IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تنظیم عصبی دستگاه گوارش
-
سلام دوستان.
ما می دونیم که شبکه عصبی و دستگاه عصبی خودمختار در تنظیم عصبی دستگاه گوارش نقش دارن. از طرفی هم می دونیم که شبکه عصبی از مری تا مخرجه و دهان شبکه عصبی نداره، ولی کتاب درباره جایگاه دستگاه عصبی خودمختار محدودیتی قائل نشده. کتاب تست من گفته دستگاه عصبی خودمختار به زبان عصب دهی میکنه، آیا این جمله درسته؟
خب زبان ماهیچه مخطط و ارادیه و توسط دستگاه عصبی پیکری عصب دهی میشه. ولی کتاب تست من اینجوری گفته. به نظر شما درسته که دستگاه عصبی خودمختار به زبان که یک ماهیچه مخططه عصب دهی بکنه؟ -
Fateme Samaei سلام
تا اونجایی که من می دونم زبان دارای چندین نوع عصب دهی از جمله عصب دهی بخش چشایی, حس_لامسه, ماهیچه_حرکت و... است. و بله زبان ماهیچه ی مخططه و بخش ماهیچه ش توسط اعصاب پیکری عصب دهی میشه.یک سوم ابتدایی مری و بنداری خارجی مخرج ماهیچه ی مخططن و توسط اعصاب پیکری عصب دهی میشن. سایر بخش های لوله گوارش توسط شبکه ی عصبی روده ای و با تاثیر پذیری از دستگاه عصبی خود مختار عصب دهی میشه. در حالت جنگ و گریز اعصاب هم حس فعالیت دستگاه گوارش رو متوقف می کنند چون کمکی به فرار یا ستیز نمی کنه و در حالت آرامش اعصاب پادهم حس با تاثیر بر شبکه ی عصبی روده باعث افزایش فعالیت دستگاه گوارشی میشه. -
Fateme Samaei سلام. بنظر من منظورش از عصب دهی به زبان برای غدد بزاقیه چون اونا با اعصاب خودمختار عصب دهی میشن. ولی خود زبان با اعصاب پیکری چون ماهیچه اسکلتیه
-
@Ronin نه جزء ش که معلومه نیستن ولی چون اینجا گفته که اعصاب خود مختار زبان لابد میخواسته به غدد براقی برسه وگرنه زبان خب اعصابش خود مختار نیس که
-
Taranommm واقعیتش نتونستم ارتباطی بین زبان و غدد بزاقی برقرار کنم اگه میگفت مثلا ساختاری در دهان که توسط اعصاب خودمختار عصب دهی میشود حالا یه چیزی ولی خب ایشون گفتن زبان توسط این اعصاب عصب دهی میشه. ماهیچه ش که قطعا پیکریه مگر اینکه منظورش جزئی دیگه از ساختار زبان باشه. مثلا در چشایی اعصاب خودمختار هم درگیرن.
-
@Ronin شایدم منظورش این باشه نمیدونم
ولی خیلی گنگه