قیمت مشاور مدیکال و ...
-
سلام. ممکنه حدود قیمتای مشاوراشو بگین اخه تو سایتشون نزاشتن
بشدت دلم میخواد یه مشاور داشته باشم ولی هزار تا چیز وجود داره ک نمیتونم بگیرم از جمله مسئله مالی (مهمترین مسئلست چون پشت کنکور که باشی واقعا انگار دیگه خجالت میکشی از خانوادت پول بگیری) و بحث اعتماد و خوگیری و نداشتن گوشی (به مادرم تحویل دادم) و ...
من ادمیم که باید یکی بالا سرم باشه تا بخونم اما از طرفی اگه سختگیری روم زیاد باشه ممکنه دروغم بگم! خلاصه خیلی موندم که چیکار کنم.بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
@mr-vinyzo وای دلم میخواد بهت بگم مگه چه عجوبه ای بودی که به این روز انداختی مشاورتو ولی یاد خودم افتادم :face_with_tears_of_joy:
-
@mr-vinyzo وای دلم میخواد بهت بگم مگه چه عجوبه ای بودی که به این روز انداختی مشاورتو ولی یاد خودم افتادم :face_with_tears_of_joy:
-
احساس میکنم فقط منم که هدف از مشاور داشتن رو متوجه نمیشم😐😂
-
مآهور
اگر صرفا هدفت اینه یکی بالاسرت باشه بهترینش خانوادهس از اونها کمک بخواه،اگر واقعا نمیدونی چی به چیه و نیاز داری هزینه کن بدون شک خانواده ت راضی ترن که چند میلیون خرج کنی تا اینکه قبول نشی -
احساس میکنم فقط منم که هدف از مشاور داشتن رو متوجه نمیشم😐😂
Saudade 19 0 احتمالا بخاطر اینه ک تو درس خوندن مستقلی ونیاز به این نداری که زور بالا سرت باشه :face_with_tears_of_joy:
-
مآهور من حرفشو گوش میکردم و الانم راهشو ادامه میدم ولی یجا باهاش بحثم شد اونجا ولم کرد....:frowning_face: :face_with_thermometer:
-
م مآهور marked this topic as a question on
-
م مآهور has marked this topic as solved on
-
مآهور طی یک خبر خوب مشاورم دوباره قبولم کرد و منو بخشید....:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: