Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
جواب های کلی معادله
-
آدمک در جواب های کلی معادله گفته است:
نگا کنید ادامه که بدید میبینید دیگه اصن معادله مثلثاتی نیس اخر و جواباش الگوی خاصی رو تشکیل نمیدن
همونطور که گفتم اصلا ربطی به سوال قبل(معادله مثلثاتی) نداره. شما نمودار این رو اگر رسم کنی توی ماشین حساب میفهمی اصلا تابع هم نیست و شکل عجیبی داره ...
منم مثل شما حل کردم تقریبا. کسینوس رو بردم اون طرف طرفین رو به توان 1/5 رسوندم - رو بردم داخل آرگومان کسینوس و بعد جمع ارگومان سینوس و کسینوس رو پی دوم گذاشتم(در این صورت سینوس و کسینوس برابرن) به همین معادله شما رسیدم اما دیگه نتونستم ادامه بدم ...اصلا ندیدم تابع سینوس رو بزارن داخل کسینوس توی کتاب دبیرستان!
این سوال رو اصلا معلوم نیست از کجا برداشتن آوردن.
-
@Rnn نه چرا قبول میکنه ی مقدار از نمودارشو کشیدم دیگه
ولی خب بیخیال سوال دبیرستانی نبود -
@Rnn چرا اتفاقا تساوی به ازای یه عالمه x برقراره. شما که حل کردید سوال رو باید بدونید دیگه!
هدفتون از ارسال این سوال خیلی خنده دار بود واقعا ... موفق باشین!
-
@MaTiN-S از بیشمار x تون یک x به من بدین که توی معادله صدق کنه
@MaTiN-S در جواب های کلی معادله گفته است:
هدفتون از ارسال این سوال خیلی خنده دار بود واقعا
من چیز خنده داری نمی بینم این سوال هم ربطی به معادله نداره سوال بخش دیگه ای که من می خواستم حلش کنم.
-
@Rnn بی نهایت x هس ولی اعدادشون صحیح نیستن
-
@Rnn نرم افزارا حل نمیکنن چون عجیب غریبه یخورده باید دستی حل کنی
-
@Rnn
-
@MaTiN-S شبیه رشته کوه ها زاگرسه فک کنم از همون الهام گرفته شده
-
@MaTiN-S بابت سایت ممنونم سایتایی که استفاده می کردم ضعیف بودن و جواب نمی دادن یه انتقاد هم ازتون بکنم اگه کمی مهربون تر باشید چیزی ازتون کم نمیشه هیچ اضافه هم میشه. همش جبهه می گیرید و فکر می کنید می خوان شما رو تحقیر کنن و با حمله رو به جلو جواب میدین.مثالش هم همون جمله ای که نوشتین خنده دار بود و فلان. تنها راه حلی که به ذهنم رسید یکسان کردن کمان ها و تغییر متغییر بود که دو مقدار غیر قابل قبول بهم داد. من اصلا برای این سوال معادله کلی ننوشته بودم و....و براتون آرزوی موفقیت دارم اگر کنکوری هستید در کنکور و اگر نیستید در کار و زندگی و احیانا رشته ی تحصیلی تون
-
-
-
@Rnn
دیروز بار اول بود که در پاسخ به شما چیزی نوشتم. که در مورد مناسب نبودن عدد گذاری توی اون سوال نظرم رو گفتم. احتمالا مشکل از طرف بنده هست که پست یک نفر دیگر رو اصلاح میکنم و نظرم رو راجبش میگم چون هر بار منجر به همین موارد شده. از الان دیگه این کار رو اینجا انجام نمیدم.شما هم موفق باشید، روزتون خوش.