قلب
-
@جوجه-تیغی خیر وارد نمیشه
من دارم یه بادکنک پر آب رو فشار میدم و همزمان سعی دارم توش آب بریزم آیا ممکنه؟@Rnn
کنکور1400 -
@Rnn این دلیل نمیشه..الان مازم گفته ورود خون ب دهلیزها همواره انجام میشه..زیستاز تو ی تست دیگش گفته بود بعضی مدرسا میگن وارد میشه بعضیا میگن نمیشه..
@جوجه-تیغی
قبول دارین با انقباض دهلیز گنجایشش کاهش پیدا می کنه؟ خب وقتی جا برای ورودش نیست کجا وارد میشه؟ از طرفی مگه نمی گیم دلیل بسته شدن دریچه های دهلیزی بطنی فشار ناشی از باز گشت خونه پس در انقباض بطن یا دهلیز خون به عقب هم هل داده میشه. حالا جمع بندی می کنم به دو دلیل وارد نمیشه اول اینکه جایی نیست که بتونه بیاد و دوم فشار خون ناشی از انقباض -
در واقع جریان خون پیوسته ست و به صورت توده ای جابه جا نمی شه بلکه به مدت 0.1 ثانیه در هنگام انقباض دهلیزی متوقف و با بازگشت دهلیز به حالت استراحت دوباره برقرار میشه.
-
@جوجه-تیغی متاسفانه و به ظن من علت چنین مشکلی در تست ناشی از ضعف ادبی طراح بوده احتمالا منظور ایشون همون برقرار بودن پیوستگی خون بوده چون در سایر جاهای قلب این پیوستگی توسط دریچه های قلب از بین می ره منتهی نتونستن درست جمله بندی کنن و منظورشون رو برسونن. من در همین حد می دونم اگه کسی توضیح بهتری داره لطفا بگه
آدمک -
والا به نظر من وارد نمیشه
و طراح 1400 هم معلومه نظرش این بوده که وارد نمیشه
چون ببینید بین سیاهرگ ها و دهلیز ها دریچه ای نداره حالا وقتی دهلیز منقبض میشه درسته که بیشترین مقدار خونش رو وارد بطن میکنه ولی مقدار خیلی کمی هم به سیاهرگ (های) مربوط بهش پمپ میکنه، ینی دهلیز به هر دو طرف پمپ میکنه پس میتونیم بگیم قطعا خونی وارد دهلیز نمیشه -
یه تست قلمچی گفته بود کنکور1400 گفته ک تو مرحله انقباض دهلیز خون سیاهرگا وراد دهلیز نمیشن،یه تست زیستاز میگه کنکور1400 گفته وارد میشن،حق با زیستازه دیگه؟
-
-
یه تست قلمچی گفته بود کنکور1400 گفته ک تو مرحله انقباض دهلیز خون سیاهرگا وراد دهلیز نمیشن،یه تست زیستاز میگه کنکور1400 گفته وارد میشن،حق با زیستازه دیگه؟
-
@Violet28 سلام زیستاز درست میگه
موقع انقباض دهلیزها هم خون وارد دهلیز ها میشه
چون دریچه ها ابتداشون نیست که بسته بشه -
@Violet28 سلام
منم توی تست هایی که میزدم و طبق کتاب الگو دیدم گفته بود که وارد میشه چون هیچ دریچه ای بین دهلیزها و سیاهرگ ها نیست که مانع این باشهTaranommm دیقن منم تو ۹۷ درصد تستا دیده بودم ک میگن خون وارد میشه ولی خب بچها گفتن نمیشخ