انرژی جنبشی 👦🏻👨🏻
-

کجارو دارم اشتباه میرم؟ یا یه سوتی ضایع دارم انجام میدم یا به اون قضیه که رادیکال دو رو 1.4 فرض کردیم ربط داره.@Comrade_Bayat ببین توی سمت راستی هم اگر همون اول رادیکال دو رو ننویسیم 1.4 و توی انتها رادیکال دورو 1.4 فرض کنیم به همون 2.5میرسیم. پس سوتی ندادم، البته اگر آدم سر آزمون گیج نشه میتونه حدس بزنه دو و نیم به 7/3 خیلی نزدیکه. پس نتیجه گرفتم از این تست که اگر رادیکال رو یه چیز خاص فرض کردیم ممکنه جواب نهایی بسته به روش محاسبات ریاضی متفاوت باشه و باید نزدیک ترین گزینه رو بزنیم.
-

کجارو دارم اشتباه میرم؟ یا یه سوتی ضایع دارم انجام میدم یا به اون قضیه که رادیکال دو رو 1.4 فرض کردیم ربط داره.@Comrade_Bayat سوتی نیس
دقیقا بخاطر اون تقریبه رادیکالیه ک طراحه احمق داده
وقتی اول جذر بگیری جواب میشه همونی ک طراح میخواد ولی اگه اول ساده کنی 2 رو از دو طرف اون تقریب بهم میخوره (چون بجای اینکه عدد 1.4 تقریبی در سمت راست ضرب شه در سمت چپ ضرب میشه و چون تقریبیه این بلا سر سوال میاد)

-
@Comrade_Bayat سوتی نیس
دقیقا بخاطر اون تقریبه رادیکالیه ک طراحه احمق داده
وقتی اول جذر بگیری جواب میشه همونی ک طراح میخواد ولی اگه اول ساده کنی 2 رو از دو طرف اون تقریب بهم میخوره (چون بجای اینکه عدد 1.4 تقریبی در سمت راست ضرب شه در سمت چپ ضرب میشه و چون تقریبیه این بلا سر سوال میاد)

-
آدمک بله، متوجه شدم، یک ساعت مشغولش بودم. سردرد گرفتم :face_with_tears_of_joy: . هی میگفتم کجای کارم اشتباهه. بعد از یک ساعت گفتم بزار رادیکال ها رو تهش ساده کنم و فهمیدم مشکل همون رادیکالا بوده.
-
آدمک نه اتفاقا دمش گرم. ممکنه کنکور هم همینجور بوده. اگر الان سر این چیزا گیج بشم و ایراد سوال رو بفهمم تو کنکور اگر اینجور شد گیج نمیشم و میدونم باید چیکار کنم.
-
@Comrade_Bayat نه اقا چی دمش گرم
هر دو راه کاملا درسته از نظر ریاضی
طراح نباید همچین عددی بده، بجای این تقریبا یکاری کنه اصن رادیکالی در نیاد -
آدمک بله، ولی از کجا معلوم یه مریضی مثل همین طراح کنکور نباشه؟! به هر حال باید با مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد هم اشنا باشیم دیگه؟!
-
خلاصه این نکته که الان یاد گرفتم رو تو هم یاد بگیر: وقتی توی سوالی رادیکال رو تقریب میزنی ممکنه جواب نهاییت تو گزینه ها نباشه، نزدیک ترین جواب رو انتخاب کن.
-
من نمیدونم چجوری هعی مردم از نشر الگو تعریف میکننن
فکر کنم یه بار یکی کامل نزدتش
من تازه به عنوان یه حل کننده که پاسخنامه رو میخونم و فیزیک قوی نیستم اینارو گرفتم
4-5 تا غلط پیدا کردم تا الان وای به حال بررسی بیشتر -
@f-nalist برای یکی از دوستان این سوال رو فرستادم گفت سوال آبی قلم چی دهمه. سبک سوالش هم میخوره برای قلم چی باشه.
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@Comrade_Bayat
سوال رو رضا خالو نوشته
اگه واس قلمچی بود میزد کنارش
ولی شاید اسکی رفته ولی اسکی رو بد رفته گند به بار آورده😂😂