سوال اشتباه؟!
-
آدمک
@Rnn -
آدمک
@Rnnپرستو بابایی مرسی💞
-
آدمک گفته گزینه ۳ ولی خب باز توی پاسخنامه کلا تحلیلش کاملا درسته:/ طرح سوالش مشکل داشته فک کنم
-
@Nasrin-Sani اخه 3 که داره میگه جسم سلولی نورون حسی بیرونه نخاع دیده نمیشه
خب این غلطه
حتما بقول شما سوال کلی غلطه -
@Nasrin-Sani من برداشت کاملا متفاوتی دارم
توجه تون رو جلب می کنم به متن کتاب که میگه نخاع مسیر عبور پیام های حسی از اندام های بدن به مغز و ارسال پیام ها از مغز به اندام هاست. یعنی ما بین مغز و نخاع هم یاخته های عصبی داریم که پیام عصبی رو جابه جا می کنن.
سوال رو بر این اساس بازنویسی می کنم
ریشه پشتی و یاخته های حسی بین مغز و نخاع(قراردادی اسمش رو فعلا بذاریم اعصاب آوران) همانند یا برخلاف ریشه شکمی و یاخته های عصبی بین مغز و نخاع(اعصاب وابران) ممکن نیست..........
در اون صورت تمام گزینه ها غلطن -
الان من سر جلسه ام و با چنین سوالی روبه رو شدم و چون اعتماد به نفسم بالاست و مطمئنم مطالب رو کاملا موشکافی کردم نمی تونم بپذیرم چیزی رو از قلم انداخته باشم پس دل رو می زنم به دریا و گزینه ی 4 رو با استناد به شکل 20 زیست یازدهم می زنم و با این توضیح که رشته های عصبی سیتوپلاسمی نیست فقط یه رشته عصبی از جسم یاخته ای خارج میشه که بعدا منشعب میشه.
یا الان دیگه من اون سابق نیستم:cat_face_with_tears_of_joy: سر جلسه ام سوال رو میبینم کتاب رو می ندازم دور و فقط سعی می کنم هدف طراح رو تشخیص بدم و متوجه میشم طراح فقط ریشه های پشتی و شکمی رو در طرح گزینه در نظر گرفته پس فقط بر این اساس سوال رو می خونم و فرض رو بر این اساس می ذارم که نکته ای داره که از قلم انداختم و رد میشم.به همین سادگی!تقریبا یه مقاله نوشتم که بگم از سوال رد می شم:cat_face_with_tears_of_joy: -
الان من سر جلسه ام و با چنین سوالی روبه رو شدم و چون اعتماد به نفسم بالاست و مطمئنم مطالب رو کاملا موشکافی کردم نمی تونم بپذیرم چیزی رو از قلم انداخته باشم پس دل رو می زنم به دریا و گزینه ی 4 رو با استناد به شکل 20 زیست یازدهم می زنم و با این توضیح که رشته های عصبی سیتوپلاسمی نیست فقط یه رشته عصبی از جسم یاخته ای خارج میشه که بعدا منشعب میشه.
یا الان دیگه من اون سابق نیستم:cat_face_with_tears_of_joy: سر جلسه ام سوال رو میبینم کتاب رو می ندازم دور و فقط سعی می کنم هدف طراح رو تشخیص بدم و متوجه میشم طراح فقط ریشه های پشتی و شکمی رو در طرح گزینه در نظر گرفته پس فقط بر این اساس سوال رو می خونم و فرض رو بر این اساس می ذارم که نکته ای داره که از قلم انداختم و رد میشم.به همین سادگی!تقریبا یه مقاله نوشتم که بگم از سوال رد می شم:cat_face_with_tears_of_joy: