فیزیک دهم
-
Z Z.ns marked this topic as a question on
-
@N-Sz
سلام
پاسخ 2 میشه؟ -
@N-Sz
سلام
پاسخ 2 میشه؟Saudade 19 0 گزینه یک
-
Saudade 19 0 گزینه یک
@N-Sz
منظور سوال خیلی واضح نیس برا من راستش
ولی اگه پارامتر اولی مربوط به چگالی خود کره باشه و پارامتر دومی صرفا مربوط به چگالی ماده تشکیل دهنده کره اونوقت با توجه به اینکه روی سوال گفته همان جنس خیلی واضحه که یک میشه و دقیقا نمیدونم اونوقت سوال میخواد چه چیزی رو در دانش آموز بسنجه😅
بهتره بقیه دوستان هم نظرشونو بگن -
@N-Sz
ولی اگه پارامتر اولی مربوط به چگالی خود کره باشه و پارامتر دومی صرفا مربوط به چگالی ماده تشکیل دهنده کره اونوقت با توجه به اینکه روی سوال گفته همان جنس خیلی واضحه که یک میشه و دقیقا نمیدونم اونوقت سوال میخواد چه چیزی رو در دانش آموز بسنجه😅
بهتره بقیه دوستان هم نظرشونو بگنSaudade 19 0 ممنون که نظرتون رو گفتید
-
@N-Sz
بهتره بقیه دوستان هم نظرشونو بگنSaudade 19 0 منم نظرو رو ۱عه
-
Saudade 19 0 منم نظرو رو ۱عه
آدمک
من اولش فکر کردم شاید چگالی دومی مربوط به چگالی خود کره باشه که توخالی هست...ولی انگار منظورش همون ماده سازنده هست که باتوجه به کلمه همان جنس واضحا 1 میشه
سوال یجوریه آدم یاد علوم راهنمایی میوفته یکم جا میخوره😅 -
آدمک
من اولش فکر کردم شاید چگالی دومی مربوط به چگالی خود کره باشه که توخالی هست...ولی انگار منظورش همون ماده سازنده هست که باتوجه به کلمه همان جنس واضحا 1 میشه
سوال یجوریه آدم یاد علوم راهنمایی میوفته یکم جا میخوره😅Saudade 19 0 اره دیگه چگالی ماده سازنده رو گفته نه چگالی جسم
اره 😂 -
Z Z.ns marked this topic as a regular topic on