IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
ویرایش
-
سلام دوستان
کتاب آی کیوی من گفته حین ویرایش نوکلئوتید ۳ فسفاته مصرف نمیشه؟
درسته؟
خب برای جبران اشتباه باید از یه نوکلئوتید ۳ فسفاته دیگه استفاده کنه و ۲ تا فسفاتشو جدا کنه و توی رشته قرار بده دیگه.
یه راهنمایی می کنید لطفا؟ -
Fateme Samaei مطمئنی ویرایش رو گفته؟؟
-
@Samaneh-2 بله، داشت ویرایش رو با پیرایش مقایسه می کرد که گفت در ویرایش از ۳ فسفاته استفاده نمیشه.
-
Fateme Samaei منم چند روز پیش یه همچنین تستی رو از آی کیو زدم یادمه این جمله رو برای پیرایش گفته بود برای همین گفتم مطمئنی یا نه
-
@Samaneh-2 کتاب آی کیوی شما چاپ چه سالیه؟
-
Fateme Samaei چاپ ۱۴۰۰ (جامع ویژه کنکور ۱۴۰۱)
-
@Samaneh-2 برای من چاپ ۹۹ هست پس مشخصه که توی کتاب شما که چاپ جدید تره اشتباه کتاب من اصلاح شده. پس مشکل حل شد و اشتباه تایپی بوده. ممنون که اطلاع دادید.
-
Fateme Samaei حتما همینطوره. خواهش میکنم