چه بسا تجربه هایی که چراغ راهن
-
Amirabbas Shahbazi
سطح زیستم خوبه خداروشکر ولی آزمون نه متاسفانه شرکت نکردم آزمون تستی های مدرسه بوده و یه چند تا آزمون قلم چی بود دادم. متغییر بود بسته به فصل ها و خوندن خودم. ۶۰ درصد شاید اگر بگم مناسب باشه تو قلم چیMehrsa 14
چیزی که من میدونم اینه که سطح iq بالاتره ، البته بعضی ها اینو خرده میگیرن که سوالاتش بی جهت پیچیدست و استاندارد نیست و ...
شنیدم سطح کتاب زیست الگو هم از خیلی سبز بالاتره
راستش خودمم این برام سواله که واقعا کدوم کتاب زیست؟ خیلی سبز؟ الگو ؟ iq ؟ یا کتابهای زیست دکتر عمارلو نشر دریافت؟ -
مهرسا خانوم ، به نظرم برای اینکه تاپیک رو زیادی شلوغش نکنم ، شاید بهتر بشه توی چت روم با هم گفتگو کنیم.
به هر جهت من تنظیمات چتم بازه ، اگر ممکنه براتون بهم پیام بدین ، اگر هم ممکنه ، میخواید شما چتتون ر باز کنید ، تا من بهتون پیام بدم.Amirabbas Shahbazi
دستتون درد نکنه
از جهت شلوغی اش ایرادی نداره آخه یازدهمی های دیگه هم این تاپیک رو لایک کردن شاید برای اونا هم صحبت هامون مفید باشه. به هر جهت اگر اونا هم بخوان میشه داخل چت یک گروه تشکیل داد تا برای همه قابل استفاده باشه.البته حضور ۱۴۰۱ ای ها هم واجبه
باز هر جور صلاح بدونین -
Amirabbas Shahbazi
دستتون درد نکنه
از جهت شلوغی اش ایرادی نداره آخه یازدهمی های دیگه هم این تاپیک رو لایک کردن شاید برای اونا هم صحبت هامون مفید باشه. به هر جهت اگر اونا هم بخوان میشه داخل چت یک گروه تشکیل داد تا برای همه قابل استفاده باشه.البته حضور ۱۴۰۱ ای ها هم واجبه
باز هر جور صلاح بدونینشما چتتون محدوده ، یعنی باید منو فالو داشته باشین تا بهتون پیام بدم
پس اگر میشه یه پیام بهم میدین؟ -
Mehrsa 14
چیزی که من میدونم اینه که سطح iq بالاتره ، البته بعضی ها اینو خرده میگیرن که سوالاتش بی جهت پیچیدست و استاندارد نیست و ...
شنیدم سطح کتاب زیست الگو هم از خیلی سبز بالاتره
راستش خودمم این برام سواله که واقعا کدوم کتاب زیست؟ خیلی سبز؟ الگو ؟ iq ؟ یا کتابهای زیست دکتر عمارلو نشر دریافت؟Amirabbas Shahbazi
طبق چیزی که من میدونم
زیست خیلی سبز....درسنامه کامل و برای تسلط به کتاب لازمه. من تا حالا توش غلط چشمگیری ندیدم
نشر الگو هم شنیدم سوالاش خوبه خودم قصد دارم موج آزمونش رو اواخر بگیرم
زیست جامع خیلی سبز اگر تک پایه ندارید میخواید اینو بخرین ولی یکمی از تک پایه سطحش بالاتره چون ترکیب هم لحاظ میشه ولی به نظرم خیلی سبز زیستش جز لزوماته -
شما چتتون محدوده ، یعنی باید منو فالو داشته باشین تا بهتون پیام بدم
پس اگر میشه یه پیام بهم میدین؟ -
این پست پاک شده!
-
من یه ایده داشتم ، اونم اینکه شاید میشد یه گروه زد ، که با هم تبادل داشته باشیم ، عمدتا راجع به کارنامه ها (اگر بچه ها مایل بودن) یا راجع به سوالات درسی و ...
گاهی هم راجع چیزایی مثل منابع و ... اگر کسی نظری یا سوالی داشت میتونست با بقیه در میون بذاره.
