کی تراز بالای ۶۰۰۰ داره،؟کمک کنههه
-
کف تراز 3و900 عه فکر کنم...هم شیمیتو تنها بیست درصد بزنی ترازت بالاتر از 4000 میشه خداییش
-
کف تراز 3و900 عه فکر کنم...هم شیمیتو تنها بیست درصد بزنی ترازت بالاتر از 4000 میشه خداییش
@mr-vinyzo
۴۵۰۰ عه من رند کردم -
خب هیچکی نیست کمکم کنه،؟؟؟؟؟!!😐😐😐
-
@0yasin-sh0
@دختر-بهار
Reza-H
@f-nalist -
سلام
اینکه از خودتون آزمون میگیرید درصدهاتون چطوریه ؟
آیا از آزمونهای قبلی قلمچی هم استفاده میکنید؟واسه آزمون گرفتن
تستهای مروری و پوششی چی؟ اونها رو کار میکنید
از پس تستها به خوبی بر میاید (بدون زمان) یا در حل اکثرشون مشکل دارید؟ منظورم تست های کتاب تست هستش
و
احیانا سر جلسه استرس بیش از حد ندارید؟ -
@0yasin-sh0
@دختر-بهار
Reza-H
@f-nalist6b357ee82f126a
سلام.
به نظرم همین آزمون رو باید با دقت بررسی کنین که هرکدوم از سوالایی که حل نکردین یا اشتباه حل کردین حاصل از چه چیزی بوده
1 حاصل از مهارت آزمون دادن بوده؟ یعنی مثلا زمان کم آوردین که نتونستین جواب درست بدین یا استرس داشتین یا انتخاب سوالتون اشتباه بوده؟ اینجا شاید تست زمان دار بهتون کمک کنه. باید تکنیک های مدیریت زمان و مدیریت آزمون رو کار کنین
2 حاصل از اشکال علمی بوده؟ یعنی این سوال رو چون نکته اش رو بلد نبودین یا مبحث رو مسلط نبودین؟ اگه اینطوره باید نگاه کنین اون مبحثی رو تو کمک درسیتون اصلا ازش تست زدین؟ اگه نزدین که باید بزنین. اگه زدین باید بررسی کنین که نکته اش توی اون تستا بررسی شده و شما دوباره اشتباه زدین؟اینجا باید توجه کنین که روش تست زدنتون اشتباهه. و باید مثلا نکته ای که توی تست کمک درسی اشتباه زدین توی دفتر یا کتاب نکته نویسیتون وارد می کردین تا یادتون نره. اگرم بررسی نشده شاید باید منبعتون رو عوض کنین که نکات زیاد تست خیز رو تست داشته باشه که ایده های مختلف مبحث رو بلد بشین.خلاصه اینکه درست جواب دادن سوالا حاصل درست بودن تک تک این چرخه است. هر جاش مشکل داشته باشه سوال غلط حل میشه.
باید تک تک سوالا رو نگاه کنین که اشکال از کدوم یکی از این چرخه بوده و برای آزمون بعدی توجه بیشتری به رعایت بزرگترین اشکالاتتون در روش مطالعه یا تست زنی باشه که بتونین تو آزمون از پس سوالا بر بیاین. کم کم باید اشکالات رو کم کنین تا پیشرفت رو ببینید.امیدوارم حرفام کمکتون کرده باشه.
موفق باشید 🌹 -
@mr-vinyzo
۴۵۰۰ عه من رند کردم6b357ee82f126a امیدوار باش من خودم 5000 ام میدونم کم کم پیشرفت میکنم....
-
6b357ee82f126a
سلام.
به نظرم همین آزمون رو باید با دقت بررسی کنین که هرکدوم از سوالایی که حل نکردین یا اشتباه حل کردین حاصل از چه چیزی بوده
1 حاصل از مهارت آزمون دادن بوده؟ یعنی مثلا زمان کم آوردین که نتونستین جواب درست بدین یا استرس داشتین یا انتخاب سوالتون اشتباه بوده؟ اینجا شاید تست زمان دار بهتون کمک کنه. باید تکنیک های مدیریت زمان و مدیریت آزمون رو کار کنین
2 حاصل از اشکال علمی بوده؟ یعنی این سوال رو چون نکته اش رو بلد نبودین یا مبحث رو مسلط نبودین؟ اگه اینطوره باید نگاه کنین اون مبحثی رو تو کمک درسیتون اصلا ازش تست زدین؟ اگه نزدین که باید بزنین. اگه زدین باید بررسی کنین که نکته اش توی اون تستا بررسی شده و شما دوباره اشتباه زدین؟اینجا باید توجه کنین که روش تست زدنتون اشتباهه. و باید مثلا نکته ای که توی تست کمک درسی اشتباه زدین توی دفتر یا کتاب نکته نویسیتون وارد می کردین تا یادتون نره. اگرم بررسی نشده شاید باید منبعتون رو عوض کنین که نکات زیاد تست خیز رو تست داشته باشه که ایده های مختلف مبحث رو بلد بشین.خلاصه اینکه درست جواب دادن سوالا حاصل درست بودن تک تک این چرخه است. هر جاش مشکل داشته باشه سوال غلط حل میشه.
باید تک تک سوالا رو نگاه کنین که اشکال از کدوم یکی از این چرخه بوده و برای آزمون بعدی توجه بیشتری به رعایت بزرگترین اشکالاتتون در روش مطالعه یا تست زنی باشه که بتونین تو آزمون از پس سوالا بر بیاین. کم کم باید اشکالات رو کم کنین تا پیشرفت رو ببینید.امیدوارم حرفام کمکتون کرده باشه.
موفق باشید 🌹Reza-H ممنون ولی همه این کارارو میکنم تو تحلیل مثلا میفهمم خب من اینو میدونستم که نکته اشو مخصوصا تو زیست حس میکنم حسی جواب میدم نمیدونم چه مرگمه
-
سلام
از پس تستها به خوبی بر میاید (بدون زمان) یا در حل اکثرشون مشکل دارید؟ منظورم تست های کتاب تست هستش
و
احیانا سر جلسه استرس بیش از حد ندارید؟@Venus655
استرس ندارم آزمون میدم غلط زیاد میزنم مثلا تو کارنامم نگاه کنید زیست دوازدهم ۴ تا درست۴تاغلطه:/ -
بچه ها میشه یکی روند طی کردن یک درس تا رسیدن به درصد ۸۰ رو بگه شاید دارم اشتباه میخونم لطفو اگه خودتون نتیجه گرفتین بگین روش های زیادی تو اینترنت هست ولی تجربه خودتونو میخواستم
-
@Venus655
استرس ندارم آزمون میدم غلط زیاد میزنم مثلا تو کارنامم نگاه کنید زیست دوازدهم ۴ تا درست۴تاغلطه:/6b357ee82f126a
غلط ها بخاطر کمبود زمان و عجله کردنه یا واقعا یه سری مباحث رو بلد نیستی؟اون سوالایی که پرسیدم هم مهم بودن
-
@Venus655
استرس ندارم آزمون میدم غلط زیاد میزنم مثلا تو کارنامم نگاه کنید زیست دوازدهم ۴ تا درست۴تاغلطه:/6b357ee82f126a خب نزن من یبار رفتم سر جلسه ازمون کلا دهتا سوالو جواب دادم از 90 تا
-
بچه ها میشه یکی روند طی کردن یک درس تا رسیدن به درصد ۸۰ رو بگه شاید دارم اشتباه میخونم لطفو اگه خودتون نتیجه گرفتین بگین روش های زیادی تو اینترنت هست ولی تجربه خودتونو میخواستم
6b357ee82f126a
https://forum.alaatv.com/post/3171891
https://forum.alaatv.com/post/3171881اینا رو واسه فیزیک نوشتم شاید بتونه کمکت کنه
-
Reza-H ممنون ولی همه این کارارو میکنم تو تحلیل مثلا میفهمم خب من اینو میدونستم که نکته اشو مخصوصا تو زیست حس میکنم حسی جواب میدم نمیدونم چه مرگمه
6b357ee82f126a
خواهش میکنم
نمی دونم راستش :/
عجیبه
بالاخره هرکسی خودش بهتر از همه میتونه راه حل مشکلش رو پیدا کنه. امیدوارم که بتونین راه حل مشکلتون رو پیدا کنید -
6b357ee82f126a خب نزن من یبار رفتم سر جلسه ازمون کلا دهتا سوالو جواب دادم از 90 تا
@mr-vinyzo نزنم!!!؟؟؟ خب خوندم ازشون اگه نزنم که چرا آزمون میدم
-
سلام
و
احیانا سر جلسه استرس بیش از حد ندارید؟@Venus655 خب نه راستش تست مروری و پوششی نه ولی بعضی شبا زیستو مرور میکنم . کمبود زمان نمیارم
-
6b357ee82f126a
https://forum.alaatv.com/post/3171891
https://forum.alaatv.com/post/3171881اینا رو واسه فیزیک نوشتم شاید بتونه کمکت کنه
@Venus655 عالی بود میشه اگه کسی بقیه درسارو میدونه بگه
-
@Venus655 خب نه راستش تست مروری و پوششی نه ولی بعضی شبا زیستو مرور میکنم . کمبود زمان نمیارم
6b357ee82f126a
اینا رو حتما باید رعایت کنی خیلی مهمه
ممکنه مشکل از کم تسلطی باشه -
@Venus655 عالی بود میشه اگه کسی بقیه درسارو میدونه بگه
-
6b357ee82f126a
اینا رو حتما باید رعایت کنی خیلی مهمه
ممکنه مشکل از کم تسلطی باشه@Venus655 چیکار کنم تسلطم بره بالا؟ اخه من دو تا درسو فیلم میبینم بعد فیلم مستقیما مرم رو جزواتشون دونه دونه تستارو حل میکنم بعد میرم منبع یک تاسه شنبه تمومش میکنم بعد چهارسنبه و ۵شنبه آزمون زدن و مرور آخه کجاش میلنگه:)))))) برای درسایی که فیلم نمیبینم هم فیزیک و زیسته خودخوان میخونم. فکر کنم ایرادم از مروره میشع بگین کی و چجوری باید درسارو مرور کنم؟