کتابای قلمچی
-
Kourosh Mousavi هوم... فهمیدم.
پس به نشر الگو بیشتر فکر میکنم.بله ازشون خواسته بودم پروفایلشون برای چه انیمه ایه
من 19 سالمه
امضامم نوشتم 1402یی بازنشسته
جوجوتسو کایسن رو دیدم خیلی دوسشم دارم اتفاقا بامزس.
خیلی ممنونم از پیشنهادت سال بعد این موقع ها میبینمش -
-
@تومیوکا-گیو عه این. یازدهم که بودم 5 دقیقه اول قسمت اولشو دیده بودم بعد به لیست انیمه هایی که باید ببینم اضافه کردم و الان یک عدد پشت کنکوری در خدمت شمام که هنوزم انیمه های اون لیستو ندیده
مآهور انشالله که کنکور دادی میبینی
خوبه اونموقع ندیدی چون هنوزم حتی کامل نیومده -
Kourosh Mousavi کوروش هندسه آبی قلم چی چطور ؟
اونم خوب نیست ؟ برای هندسه نظرت راجب منابع مختلف چیه -
بعضی کتاب های آبی خوبن مثل فیزیک...ولی برا منبع اول باز منابع دیگه بهترن از لحاظ کلیت درسنامه + تست + پاسخنامه...کتاب های آبی فقط خوبیشون اینه پوشش خوبی روی تست های کنکور دو دهه اخیر دارن...تست های قلمچی هم لابلای تست هاش دیده میشه
سه سطحی هاشون هم در کل بد نیستن...ولی منابع جمع بندی بهتری مثل فصل آزمون و موج آزمون وجود داره...ولی مثلا فیزیک سه سطحی یکی از بهترین منابع قوی بازار هست
در کل ترجیحا تا نشر های دیگه کتاب خوب دارن سمت قلمچی نرینقلمچی آزموناشو بزنید فقط
-
پس به نشر الگو بیشتر فکر میکنم.بله ازشون خواسته بودم پروفایلشون برای چه انیمه ایه
من 19 سالمه
خیلی ممنونم از پیشنهادت سال بعد این موقع ها میبینمشمآهور در کتابای قلمچی گفته است:
من 19 سالمه
خیلی ممنونم از پیشنهادت سال بعد این موقع ها میبینمش -
اونم خوب نیست ؟ برای هندسه نظرت راجب منابع مختلف چیه@m-m-ek در کتابای قلمچی گفته است:
اونم خوب نیست ؟ برای هندسه نظرت راجب منابع مختلف چیهنخونم نظری ندارم ولی یادمه مشاورم می گفت کتاب خوبیه
(به هر کتابی نمی گفت خوب) -
بعضی کتاب های آبی خوبن مثل فیزیک...ولی برا منبع اول باز منابع دیگه بهترن از لحاظ کلیت درسنامه + تست + پاسخنامه...کتاب های آبی فقط خوبیشون اینه پوشش خوبی روی تست های کنکور دو دهه اخیر دارن...تست های قلمچی هم لابلای تست هاش دیده میشه
سه سطحی هاشون هم در کل بد نیستن...ولی منابع جمع بندی بهتری مثل فصل آزمون و موج آزمون وجود داره...ولی مثلا فیزیک سه سطحی یکی از بهترین منابع قوی بازار هست
در کل ترجیحا تا نشر های دیگه کتاب خوب دارن سمت قلمچی نرینقلمچی آزموناشو بزنید فقط
Saudade 19 0 ممنونم
-
مآهور در کتابای قلمچی گفته است:
من 19 سالمه
خیلی ممنونم از پیشنهادت سال بعد این موقع ها میبینمشKourosh Mousavi گفتم بامزس چون میدونی از یه سنی به بعد هرچیزی تو رو آنچنان به وجد نمیاره. مثلا درمورد جوجوتسو کایسن خب انیمه خوبیه بعضی جاهاش خنده داره و بعضی وقتا هم هیجان انگیزه برام اما در کل اگه بخوام یه صفت بهش نسبت بدم میگم بامزه
اتفاقا از انیمه های سافت خوشم نمیاد و فکر نکنم حتی دیده باشمش تا الان. بیشتر از چیزای دارک و اکشن خوشم میاد که توش چاشنی کمدی و یا درام قاطی شده باشه. (مثلا با اتک ان تایتان زیاد به اندازه بقیه طرفدراش اوکی نبودم چون کلا خون و خونریزی و خشم بود.. شایدم مسخرم کنی با این حرف ولی جدی توصیفم از اتک همینه)
-
Kourosh Mousavi گفتم بامزس چون میدونی از یه سنی به بعد هرچیزی تو رو آنچنان به وجد نمیاره. مثلا درمورد جوجوتسو کایسن خب انیمه خوبیه بعضی جاهاش خنده داره و بعضی وقتا هم هیجان انگیزه برام اما در کل اگه بخوام یه صفت بهش نسبت بدم میگم بامزه
اتفاقا از انیمه های سافت خوشم نمیاد و فکر نکنم حتی دیده باشمش تا الان. بیشتر از چیزای دارک و اکشن خوشم میاد که توش چاشنی کمدی و یا درام قاطی شده باشه. (مثلا با اتک ان تایتان زیاد به اندازه بقیه طرفدراش اوکی نبودم چون کلا خون و خونریزی و خشم بود.. شایدم مسخرم کنی با این حرف ولی جدی توصیفم از اتک همینه)
چیزای دارک
برادر دارک ندیدی نگو دارک
منظورم این بود انیمه کمی ساده تر مثال بزنم -
چیزای دارک
برادر دارک ندیدی نگو دارک
منظورم این بود انیمه کمی ساده تر مثال بزنمKourosh Mousavi بستگی داره تعریف من و شما از دارک چقدر تفاوت داشته باشه. مثلا من death note رو جزو دسته دارک در نظر میگیرم
-
@تومیوکا-گیو عه این. یازدهم که بودم 5 دقیقه اول قسمت اولشو دیده بودم بعد به لیست انیمه هایی که باید ببینم اضافه کردم و الان یک عدد پشت کنکوری در خدمت شمام که هنوزم انیمه های اون لیستو ندیده
-
Kourosh Mousavi بستگی داره تعریف من و شما از دارک چقدر تفاوت داشته باشه. مثلا من death note رو جزو دسته دارک در نظر میگیرم
Kourosh Mousavi بستگی داره تعریف من و شما از دارک چقدر تفاوت داشته باشه. مثلا من death note رو جزو دسته دارک در نظر میگیرم
هرکی یه تعریفی برای دارک داره
توی تعریف من death note دارک نیست
دارک مثل مانگای a trail of blood یا pumpkin night یا homunculus
یا منهوای bastard -
مآهور هعی من یه عالمه کیدراما و سینمایی و سریال تو پلی لیستم داشتم که بعد کنکور ببینم .اکانت بارو و دیجی ام پرید همش از بین رفت....
-
هرکی یه تعریفی برای دارک داره
توی تعریف من death note دارک نیست
دارک مثل مانگای a trail of blood یا pumpkin night یا homunculus
یا منهوای bastardKourosh Mousavi
اوهوم