کی تراز بالای ۶۰۰۰ داره،؟کمک کنههه
-
@Venus655 عالی بود میشه اگه کسی بقیه درسارو میدونه بگه
-
6b357ee82f126a
اینا رو حتما باید رعایت کنی خیلی مهمه
ممکنه مشکل از کم تسلطی باشه@Venus655 چیکار کنم تسلطم بره بالا؟ اخه من دو تا درسو فیلم میبینم بعد فیلم مستقیما مرم رو جزواتشون دونه دونه تستارو حل میکنم بعد میرم منبع یک تاسه شنبه تمومش میکنم بعد چهارسنبه و ۵شنبه آزمون زدن و مرور آخه کجاش میلنگه:)))))) برای درسایی که فیلم نمیبینم هم فیزیک و زیسته خودخوان میخونم. فکر کنم ایرادم از مروره میشع بگین کی و چجوری باید درسارو مرور کنم؟
-
@Venus655 چیکار کنم تسلطم بره بالا؟ اخه من دو تا درسو فیلم میبینم بعد فیلم مستقیما مرم رو جزواتشون دونه دونه تستارو حل میکنم بعد میرم منبع یک تاسه شنبه تمومش میکنم بعد چهارسنبه و ۵شنبه آزمون زدن و مرور آخه کجاش میلنگه:)))))) برای درسایی که فیلم نمیبینم هم فیزیک و زیسته خودخوان میخونم. فکر کنم ایرادم از مروره میشع بگین کی و چجوری باید درسارو مرور کنم؟
6b357ee82f126a
⚠️"مهمه که منبعتون چی باشه "⚠️
راه رسیدن به تسلط، زدن تست زیاد و البته استاندارده
مثلا امروز من باید درس ۱ فصل ۱ زیست دوازدهم رو بخونم یا با درسنامه میخونم یا از طریق استاد
بعدش حدودا ۲۰ تست میزنم به عنوان آموزشی که کمی مطلب برام جا بیفته بعد هر تست هم بلافاصله پاسخنامه رو چک میکنم
روز بعدش در حالیکه قرار برم درس بعدی رو بخونم درس روز قبل هم مرور میکنم و چند تا تست ازش میزنم
میتونید هر چقدر که مباحث رو پیش میبرید هر روز ۴،۵ تا تست از مباحث اولیه بزنید تا زودتر مسلط شید
بعد اتمام مباحث تست هایی که برای تسلط لازمن رو شروع می کنیم تو این مرحله میتونیم درصد بگیریم ولی بدون در نظر گرفتن زمان
هر جا که مشکل داشتیم برمیگردیم روی کتاب و اون قسمت رو دوباره میخونیم و نکات رو داخل کتاب یادداشت می کنیم اینطوری یه بار دیگه مباحث مرور میشن اگه تستهای منبع اول رو تموم کردیم و" وقت اضافه آوردیم" میتونیم تستهای سطح بالاتر رو از یه کتاب دیگه بزنیم
(نکات تستها رو داخل کتاب یادداشت میکنیم و بعدا مرورشون میکنیم)
بعدش هم شروع می کنیم به آزمون زدن خصوصا آزمونهای سالهای قبل قلمچی و... و باز هم درصد گیری و باز هم اون قسمتهایی که فراموش کردیم با تست مرور میشه و میتونیم همون قسمت رو دوباره از کتاب بخونیم
نکات هم یادداشت میکنیم
(تو قسمت های درصد گیری اگه ۱۰،۱۵ درصد بزنیم یعنی درسنامه رو خوب یاد نگرفتیم)
⚠️در حین درس خوندن متوجه میشید یه قسمتهایی رو مشکل دارید هر شب ۵،۶ تا تست از اون مبحث انتخاب کنید و بزنید تا کم کم اشکالات رفع شه
بعد آزمون اصلی هم که تحلیلش خیلی مهمه حتما باید بدونید کجا رو اشکال داشتید
تستهای مروریِ بیشتر هم بعد آزمون اصلی قلمچی و همزمان با خوندن مباحث آزمون بعدی میزنید تا تسلط حفظ و حتی بیشتر شه
⚠️این روش من بود میتونید منتظر نظر بقیه بمونید و بسنجید کدوم بهتره و عملیش کنید -
6b357ee82f126a
⚠️"مهمه که منبعتون چی باشه "⚠️
راه رسیدن به تسلط، زدن تست زیاد و البته استاندارده
مثلا امروز من باید درس ۱ فصل ۱ زیست دوازدهم رو بخونم یا با درسنامه میخونم یا از طریق استاد
بعدش حدودا ۲۰ تست میزنم به عنوان آموزشی که کمی مطلب برام جا بیفته بعد هر تست هم بلافاصله پاسخنامه رو چک میکنم
روز بعدش در حالیکه قرار برم درس بعدی رو بخونم درس روز قبل هم مرور میکنم و چند تا تست ازش میزنم
میتونید هر چقدر که مباحث رو پیش میبرید هر روز ۴،۵ تا تست از مباحث اولیه بزنید تا زودتر مسلط شید
بعد اتمام مباحث تست هایی که برای تسلط لازمن رو شروع می کنیم تو این مرحله میتونیم درصد بگیریم ولی بدون در نظر گرفتن زمان
هر جا که مشکل داشتیم برمیگردیم روی کتاب و اون قسمت رو دوباره میخونیم و نکات رو داخل کتاب یادداشت می کنیم اینطوری یه بار دیگه مباحث مرور میشن اگه تستهای منبع اول رو تموم کردیم و" وقت اضافه آوردیم" میتونیم تستهای سطح بالاتر رو از یه کتاب دیگه بزنیم
(نکات تستها رو داخل کتاب یادداشت میکنیم و بعدا مرورشون میکنیم)
بعدش هم شروع می کنیم به آزمون زدن خصوصا آزمونهای سالهای قبل قلمچی و... و باز هم درصد گیری و باز هم اون قسمتهایی که فراموش کردیم با تست مرور میشه و میتونیم همون قسمت رو دوباره از کتاب بخونیم
نکات هم یادداشت میکنیم
(تو قسمت های درصد گیری اگه ۱۰،۱۵ درصد بزنیم یعنی درسنامه رو خوب یاد نگرفتیم)
⚠️در حین درس خوندن متوجه میشید یه قسمتهایی رو مشکل دارید هر شب ۵،۶ تا تست از اون مبحث انتخاب کنید و بزنید تا کم کم اشکالات رفع شه
بعد آزمون اصلی هم که تحلیلش خیلی مهمه حتما باید بدونید کجا رو اشکال داشتید
تستهای مروریِ بیشتر هم بعد آزمون اصلی قلمچی و همزمان با خوندن مباحث آزمون بعدی میزنید تا تسلط حفظ و حتی بیشتر شه
⚠️این روش من بود میتونید منتظر نظر بقیه بمونید و بسنجید کدوم بهتره و عملیش کنید@Venus655 عاالی بود تشکررر
-
@Venus655 عاالی بود تشکررر
6b357ee82f126a
خواهش میکنم امیدوارم مفید باشه
این تجربه من بود -
همه ی تست های کتاب تستامو زدم و منابعم اوکین ولی درصدم اصلا بالا نمیره=/
6b357ee82f126a سلام
از دو حالت خارج نیست یا منابع اشتباهی انتخاب کردین یا استفاده درستی نداشتین. منبعتون معرفی کنید تا دوستان نظرشونو بگن اگر منابعتون مناسب بود یحتمل روش مطالعه تست زنی و تحلیلتون مشکل داره حلاصه اینکه ایراد یابی کنید کسی بهتر از خودتون نمی تونه ایراد رو پیدا کنه -
6b357ee82f126a سلام
از دو حالت خارج نیست یا منابع اشتباهی انتخاب کردین یا استفاده درستی نداشتین. منبعتون معرفی کنید تا دوستان نظرشونو بگن اگر منابعتون مناسب بود یحتمل روش مطالعه تست زنی و تحلیلتون مشکل داره حلاصه اینکه ایراد یابی کنید کسی بهتر از خودتون نمی تونه ایراد رو پیدا کنه@Rnn منابعم
زیست آی کیو= راحتم و تست هاشو اکثرا درست میزنم
فیزیک=خیلی سبز
شیمی=دهم خیلی سبز و یازدهم و دوازدهم مبتکران
ریاضی=مهروماه و منبع دوم جزووه استادم
نمیدونم والا دیگه گیجم میشه اگه میشه روش های تست زنی و تحلیل رو توضیح بدید من ببینم شاید ایراد از اینجا باشه -
@Rnn منابعم
زیست آی کیو= راحتم و تست هاشو اکثرا درست میزنم
فیزیک=خیلی سبز
شیمی=دهم خیلی سبز و یازدهم و دوازدهم مبتکران
ریاضی=مهروماه و منبع دوم جزووه استادم
نمیدونم والا دیگه گیجم میشه اگه میشه روش های تست زنی و تحلیل رو توضیح بدید من ببینم شاید ایراد از اینجا باشه6b357ee82f126a
زیست IQ بندازید دور و حتی بسوزونید که مطمئن بشید برنمی گرده هر کتابی که تست هاشو راحت حل می کنید و درصد بالایی توش می زنید یعنی این کتاب برای شما مناسب نیست چون ایراد های شما رو شناسانی نمی کنه و هیچ کمکی در برطرف کردنشون بهتون نمی کنه.
با فیزیک خیلی سبز آشنایی ندارم ولی دقت کنید به قلم کیه و جزوه های تکمیلیش رو حتما تهیه کنید.
با مبتکران قطعا بزرگ ترین مشکل شما سرعت عمل خواهد بود
ریاضی مهر ماه هم بندازید دور چون ریاضی کاملا یک درس ترکیبیه و مدام نیاز به روز رسانی داره توصیه می کنم کلاس برید و جزوه های استاد مربوطه که به روز هستند رو معیار قرار بدید.
البته من تمامی این مطالب رو با فرض اینکه مشکل منابع هستن و شما جای دیگه ای ایراد ندارید زدم خودتون باید مدام ایراد یابی کنید اما اگه وقت ندارید از یک پشتیبان برای این کار کمک بگیرید. -
6b357ee82f126a
زیست IQ بندازید دور و حتی بسوزونید که مطمئن بشید برنمی گرده هر کتابی که تست هاشو راحت حل می کنید و درصد بالایی توش می زنید یعنی این کتاب برای شما مناسب نیست چون ایراد های شما رو شناسانی نمی کنه و هیچ کمکی در برطرف کردنشون بهتون نمی کنه.
با فیزیک خیلی سبز آشنایی ندارم ولی دقت کنید به قلم کیه و جزوه های تکمیلیش رو حتما تهیه کنید.
با مبتکران قطعا بزرگ ترین مشکل شما سرعت عمل خواهد بود
ریاضی مهر ماه هم بندازید دور چون ریاضی کاملا یک درس ترکیبیه و مدام نیاز به روز رسانی داره توصیه می کنم کلاس برید و جزوه های استاد مربوطه که به روز هستند رو معیار قرار بدید.
البته من تمامی این مطالب رو با فرض اینکه مشکل منابع هستن و شما جای دیگه ای ایراد ندارید زدم خودتون باید مدام ایراد یابی کنید اما اگه وقت ندارید از یک پشتیبان برای این کار کمک بگیرید.@Rnn زیست رو گفتم اکثرا نگفتم ک همه مثلا بعضی فصلا مثل قلب خیلی غلط داشتم منظورم از راحت بودن اینه که میفهممش و نکاتش خیلی خوبه و مفت نیست. برای ریاضی هم کلاس میرم بخاطر همین گفتم متبع دوم جزوه استادم مطمئنم مشکل از منبع نیست اگر میشه جواب سواله پیامم رو بدید ک گفتم توضیح بدید روش تست زنیو و تحلیلو
-
من این هفته سعی میکنم دوباره تلاش کنم و راه درستو پیدا کنم و برای آزمون بعد میام اینجا میگم. ممنون از همه عزیزان
-
@mr-vinyzo نزنم!!!؟؟؟ خب خوندم ازشون اگه نزنم که چرا آزمون میدم
6b357ee82f126a خب تستی که روش مسلط نیستی رو اگه غلط بزنی نمره منفی میگیری...
-
آره میدونم