ریاضی
-
سلام
فقط توضیح می دم اگه هنوز مشکل داشتی(تنبلم ببخشید نمی نویسم:face_with_tears_of_joy: ) حلش هم می فرستم ببین گفته مثلث قائم که یعنی فاصله عرض از مبدا با طول از مبدا یکیه. یعنی وقتی 0 به تابع بدی میده b و وقتی b میدی به تابع میده صفره. بعدش جایگذاری کن اعداد ممکن برای b رو به دست بیار و در نهایت عرض سهمی رو با معلوم شدن مجهول معادله پیدا کن. -
سلام
فقط توضیح می دم اگه هنوز مشکل داشتی(تنبلم ببخشید نمی نویسم:face_with_tears_of_joy: ) حلش هم می فرستم ببین گفته مثلث قائم که یعنی فاصله عرض از مبدا با طول از مبدا یکیه. یعنی وقتی 0 به تابع بدی میده b و وقتی b میدی به تابع میده صفره. بعدش جایگذاری کن اعداد ممکن برای b رو به دست بیار و در نهایت عرض سهمی رو با معلوم شدن مجهول معادله پیدا کن. -
@Rnn چیزی که گفتی درست نیس، نمودار رو بکشی متوجه میشی

@N-Sz معادله پایین رو با دید هندسه نوشتم که

آدمک آره درسته من نمی دونم کی قرار این عادت بد نصفه نیمه خوندن سوال رو کنار بذارم فقط دو راس رو روی محور گرفتم و یکی دیگه رو مبدا مختصات:confounded_face:
اینو با اون تیپ سوالات که دوتا نقطه بهت میدن اشتباه گرفتم -
@Rnn چیزی که گفتی درست نیس، نمودار رو بکشی متوجه میشی

@N-Sz معادله پایین رو با دید هندسه نوشتم که

آدمک چرا ریشه ها رو حساب کردی؟
-

-
آدمک آره درسته من نمی دونم کی قرار این عادت بد نصفه نیمه خوندن سوال رو کنار بذارم فقط دو راس رو روی محور گرفتم و یکی دیگه رو مبدا مختصات:confounded_face:
اینو با اون تیپ سوالات که دوتا نقطه بهت میدن اشتباه گرفتم -
آدمک چرا ریشه ها رو حساب کردی؟
-
آدمک

زحمت خودت رو بیشتر کردی انصافا -
آدمک

زحمت خودت رو بیشتر کردی انصافاآدمک راهکار نداری من دقتم رو بالا ببرم مادربزرگم میگه سوزن نخ کن:cat_face_with_tears_of_joy:
-
آدمک

زحمت خودت رو بیشتر کردی انصافا -
آدمک راهکار نداری من دقتم رو بالا ببرم مادربزرگم میگه سوزن نخ کن:cat_face_with_tears_of_joy:
-
Z Z.ns has marked this topic as solved on