فیزیک دوازدهم
-
-
@f-nalist
4 ؟! -
@f-nalist
4 ؟!Pluto moon
نه 1 میشه
چون x ثابته ، زمان ها هم برابر(نیمی از زمان) . پس v شونم مث هم میشه
فک کنم🤔 -
@f-nalist
عه به تجربی ها هم داده بودن اینو امروز؟ -
سلام ستون میگم که گزینه دو نمیشه؟
-
@f-nalist
هیچکدوم درست نبود🧑🦽
-
پارامتری طولانی میشه ولی اگه ی چنتا عدد اسون بذاری راحت تر به جواب میرسی مثلا سرعتارو 1 و2 در نظر بگیر کله مسافتم 2
-
@f-nalist
من خودم سرجلسه مثال عددی زدم اما اشتباه کردم (جوابم درست بود) بخاطر گزینه 4 ممکن بود بابت این ریسک نمره منفی گیرم بیاد!
توصیه میکنم پارامتری و با متغیر های مختلف حل کنی سوال رو...از یک نابرابری ساده ریاضی هم استفاده میکنی (مجذور اختلاف دو عدد مثبت همیشه نامنفی هست)...به سادگی به جواب میرسی(البته متغیر ها رو درست بچینی و خوب هم محاسبه کنی...) -
@f-nalist
من خودم سرجلسه مثال عددی زدم اما اشتباه کردم (جوابم درست بود) بخاطر گزینه 4 ممکن بود بابت این ریسک نمره منفی گیرم بیاد!
توصیه میکنم پارامتری و با متغیر های مختلف حل کنی سوال رو...از یک نابرابری ساده ریاضی هم استفاده میکنی (مجذور اختلاف دو عدد مثبت همیشه نامنفی هست)...به سادگی به جواب میرسی(البته متغیر ها رو درست بچینی و خوب هم محاسبه کنی...)Saudade 19 0 اره واقعا سوالی که گزینه ای مثل گزینه 4 این سوال داره رو باید پارامتری رف چون ریسک داره جوابت همه بازه هارو پوشش نده
-
Saudade 19 0 اره واقعا سوالی که گزینه ای مثل گزینه 4 این سوال داره رو باید پارامتری رف چون ریسک داره جوابت همه بازه هارو پوشش نده
آدمک
آره چون یه خورده هم سوال طولانی میشه، دیگه فرض کن آدم تا آخرش بره تهش بخاطر یه مثال عددی ناقص جوابش غلط باشه...خیلی بد میشه. بهتره ریسک نکنیم -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
-
-
@f-nalist
کاری نکردم 🌝🤍