سردرگمی...
-
سلام
من دهمم و به شدت سردرگم نمیدونم دقیقا باید چه جوری درس بخونم تا نتیجه بگیرم هنوز قوی شروع نکردم نمیدونم چه جوری باید برنامه بنویسم
از طرفی من یه مدرسه ای(سمپاد) میرم که توی کلاس ما و کلا توی این مدرسه همه ی بچه ها مطالب از قبل بلدن و کلاس رفتن حتی بچه هایی هستن که توی تابستون کل کتاب تموم کردن و الان دارن منبع دوم میزنن و من حتی نمیدونم باید چیکار کنم
من کلاس هم رفتم و میرم کتاب هم خریدم ولی....
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء -
. ._.Zahra.K marked this topic as a question on
-
سلام
من دهمم و به شدت سردرگم نمیدونم دقیقا باید چه جوری درس بخونم تا نتیجه بگیرم هنوز قوی شروع نکردم نمیدونم چه جوری باید برنامه بنویسم
از طرفی من یه مدرسه ای(سمپاد) میرم که توی کلاس ما و کلا توی این مدرسه همه ی بچه ها مطالب از قبل بلدن و کلاس رفتن حتی بچه هایی هستن که توی تابستون کل کتاب تموم کردن و الان دارن منبع دوم میزنن و من حتی نمیدونم باید چیکار کنم
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء -
@Zahra-HD
عه شمایین
حتماا ولی اعتبارم کمه -
سلام
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء -
@_-Zahra-K
این خیلی خوبه ک توی جمعی هستی که ازت جلوترن،از خودشون کمک بگیر و راهنمایی بخواه،این جمع میتونه تو رو پیشرفت بده،تا جمعی ک به تو آویزان باشن -
@mr-vinyzo
دقیقا باید همین کارو بکنم ولی کسیو نمیشناسم -
این پست پاک شده!
-
. ._.Zahra.K has marked this topic as solved on