پیام های عصبی
-
سلام وقت بخیر
2 تا سوال دارم تو این تاپیک ممنون میشم به هردوشون جواب بدین
توی این قسمت چطوری یه پروتئین میتونه همزمان به 2 ناقل متصل شه؟
یا من درست متوجهش نشدم....
لطفا توضیحش بدین
و سوال2
تو گزینه ای که علامت زدم از هر یاخته استفاده کرده
و از جسم یاخته ای
چون از جسم یاخته ای استفاده کرده منحصرا به یاخته های عصبی برمیگرده؟ یعنی ما نمیتونیم یاخته های مثلا ماهیچه ای رو در نظر بگیریم؟ -
سلام وقت بخیر
لطفا توضیحش بدین
و سوال2
و از جسم یاخته ای
چون از جسم یاخته ای استفاده کرده منحصرا به یاخته های عصبی برمیگرده؟ یعنی ما نمیتونیم یاخته های مثلا ماهیچه ای رو در نظر بگیریم؟Hg L 0 توجه کنید به شکل 10 کتاب یازدهم
اول باید جسم یاخته ای داشته باشه یعنی هر یاخته ای که با یاخته ی عصبی حسی همایه تشکیل می هد چون جسم یاخته ای ندارد دیگه بقیه ش منتفیه. -
سلام وقت بخیر
لطفا توضیحش بدین
و سوال2
و از جسم یاخته ای
چون از جسم یاخته ای استفاده کرده منحصرا به یاخته های عصبی برمیگرده؟ یعنی ما نمیتونیم یاخته های مثلا ماهیچه ای رو در نظر بگیریم؟ -
Hg L 0 توجه کنید به شکل 10 کتاب یازدهم
اول باید جسم یاخته ای داشته باشه یعنی هر یاخته ای که با یاخته ی عصبی حسی همایه تشکیل می هد چون جسم یاخته ای ندارد دیگه بقیه ش منتفیه. -
Hg L 0
سلام ،برای سوال اولتون شکل صفحه ۷ رو نکته کنید متوجه میشید
برای سوال دوم هم چون گفته هر یاخته ای
پس بنابراین هم باید نورون رو در نظر بگیریم هم ماهیچه
که بعدش اومده گفته جسم یاخته ای و ... همین جا غلط میشه@Dopamine در پیام های عصبی گفته است:
Hg L 0
سلام ،برای سوال اولتون شکل صفحه ۷ رو نکته کنید متوجه میشیدتو شکل هفت طبق چیزی که میبینم ناقل های موجود داخل یه ریز کیسه دارن وارد 2 تا پروتئین میشن!
ولی گزینه اینطور نیست و گفته 2 نوع ناقل وارد یه پروتئین میشن و خب درست هم گرفته شده
ممنون میشم دقیق تر واسم بازش کنینبرای سوال دوم هم چون گفته هر یاخته ای
که بعدش اومده گفته جسم یاخته ای و ... همین جا غلط میشهاین گزینه درست گرفته میشه و مطابق عبارت تست هست که اونم درسته!
-
@Dopamine در پیام های عصبی گفته است:
Hg L 0
سلام ،برای سوال اولتون شکل صفحه ۷ رو نکته کنید متوجه میشیدتو شکل هفت طبق چیزی که میبینم ناقل های موجود داخل یه ریز کیسه دارن وارد 2 تا پروتئین میشن!
ولی گزینه اینطور نیست و گفته 2 نوع ناقل وارد یه پروتئین میشن و خب درست هم گرفته شده
که بعدش اومده گفته جسم یاخته ای و ... همین جا غلط میشهاین گزینه درست گرفته میشه و مطابق عبارت تست هست که اونم درسته!
-
Hg L 0 یک پروتئین به دو ناقل
-
Hg L 0 یک پروتئین به دو ناقل
-
@Dopamine در پیام های عصبی گفته است:
Hg L 0
-
Hg L 0
در مورد انعکاس عقب کشیدن دست آره درسته
ولی من کلی توضیح دادم ،اینکه همیشه نمی تونیم نورون رو بگیریم
و گرنه آره درسته