برقرار کردید درس رو پیش ببرید. -
Saudade 19 0
ممنونم از راهنماییتون -
خیلی سبز شیمی رو خیلی تمیز کار کرده
خیلی از اساتید تقریبا همگی نظرشون اینه شیمی خیلی سبز
خیلی عالی کار شده
در کنار این عرض کنم خدمتت مبتکران بهمن بازرگان یک میلیونه در حال حاضر چاپ قدیم میتونی بگیری تغییراتشو اضافه کن
اگه میخوای بگیری در جریان قیمتش هم باش خیلی عجیب و غریب بالاست -
._.Zahra.K سلام
اگه درصدت بین ۲۵ تا ۵۰ درصده خیلی سبز
۵۰ به بالا مبتکران -
@Fatemegoli8282
اها خیلی ممنونم
ولی من چون ازمون ثبت نام نکردم درصدمو دقیق نمیدونم -
._.Zahra.K خودت درصد گیری کن
بعد از یکی دو هفته میانگین بگیر -
._.Zahra.K
سلام ببینین حقیقتا انتخاب منبع خیلی چیز شخصیایه،
مثلا با اینکه مبتکران خیلیییی کتاب محبوبی بین بچه ها هست من هم سال دهم هم یازدهم هم دوازدهم خیلی سبز رو گرفتم کار کردم و خب به رشد درصدامم خیلی کمک کرد از سبکش هم خوشم میاد که درسنامههاش توی پاسخ نامههاشه،
بستگی به سطحتون هم داره راستی! -
@Fatemegoli8282
اها ممنونم