گویا کردن مخرج
-
سلام
دوستان لطفا این سوال رو برام حل کنید و توضیح بدید.۷۰درصدشو میتونم حل کنم ولی گویا کردن آخری رو نمیتونم.
لطفا برام توضیحش بدید.
ممنون@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @دهم یازده تجربی @یازدهم فیزیک ریاضی فیزیک تجربی @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
همون طور که میبینید همه توانا هستن بجز سه دوم، پس جواب گزینه دو هست.
فقط لطفا نپرسید چرا انقدر نا مرتب نوشتم چون حوصلم نمیکشید برم قلم کاغذ بیارم -
همون طور که میبینید همه توانا هستن بجز سه دوم، پس جواب گزینه دو هست.
فقط لطفا نپرسید چرا انقدر نا مرتب نوشتم چون حوصلم نمیکشید برم قلم کاغذ بیارم -
@Comrade_Bayat برای اولی هم مشخصه که صورت و مخرج رو در عبارتی ضرب کردم که اتحاد چاغ و لاغر بشه.
-
Persfoni اولی که گفتم، طبق اتحاد چاغ و لاغر کردم. توی مخرج لاغر رو داریم، صورت و مخرج رو در چاق ضرب کردم و تصویر اول به دست اومد. برای تصویر دوم از صورت و مخرج یه x فاکتور گرفتم و ساده کردمشون. بعد برای پایین تصویر دوم برای اینکه مخرجمون بشه ایکس در ایکس منهای یک، صورت و مرخ رو در مزدوجش ضرب کردم. تهش هم با ضرب دو تا پرانتز توی صورت تصویر آخر رو به دست آوردم.
-
Persfoni اولی که گفتم، طبق اتحاد چاغ و لاغر کردم. توی مخرج لاغر رو داریم، صورت و مخرج رو در چاق ضرب کردم و تصویر اول به دست اومد. برای تصویر دوم از صورت و مخرج یه x فاکتور گرفتم و ساده کردمشون. بعد برای پایین تصویر دوم برای اینکه مخرجمون بشه ایکس در ایکس منهای یک، صورت و مرخ رو در مزدوجش ضرب کردم. تهش هم با ضرب دو تا پرانتز توی صورت تصویر آخر رو به دست آوردم.
-
@Comrade_Bayat نه متوجه شدم مرسی
آدمک در گویا کردن مخرج گفته است:
Persfoni خواهش میکنم
همرو توان دار نوشتم اول یه مزدوج ضرب کردم بعدش چاق رو از چاق و لاغر ضرب کردمممنون ازتون