قلب
-
Z Z.ns marked this topic as a question on
-
سلام من یه جا خوندم که در همه مراحل چرخه ضربان قلب خون تیره وارد دهلیز راست میشه
اگه تو کنکور بیاد به نظرتون درست بگیریم یا غلط؟@N-Sz

دلایل من برای این که وارد نمیشه
1.گنجایش دهلیز هنگام انقباض کاهش پیدا می کنه و جایی برای ورود خون وجود نداره البته من منکر پیوستگی خون نیستم فقط میگم عبارت ورود مناسب توصیف این اتفاق نیست
2.هنگام انقباض بطن ها طبق متن کتاب خون به عقب هم هل داده میشه که باعث ایجاد صداهای قلبه پس نتیجه می گیریم در انقباض دهلیز ها هم خون به عقب رونده میشه که مانع ورود خون خواهد بود
3.طبق شکل کتاب هم هنگام انقباض دهلیز خون وارد دهلیز نمی شه البته می دونم شکل کتاب شماتیکه ولی خب شکل کتابه و مرجعه
بعد قطعا دیدین و شنیدین که کسانی که موافق ورود خون به دهلیز هنگام انقباض آن هستند تنها استدلالشون اینکه انتها بزرگ سیاهرگ ها دریچه وجود نداره خب عزیزان من مگه هر دری باز باشه ازش خلوار خلوار آدم میاد تو؟ -
سلام من یه جا خوندم که در همه مراحل چرخه ضربان قلب خون تیره وارد دهلیز راست میشه
اگه تو کنکور بیاد به نظرتون درست بگیریم یا غلط؟@N-Sz انقباض دهلیز وارد نمیشه ... هم طبق شکل معلومه هم میتونی اینطور برای خودت توجیه کنی ک اون قسمت با مچاله شدنش جلوی ورود خون به قلب رو میگیره
-
Z Z.ns has marked this topic as solved on