نمودار و تعیین علامت
-

من سعی کردم با توضیح بنویسم متوجه بشید والا این سوالا خیلی روون و خوبه زیاد ازش حل کنید چشمی به جواب میرسین -

@f-nalist -
@Meyti
نمیشناسمت حتما از بچه های جدیدیخیلی ایده ات خوبه میشه یکم تدریس طور ادامه اش بدی و این سوال رو در قالبش بگی
مرسی -
@ها-نا نوچ نوچ این کار خیلی زشته خیلییی زشته الان تست رو نمیشه اصلا با گزینه زد!
-
Reza-H افرین رضا!!
@f-nalist منم همین روشو میگم یادش بگیر همه رو جوابه -
Reza-H
واااای
تنکیو وری ماچ رضا
تنکییووو خییلییی خیلییی ماچرضا ببخشید فقط من نمیبینم در ایکس مساوی یک ضربشون صفره چشام ضعیفه😂
میشه اونم بگی لطفا@f-nalist در نمودار و تعیین علامت گفته است:
تنکیو وری ماچ رضا
تنکییووو خییلییی خیلییی ماچعزیزی. خواهش می کنم 🌹🌹
@f-nalist در نمودار و تعیین علامت گفته است:
رضا ببخشید فقط من نمیبینم در ایکس مساوی یک ضربشون صفره چشام ضعیفه
میشه اونم بگی لطفادر x=1 هم می بینیم ضرب آن ها برابر صفر است (منظور ضرب بین fx و x2-1 هست). پس در زیر رادیکان قابل قبول است. این موضوع برای x=-1 و x=0 نیز صادق است
-
@ها-نا نوچ نوچ این کار خیلی زشته خیلییی زشته الان تست رو نمیشه اصلا با گزینه زد!
@0yasin-sh0
😐😐😐
این دو تست شد منم زدم
راه حلشم اصلیشم بلدم،
کنکور بازیِ صدم ثانیه هاست
باید در آنِ واحد ذهنت بره سمت راه حل با خطای کمتر و سریع تر!
آدم منکر این نیست که باید راه حل و مفهوم ریز به ریز همهی مفاهیم کنکور نه فقط ریاضی رو بلد باشیم، ولی وقتی یه کاریم میشه کرد که هوشمندانهست نباید در برابرش گارد گرفت یا به طرف مقابل نوچ نوچ کرد!
این سوال مجال اینو میده که از گزینه ها رفت حالا همین سوال دقیقا وقتی بپرسه چند عدد صحیح تو دامنهشه یا چیزای دیگه طبیعتا نمیشه!
فقط بحث اینه نسبت به چیزی تعصب خاصی نداشته باشین
به خودتون ضرر میزنه تعصبات بیجا -
تنکیو وری ماچ رضا
تنکییووو خییلییی خیلییی ماچعزیزی. خواهش می کنم 🌹🌹
رضا ببخشید فقط من نمیبینم در ایکس مساوی یک ضربشون صفره چشام ضعیفه
میشه اونم بگی لطفادر x=1 هم می بینیم ضرب آن ها برابر صفر است (منظور ضرب بین fx و x2-1 هست). پس در زیر رادیکان قابل قبول است. این موضوع برای x=-1 و x=0 نیز صادق است
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@f-nalist
نگاه! حواست به جاهایی که هر کدوم از اون دوتا با محور x برخورد میکنن باشه. اگه هر کدومشون به محور برخورد کنه، در اون نقطه، چه نمودار دیگه مثبت باشه چه منفی، ضربشون صفره و عبارت قابل قبوله. تو سوال دومی میگی دیگه؟ -
@0yasin-sh0
😐😐😐
این دو تست شد منم زدم
راه حلشم اصلیشم بلدم،
کنکور بازیِ صدم ثانیه هاست
باید در آنِ واحد ذهنت بره سمت راه حل با خطای کمتر و سریع تر!
آدم منکر این نیست که باید راه حل و مفهوم ریز به ریز همهی مفاهیم کنکور نه فقط ریاضی رو بلد باشیم، ولی وقتی یه کاریم میشه کرد که هوشمندانهست نباید در برابرش گارد گرفت یا به طرف مقابل نوچ نوچ کرد!
این سوال مجال اینو میده که از گزینه ها رفت حالا همین سوال دقیقا وقتی بپرسه چند عدد صحیح تو دامنهشه یا چیزای دیگه طبیعتا نمیشه!
فقط بحث اینه نسبت به چیزی تعصب خاصی نداشته باشین
به خودتون ضرر میزنه تعصبات بیجا@ها-نا تعصبی رو چیزی ندارم عزیز،کلی گفتم الان نمیشه کنکور با گزینه بزنی بیشتر سوالاش با مفهموم سر و کار دارن حتی حتی همین تیپ سوال که سوال 1 کنکور تجربی بود اصلا گزینه بدردش نمیخوردم من بحثم این نیست چرا انجام میدید! ولی بهترین روش الان اینکه گزینه زیاد استفاده نکنید الان اگر این تست جوابش گزینه 3 یا چهار میشد شما میخواستین تا سه چهار بزنید؟ اینطوری که وقت بیشتر میبره...
من بحثم سر اینه،الان نمیشه تست هارو با گزینه زد(تو کنکور) -
@ها-نا تعصبی رو چیزی ندارم عزیز،کلی گفتم الان نمیشه کنکور با گزینه بزنی بیشتر سوالاش با مفهموم سر و کار دارن حتی حتی همین تیپ سوال که سوال 1 کنکور تجربی بود اصلا گزینه بدردش نمیخوردم من بحثم این نیست چرا انجام میدید! ولی بهترین روش الان اینکه گزینه زیاد استفاده نکنید الان اگر این تست جوابش گزینه 3 یا چهار میشد شما میخواستین تا سه چهار بزنید؟ اینطوری که وقت بیشتر میبره...
من بحثم سر اینه،الان نمیشه تست هارو با گزینه زد(تو کنکور)@0yasin-sh0
نمیتونم وقتم رو هدر بدم برای بحث در مورد این موضوع
از قدیم گفتن صلاح مملکت خویش خسروان دانند🤷♀️
لطفا دیگه منشن نفرمایید -
@f-nalist
نگاه! حواست به جاهایی که هر کدوم از اون دوتا با محور x برخورد میکنن باشه. اگه هر کدومشون به محور برخورد کنه، در اون نقطه، چه نمودار دیگه مثبت باشه چه منفی، ضربشون صفره و عبارت قابل قبوله. تو سوال دومی میگی دیگه؟ -
Reza-H
اهااااااا
رضا فهمیدممم
کامل فهمیدم
ببخشید اگه اذیت شدی من یه کم خنگم تو این موضوعات دیر میکشه تا بگیرمش
در هر حال مرسی🌹@f-nalist در نمودار و تعیین علامت گفته است:
رضا فهمیدممم
کامل فهمیدمخوبه :)
ببخشید اگه اذیت شدی من یه کم خنگم تو این موضوعات دیر میکشه تا بگیرمش
نه بابا این چه حرفیه. خوشحال شدم تونستم کمک کنم 🌹