هزینه ترمیم معدل
-
سلام. هزینه ترمیم معدل برای هر درس چند بود؟ تو چه شهری؟ و اینکه برای ترمیم معدل اینجوری بود که فقط مثلا یه سایتی رفتین کارا رو انجام دادین یا نیاز به ثبت نام تو مدرسه هست؟
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402
-
یکمی همترازی باعث شده استرس بگیرم. دلم میخواست ادبیات و دینی و زیست و فیزیکو بالای 19 ببرم ولی نکنه کافی نباشه و همترازی گند بزنه به تراز معدل؟
-
سلام. هزینه ترمیم معدل برای هر درس چند بود؟ تو چه شهری؟ و اینکه برای ترمیم معدل اینجوری بود که فقط مثلا یه سایتی رفتین کارا رو انجام دادین یا نیاز به ثبت نام تو مدرسه هست؟
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402
مآهور سلام
ما فروردین رفتیم یکی از مدارس بزرگسال شهرمون (که معمولا بعد از ظهر ها باز میکنن)
هزینه ترمیم معدل خرداد هم برای هر درس 50 هزار تومن و یه شهریه ثابت 80 هزار تومن بود
من 8 تا درس رو ثبت نام کردم شد 480 هزار تومن
(آذربایجان شرقی)و اینکه اگه نمره بالاتری بگیری طبیعتا تراز بهتری میگیری
اگه هم نمره بدی بگیری همین نمراتتو حساب میکنن (اسمش ترمیم معدله نه تخریب معدل)در ضمن به نظر من اونایی که 19 یا 18.5 به بالا داری رو نده ترمیم چون هم وقتت تلف میشه
هم با این اوضاع امتحان نهایی شاید نتونی نمره بالاتر بگیری (البته شاید)
ولی خب اگه مطمئنی میتونی 20 بگیری حتما شرکت کن -
-
مآهور سلام
ما فروردین رفتیم یکی از مدارس بزرگسال شهرمون (که معمولا بعد از ظهر ها باز میکنن)
هزینه ترمیم معدل خرداد هم برای هر درس 50 هزار تومن و یه شهریه ثابت 80 هزار تومن بود
من 8 تا درس رو ثبت نام کردم شد 480 هزار تومن
(آذربایجان شرقی)و اینکه اگه نمره بالاتری بگیری طبیعتا تراز بهتری میگیری
اگه هم نمره بدی بگیری همین نمراتتو حساب میکنن (اسمش ترمیم معدله نه تخریب معدل)در ضمن به نظر من اونایی که 19 یا 18.5 به بالا داری رو نده ترمیم چون هم وقتت تلف میشه
هم با این اوضاع امتحان نهایی شاید نتونی نمره بالاتر بگیری (البته شاید)
ولی خب اگه مطمئنی میتونی 20 بگیری حتما شرکت کنAmirhosein Abed پس باید مدرسه بزرگسال ثبت نام کرد.. درسی 50 تومن خیلیم بد نیست قیمتشا.. به این فکر افتادم ی درس دیگ هم ترمیم کنم اما بقول خودتون بحث وقت هم هست. ولی همونطور که گفتم نگرانی اصلی من اینه که همترازی تاثیر بدی رو رتبم بزاره و این همه تلاشم بی فایده باشه
-