IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
هر چی توضیحه بریز بیرون۵
-
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفهدر کل ۳ تا سوالو لطفا حل کنید اگه نکته خاصی دارن فقط مختصر نکته هاشون کنار پاسختون ارسال کنید تشکر
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء -
-
Kourosh Mousavi
دوستان ؟
چرا کسی پاسخگو نیست
@المپیادیا
المپیاد کامپیوتریا بیایید این تستای گسسته مخصوص خودتونه یه خیر و ثوابی هم ببرید با توضیح -
-
-
Kourosh Mousavi
مثلا میگن چند تا عامل دو به توان یک داره ما میاییم عدد فاکتوریل رو تقسیم بر ۲ میکنیم بعد میآییم میآییم میبینیم دو به توان دو ها چطور جابجا میشن که میشه ۴ تا ۴ تا که تقسیم دو میشه
اینم از همین تیپ مسئله ولی یه مقدار پیچیده تره
کلا نظریه اعداد گسسته تستاش یسریا خیلی گنگه
نمیدونم چه میشه ولی میگن گراف و ترکیبات شمارش از اینم بدتره یا شاید چون تازه تستاشو شروع کردم سخته در کل نمیدونم -
Kourosh Mousavi خودم یه ایده ای دارم الان میفرستم حس میکنم از همین باید اصلاح بشه تا برسه جواب
-
Kourosh Mousavi
یا خودش درسته یا نیاز به اصلاحات داره اینو از حل یکی از همین مدل تستی که استادم حل کرده یاد گرفتم