منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده
-
janan در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
@dr-sobhan ببخشید فیلمای اقای امینی رو باید از اول ببینم و بیام جلو؟؟
شاید چون از اول ندیدم حل کردنشو متوجه نمیشم!من بخوام پیشنهاد بدم قطعا پیشنهادم اینه به ترتیب ببینید فییلماشونو
جزوه هایی ک قرار دادم رو دانلود کردید ؟ دانلود کنید دیگه میتونید وقت برای جزوه نوشتن هم هدر ندید البته جزوه نوشتنم میتونه خوب باشه اگههههه وقت داشته باشید ولی اگه جزوهم پیرینت گرفتید جواب سوالات رو خودتون رو یه چک نویس بنویسید ک دستتون راه بیوفته -
@dr-sobhan بله دارم دانلود میکنم والا با توجه به وقتی که هست و وضعیت من وقتی برای جزوه نوشتن نمیمونه
@dr-sobhan بله دارم دانلود میکنم والا با توجه به وقتی که هست و وضعیت من وقتی برای جزوه نوشتن نمیمونه
استرس وقت رو نداشته باشید !با یه برنامه خوب و اجرای خوب تر میتونید برسید به درسا
-
استرس وقت رو نداشته باشید !با یه برنامه خوب و اجرای خوب تر میتونید برسید به درسا
-
با سلام و صد درود خدمت دکتر عزیز.
گاج جدیدا ی کتاب جامع دو جلدی زده که جلد ۱ پیش و جلد ۲پایست(بیشتر هندسه و آمار) و مباحث پیوسته مثل تابع رو کلا توی جلد یک پیش آورده(مبحثی کردن گسسته ها)، تست ها هم که به گمانم همون جمع آوری میکرو های قدیمه... به نظرت در کنار فیلم های امینی همین تست ها خوب نیست؟؟ معلم ریاضیمون گفت که مزیت میکرو جامع گاج طبقه بندیش هست که این رو مهر و ماه و خیلی سبز ندارن. ایشون گفت کل اختلاف بین تست های این سه کتاب مهر و ماه ، خیلی سبز و جامع میکرو تجربی گاج ۵۰تسته! ولی خب همونطور که گفت طبقه بندی مهمه !!
حالا که من گاج رو گرفتم برم آبی مش کاظم (قلمچی) رو بگیرم یا همینو اصولی کار کنم یا برم آی کیو و ...
در ضمن برای ۱۰۰ نمیخونم و ی تسلط ۷۰ ، ۸۰ درصدی خوبه -
گاج جدیدا ی کتاب جامع دو جلدی زده که جلد ۱ پیش و جلد ۲پایست(بیشتر هندسه و آمار) و مباحث پیوسته مثل تابع رو کلا توی جلد یک پیش آورده(مبحثی کردن گسسته ها)، تست ها هم که به گمانم همون جمع آوری میکرو های قدیمه... به نظرت در کنار فیلم های امینی همین تست ها خوب نیست؟؟ معلم ریاضیمون گفت که مزیت میکرو جامع گاج طبقه بندیش هست که این رو مهر و ماه و خیلی سبز ندارن. ایشون گفت کل اختلاف بین تست های این سه کتاب مهر و ماه ، خیلی سبز و جامع میکرو تجربی گاج ۵۰تسته! ولی خب همونطور که گفت طبقه بندی مهمه !!
حالا که من گاج رو گرفتم برم آبی مش کاظم (قلمچی) رو بگیرم یا همینو اصولی کار کنم یا برم آی کیو و ...
در ضمن برای ۱۰۰ نمیخونم و ی تسلط ۷۰ ، ۸۰ درصدی خوبهarash4748 در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
در ضمن برای ۱۰۰ نمیخونم و ی تسلط ۷۰ ، ۸۰ درصدی خوبهیعنی جاممع کل دروس ریاضیه بچهای ریاضی فیزیک ؟
-
arash4748 در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
در ضمن برای ۱۰۰ نمیخونم و ی تسلط ۷۰ ، ۸۰ درصدی خوبهیعنی جاممع کل دروس ریاضیه بچهای ریاضی فیزیک ؟
-
@dr-sobhan سلام من میخوام روی ریاضی زیاد سرمایه گذاری کنم فقط خیلی سبز کافیه برا 70درصد؟؟
@afsaneh-m در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
@dr-sobhan سلام من میخوام روی ریاضی زیاد سرمایه گذاری کنم فقط خیلی سبز کافیه برا 70درصد؟؟
آره اگه خیلی سبز خوبه و میشه باهاش به 70 هم رسید
ولی درصد کنکور قابل تضمین نیست -
@afshani در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
مرسی بابت اطلاعات خوبتون اقاسبحان
خواهش میکنم
-
@afshani در منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده گفته است:
مرسی بابت اطلاعات خوبتون اقاسبحان
خواهش میکنم