ساز و کنکور
-
سلام. بنظرتون گیتار تمرین کردن تو بازه های استراحت بده یا مشکلی نداره؟ (کلاس موسیقی نریا.. خودت واسه خودت بزنی فقط)
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
بچه ها فهمیدین گیتار داره یا نه؟؟؟
-
@mr-vinyzo :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
سلام. بنظرتون گیتار تمرین کردن تو بازه های استراحت بده یا مشکلی نداره؟ (کلاس موسیقی نریا.. خودت واسه خودت بزنی فقط)
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
همه میگن تو بازه استراحت هیچ فعالیتی نکنید
دراز بکشید
چشماتون رو ببندید
خوراکی های مفید بخورید
به نظر من مثل استفاده از گوشی و تلویزیون میمونهXe سلامم
اینکار حالتو خوب میکنه؟ آروم میشی؟ مغزت استراحت میکنه؟و حسی خوبی داری بری پارت بعدی و ازت انرژی نمیگیره؟
اگر اینارو اوکیی انجامش بده✨
میتونی یکی دو روز امتحان کنی اگ موقع خوندن باعث نشه مثلا فک کنی ب ریتم آهنگ و این داستانا و تمرکز تو نمیگیره ادامش بده
و مواظب باش پارت بعدیت نپره.ینی یهو ب خودت میای ببینی عع جای ی ربع نیم ساعت درگیرشی -
@mr-vinyzo در ساز و کنکور گفته است:
مآهور ذهنتو به نظرم درگیر میکنه
Xe در ساز و کنکور گفته است:
همه میگن تو بازه استراحت هیچ فعالیتی نکنید
دراز بکشید
چشماتون رو ببندید
خوراکی های مفید بخورید
به نظر من مثل استفاده از گوشی و تلویزیون میمونهجدی؟ فکر نمیکردم در این حد درگیر کننده باشه...
-
Xe سلامم
اینکار حالتو خوب میکنه؟ آروم میشی؟ مغزت استراحت میکنه؟و حسی خوبی داری بری پارت بعدی و ازت انرژی نمیگیره؟
اگر اینارو اوکیی انجامش بده✨
میتونی یکی دو روز امتحان کنی اگ موقع خوندن باعث نشه مثلا فک کنی ب ریتم آهنگ و این داستانا و تمرکز تو نمیگیره ادامش بده
و مواظب باش پارت بعدیت نپره.ینی یهو ب خودت میای ببینی عع جای ی ربع نیم ساعت درگیرشی -
0-0ftm میدونی من 7 ساله که با گیتارم قهر کردم. خیلی یهویی امروز دلم براش تنگ شد و دلم خواست یکمم که شده دوباره باهاش اشتی کنم. برای همین هنوز نمیدونم قراره درگیرم کنه یا نه.
پیشنهادتو دوست داشتم. یکی دو روز امتحان میکنم ببینم چی میشه -
@mr-vinyzo خیلی بی تربیتی:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:
-
0-0ftm میدونی من 7 ساله که با گیتارم قهر کردم. خیلی یهویی امروز دلم براش تنگ شد و دلم خواست یکمم که شده دوباره باهاش اشتی کنم. برای همین هنوز نمیدونم قراره درگیرم کنه یا نه.
پیشنهادتو دوست داشتم. یکی دو روز امتحان میکنم ببینم چی میشهمآهور در ساز و کنکور گفته است:
پیشنهادتو دوست داشتم. یکی دو روز امتحان میکنم ببینم چی میشهپس ی روزو حتما امتحان کن ببین چ حسی داری:) آشتی کردن ب نفعت میشه یا ضررت و بعد تصمیم بگیر🍻
-
مآهور لازم نیست باهاش اشتی کنی بخدا همه فهمیدن هفت سال پیشم گیتار داشتی و گیتارت 9 سالس...:grinning_squinting_face: :zany_face: :face_with_tears_of_joy:
-
مآهور اختیار دارین بیتربیتی از خودتونه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
مآهور در ساز و کنکور گفته است:
پیشنهادتو دوست داشتم. یکی دو روز امتحان میکنم ببینم چی میشهپس ی روزو حتما امتحان کن ببین چ حسی داری:) آشتی کردن ب نفعت میشه یا ضررت و بعد تصمیم بگیر🍻
-
@mr-vinyzo عه اینجوریاست؟ میخوای بگی من دارم پز میدم؟ باشه! اصلا بزار همه بدونن اولین گیتارمو 12 سال پیش خریدم پس و این دومین گیتارمه:face_with_tears_of_joy::rolling_on_the_floor_laughing:
-
مآهور اعااااا .اگه یک درصد شک داشتم الان دیگه مطمین شدم از این گیتار پلاستیکیاست...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :green_heart:
-
اگه بهت آرامش می ده و فالش زدنت بخاطر تمرین کم اذیتت نمی کنه چرا ک ن
-
اگه بهت آرامش می ده و فالش زدنت بخاطر تمرین کم اذیتت نمی کنه چرا ک ن
Kourosh Mousavi اوهوم دقیقا. فعلا که منتظرم نتامو از انبار بیارن هی امروز فردا میکنه پدرم:face_with_tears_of_joy:
ممنونم