مخاط مژکدار
-
Reza-H مژک نداره
-
Reza-H مژک نداره
-
@Rnn
آدمک
ممنون از پاسختون
منم همین فکر رو می کردم
اما این تست جواب رو گزینه 2 گرفته. یعنی حلق هم مخاط مژکدار داره

پاسخ

مگه حلق هم جزو مجاری هادی نیست؟
Reza-H اول از همه ببخشید که من سلام نکردم وسط کلاسم
تا استاد گرامی حواسش نیست یه توضیح ریز بدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اول اینکه طراحش جنس نابی زده
و اما گزاره آقا مژک ها ارادی عمل می کنند یا غیر ارادی؟ حتما می گید غیر ارادی
خب ما می گیم زنش مژک ها خلط رو به سمت گلو هدایت می کنه در نای و... به سمت بالا و در بخش هایی از بینی به سمت پایین درست؟
حالا می گیم وقتی به حلق رسید شما تصمیم می گیرید که چیکارش کنید تفش کنید یا... :face_with_hand_over_mouth:
خب اگه قرار بود مژک داشته باشه خود مژک ها حلش میدادن یه جایی دیگه چه نیاز به تصمیم کبری بود؟ که سرنوشت خلط رو مشخص کنه!
از طرفی هم مگه نمی گیم غذا از حلق عبور می کنه خب حالا این ابر مژک ها چطور در برابر سایش ناشی از عبور مواد مقاومت می کنن.
و باز مگه نمی گیم که مخاط مژک دار ما از جنس استوانه ای تک لایه ای هست؟ مگه جنس بافت حلق استوانه ایه؟ -
Reza-H اول از همه ببخشید که من سلام نکردم وسط کلاسم
تا استاد گرامی حواسش نیست یه توضیح ریز بدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اول اینکه طراحش جنس نابی زده
و اما گزاره آقا مژک ها ارادی عمل می کنند یا غیر ارادی؟ حتما می گید غیر ارادی
خب ما می گیم زنش مژک ها خلط رو به سمت گلو هدایت می کنه در نای و... به سمت بالا و در بخش هایی از بینی به سمت پایین درست؟
حالا می گیم وقتی به حلق رسید شما تصمیم می گیرید که چیکارش کنید تفش کنید یا... :face_with_hand_over_mouth:
خب اگه قرار بود مژک داشته باشه خود مژک ها حلش میدادن یه جایی دیگه چه نیاز به تصمیم کبری بود؟ که سرنوشت خلط رو مشخص کنه!
از طرفی هم مگه نمی گیم غذا از حلق عبور می کنه خب حالا این ابر مژک ها چطور در برابر سایش ناشی از عبور مواد مقاومت می کنن.
و باز مگه نمی گیم که مخاط مژک دار ما از جنس استوانه ای تک لایه ای هست؟ مگه جنس بافت حلق استوانه ایه؟@Rnn در مخاط مژکدار گفته است:
اول از همه ببخشید که من سلام نکردم وسط کلاسم
تا استاد گرامی حواسش نیست یه توضیح ریز بدمدم شما گرم 😂✋
دیگه جواب این سوالات رو باید طراح بده 😂
سوال خوبی نبود پس :/ -
اوووو طبق چیزایی ک الان تحقیق کردم قسمت کوچیکی از حلق که با نای و حفره بینی ارتباط داره مژک داره
ینی بخش عمده ای از حلق بدون مژکه و فقط قسمتای کمی مژک دارن که انتقال پایانی خلط رو انجام بدن
میخواستم طراح رو فحش بکشم ولی راس میگی خوده کتاب گفته مجاری هادی مژک دارن و حلق هم اندام مشترکه ینی هم بخشی از دستگاه گوارشه و هم بخشی از مجاری هادی دستگاه تنفس پس طبق گفته کتابم میتونیم بگیم مژک داره (البته همونطور ک گفتم در نواحی محدود و کم) -
اوووو طبق چیزایی ک الان تحقیق کردم قسمت کوچیکی از حلق که با نای و حفره بینی ارتباط داره مژک داره
ینی بخش عمده ای از حلق بدون مژکه و فقط قسمتای کمی مژک دارن که انتقال پایانی خلط رو انجام بدن
میخواستم طراح رو فحش بکشم ولی راس میگی خوده کتاب گفته مجاری هادی مژک دارن و حلق هم اندام مشترکه ینی هم بخشی از دستگاه گوارشه و هم بخشی از مجاری هادی دستگاه تنفس پس طبق گفته کتابم میتونیم بگیم مژک داره (البته همونطور ک گفتم در نواحی محدود و کم) -
آدمک در مخاط مژکدار گفته است:
بهتره این نکته رو وارد کتابم کنم :cat_face_with_tears_of_joy:
وارد کن تا بماند برای آیندگان 😂😂✋
-
آدمک در مخاط مژکدار گفته است:
بهتره این نکته رو وارد کتابم کنم :cat_face_with_tears_of_joy:
وارد کن تا بماند برای آیندگان 😂😂✋
-
R Reza-H marked this topic as a question on
-
R Reza-H has marked this topic as solved on
-
Reza-H خواهش
یه سوال دارم هوا از هرجا عبور کنه جز بخش هادیه؟ که یعنی هرمجرایی که هوا رو بیاره تو یا ببره بیرون مجرای تنفسی محسوب میشه -
Reza-H خواهش
یه سوال دارم هوا از هرجا عبور کنه جز بخش هادیه؟ که یعنی هرمجرایی که هوا رو بیاره تو یا ببره بیرون مجرای تنفسی محسوب میشه@Rnn بذارید سوالم رو اینطور تکمیل کنم چرا و از کجا و طبق کدوم متن حلق رو جز مجاری تنفسی حساب می کنیم؟
-
@Rnn بذارید سوالم رو اینطور تکمیل کنم چرا و از کجا و طبق کدوم متن حلق رو جز مجاری تنفسی حساب می کنیم؟
@Rnn
عبارت کتاب اینه:
از بینی تا نایژک انتهایی به بخش هادی تعلق دارد.از بینی بیا پایین هر چی دیدی جزوشه که حلق هم هست.
اشتباه میگم؟ -
@Rnn
عبارت کتاب اینه:
از بینی تا نایژک انتهایی به بخش هادی تعلق دارد.از بینی بیا پایین هر چی دیدی جزوشه که حلق هم هست.
اشتباه میگم؟Reza-H ببین من طبق این متن میگم که حلق جز مجاری تنفسی نیست اونجایی که میگه برچاکنای مانع از ورود غذا به مجاری تنفسی میشود. اگه قبلش هم مجاری تنفسی بود باید می نوشت مانع از ورد غذا به نای میشود اشتباه می کنم؟
-
@Rnn
عبارت کتاب اینه:
اشتباه میگم؟ -
Reza-H ببین من طبق این متن میگم که حلق جز مجاری تنفسی نیست اونجایی که میگه برچاکنای مانع از ورود غذا به مجاری تنفسی میشود. اگه قبلش هم مجاری تنفسی بود باید می نوشت مانع از ورد غذا به نای میشود اشتباه می کنم؟
@Rnn در مخاط مژکدار گفته است:
اونجایی که میگه برچاکنای مانع از ورود غذا به مجاری تنفسی میشود. اگه قبلش هم مجاری تنفسی بود باید می نوشت مانع از ورد غذا به نای میشود اشتباه می کنم؟
ببین منظورش از مجاری تنفسی اینجا صرفا نای هستش
وگرنه حفره بینی هم مجرای تنفسی هستش ولی اپیگلوت که با اون کاری نداره