مدرسه بد
-
سلام بچه ها .من مدرسم دولتیه و از اونجا که شهرمون فقط همین مدرسه نظری رو داره مجبورم اینجا درس بخونم ولی مدرسمون خیلی وضعش خرابه مثلا الان 16 مهره و ما هنوز یک کلاس حسابانمونم برگذار نشده و دبیر هندسه و گسسته مونم معلوم نیست برنامههم هنوز ندادن بهمون و دبیر های تخصصی مدرسمونم خوب نیستن البته درکل بلد نیست که بتونیم بگیم خوبن یا بد ...میخواممدرسه نرم موندم کار درستو میکنم یا نه و اگه نرم باید با برنامه فارغ التحصیل ها راه ابریشم برم جلو؟؟
@دانش_آموزان_نظام_جدید_آلاء
دانش-آموزان-آلاء -
-
سلام بچه ها .من مدرسم دولتیه و از اونجا که شهرمون فقط همین مدرسه نظری رو داره مجبورم اینجا درس بخونم ولی مدرسمون خیلی وضعش خرابه مثلا الان 16 مهره و ما هنوز یک کلاس حسابانمونم برگذار نشده و دبیر هندسه و گسسته مونم معلوم نیست برنامههم هنوز ندادن بهمون و دبیر های تخصصی مدرسمونم خوب نیستن البته درکل بلد نیست که بتونیم بگیم خوبن یا بد ...میخواممدرسه نرم موندم کار درستو میکنم یا نه و اگه نرم باید با برنامه فارغ التحصیل ها راه ابریشم برم جلو؟؟
دانش-آموزان-آلاء@mr-vinyzo در هر صورت تمرکزت رو بذار رو درس و خودتو ببر بالا. مدرسه ها از قصد اینکارو میکنن ما ضعيف بشیم و نتونیم توی کنکور خوب پیش بریم.
-
@mr-vinyzo در هر صورت تمرکزت رو بذار رو درس و خودتو ببر بالا. مدرسه ها از قصد اینکارو میکنن ما ضعيف بشیم و نتونیم توی کنکور خوب پیش بریم.
Ellahe نظر منم همینه امروز مشاورمدرسه تو مدرسه با من هی میخواست در مورد عقایدم بحث کنه من نزاشتم کلا ازش خوشم نمیاد بعد دیگه به بحثش پادادم و جنجال و حاشه راه انداخت منم بهش گفتم که اینکارش اصلا درست نیست که اعصاب یه دانش اموز کنکوری رو خورد کنه اونم کر و کر خندید.مرتیکه هر حرفی از دهنش دراومد به منو خانوادمو کشورمو دینمو همه جلو مدیر ومعاون ها زد اونام فقط خندیدن ...اینقد ناراحت شدم...
-
سلام.تصمیم درست برای شما این هست که مدرسه رو بیخیال بشید و اگه مدرسه نرید به طور کامل، قاعدتا ساعات زیادی برای مطالعه دارید. برای همین بهتره با برنامه فارغ التحصیل ها بیایید جلو.
-
دانش-آموزان-آلاء