یه سری قوانین هم میذاشتیم که گروه از هدفش منحرف نشه ، هر کسی از قوانین تخطی میکرد ، اخراجش میکردیم.
نمیدونم می شد یا نه ، و نمیدونم بچه های اینجا تمایل داشتند یا نه ؛ ولی احتمالا برای یه انگیزه مداوم می تونست خوب باشه. -
من یه ایده داشتم ، اونم اینکه شاید میشد یه گروه زد ، که با هم تبادل داشته باشیم ، عمدتا راجع به کارنامه ها (اگر بچه ها مایل بودن) یا راجع به سوالات درسی و ...
گاهی هم راجع چیزایی مثل منابع و ... اگر کسی نظری یا سوالی داشت میتونست با بقیه در میون بذاره.
یه سری قوانین هم میذاشتیم که گروه از هدفش منحرف نشه ، هر کسی از قوانین تخطی میکرد ، اخراجش میکردیم.
نمیدونم می شد یا نه ، و نمیدونم بچه های اینجا تمایل داشتند یا نه ؛ ولی احتمالا برای یه انگیزه مداوم می تونست خوب باشه.Amirabbas Shahbazi
سلام ، آره منم با این نظر موافقم فقط باید بچه های یازدهمی رو پیدا کنیم... -
Amirabbas Shahbazi
سلام ، آره منم با این نظر موافقم فقط باید بچه های یازدهمی رو پیدا کنیم...Sadegh Abbasian
شاید بشه یه تاپیک زد ... ، البته باید یه کاری بکنیم که تاپیک دیده بشه ، چون خیلی از تاپیک ها ، دبده نمیشن!
اگر تاپیکمون دیده بشه ، احتمالا چند نفری پیدا میشن ، که همونم بسه ؛ چون اگر تعدادمون زیاد بشه ، اونوقت گروه شلوغ میشه و به هم می ریزه!
پس باید چنین تاپیکی بزنیم که دیده بشه ، حالا اینکه کِی بزنیم و کی بزنه ، نمیدونم! -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
خب سلاممم درپی درخواست دوستامون و انتقال تجربه هایی که میتونه چراغ راه باشه دلم خواست که از عمد تو همین تاپیک یه سری توصیه هایی که بنظرم میتونه مفید باشه و تجربه خودم هست رو براتون بگم.
راجب روش مطالعه درس ها باید بگم که من از سال نهم میخواستم روش مطالعم رو عوض کنم یه سری راه ها رو انجام دادم چون به نظرم کندخوان بودم اما نشد کم کم به این باور رسیدم که مدل درس خوندن خودمو داشتم و نمی تونم تغییرش بدم کاری به درست و غلطش ندارم
اما روش مطالعه م تو همه درسا یه چیز بیشتر نبود اول کتاب درسی زیست و شیمی متن ریاضی سوالا فیزیک متن و سوالا و بعدم کتاب تست در صورت نیاز درسنامه اگرسر کلاس درس عمیقا مفهوم مژالب فیزیکی و ریاضی و شیمی رو درک کنید کار راحت تره قبل از شروع تست نکات تستی که از درسنامه یا کلاس یاد میگرفتم هم مرور میکردم و بعدم تست ها و نکاتش قطعا نمیشه گفت این روش تضمینیه اصلا اسمش روش خاصی نیست صرفا با دقت خوندنه کتاب خصوصا تو زیست به نظر هیچی نداره اما واقعا جدی گرفتنش لازمه ذهنو نظام مند میکنه به جای پر کردنش از انبوه نکته های شلخته که احتمال فراموشی اش زیاده شکل زیست
بدون کلاس کنکور و فقط با یه منبع هم میشه موفق شد البته که شعار نمیدم چون شرطش حداقل سطح نسبتا قابل قبول تدریس دبیرای مدرسه هم هست اگر واقعا جوابگو نیست میشه کلاس رفت اما اگرم شرایطش جور نشد خودتون از درسنامه هم بخونید و فیلمای درسی هم ببینید میشه.لازمه بگم فیلمای آلا چقدر خوب بود و کمکم کرد؟:)
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@Matrix