تست
-
به ازای معادله بالا حاصل پایینی رو بدست بیارید؟!
آدمک
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا -
-
جوابش چند میشه؟
-
آدمک نچ اون وقت آسون می شد یه فاکتور رو در نظر نگرفتی تازه من آسون ترش کردم تستی که خودم زدم اشکم رو درآورد
-
آدمک نچ اون وقت آسون می شد یه فاکتور رو در نظر نگرفتی تازه من آسون ترش کردم تستی که خودم زدم اشکم رو درآورد
-
@Rnn چه ربطی داره
من شخصا هیچوقت گزینه بازی نمیکنم
صرفا برای این که ببینیم به جواب رسیدیم یا نهآدمک البته می دونم گزینه هاش به دردی نمی خورن با گزینه فقط اگه غلط رفته باشی متوجه میشی
-
آدمک البته می دونم گزینه هاش به دردی نمی خورن با گزینه فقط اگه غلط رفته باشی متوجه میشی
راه حلش هنوز به دستم نرسیده می خواستم بدونم چطور حل می کنی! sو p باید صدق کنن اینو درنظر نداشتی
-
راه حلش هنوز به دستم نرسیده می خواستم بدونم چطور حل می کنی! sو p باید صدق کنن اینو درنظر نداشتی
@Rnn
-
@Rnn
@Rnn این ک نوشتی ک اصن معلوم نیس چیه فک کنم با نرم افزار زدی
راهی ک رفتم درسته مگر اینکه سوتی داده باشم
معادله درجه دوم دارای s و p هستش که اگر ریشه هارو به توان دو برسونیم به s^2='s و p^2='p میرسیم که باید از همینا باز استفاده کنیم s و p رو بدست بیاریم جایگذاری کنیم
تا جایی ک من دارم چک میکنم چیزیو از قلم ننداختم البته جواب اخر بخاطر جز گرفتن از p^2 و s^2 میتونه مثبت منفی داشته باشه عبارته وسطیش ولی خب درکل درسته -
معادله درجه دوم دارای s و p هستش که اگر ریشه هارو به توان دو برسونیم به s^2='s و p^2='p میرسیم که باید از همینا باز استفاده کنیم s و p رو بدست بیاریم جایگذاری کنیم
تا جایی ک من دارم چک میکنم چیزیو از قلم ننداختم البته جواب اخر بخاطر جز گرفتن از p^2 و s^2 میتونه مثبت منفی داشته باشه عبارته وسطیش ولی خب درکل درسته -
تا جایی ک من دارم چک میکنم چیزیو از قلم ننداختم البته جواب اخر بخاطر جز گرفتن از p^2 و s^2 میتونه مثبت منفی داشته باشه عبارته وسطیش ولی خب درکل درستهآدمک منظورم اینه چون تتا مثبته پس مجموع ریشه هاش صفره و چون معادله ای نداریم که به ازاش تتا منفی بشه پس ضریب ریشه ها هم همون 2 میشه
-
-
آدمک منظورم اینه چون تتا مثبته پس مجموع ریشه هاش صفره و چون معادله ای نداریم که به ازاش تتا منفی بشه پس ضریب ریشه ها هم همون 2 میشه
-
@Rnn نه بحثم سره تقلب نیس اخه لامصب &>0 چیه اصن کجای دلم بذارمش
اگر این سوال منبعی داره با جواب بذار اگه نه صرفا دستی طرح شده پاسخشم بررسی نشده و خودتم نمیدونی جوابشو بیخیالش شو -
@Rnn اخه پسره خوب خودت فکر کن با عقلت جور در میاد؟
ریشه های یه معادله رو به توان دو رسوندی ضرب توان دو ها شده 2، جذر توان دو ها هم میشه 2؟؟؟؟آدمک یه تغییر متغیر بزن x2 متوجه منظورم میشی تست کنکور 1400 البته مشابه و ساده تر از اون تست آزمونمه هنوز پاسخنامه ندادن
-
آدمک یه تغییر متغیر بزن x2 متوجه منظورم میشی تست کنکور 1400 البته مشابه و ساده تر از اون تست آزمونمه هنوز پاسخنامه ندادن
-
آدمک ای نامرد دیدم نگفت تست کدوم رشته همیشه از استاد می پرسیدم می گفت تست 1401 تجربی و....
تست رو پیدا کردمداخل ریاضی 1400
-
@MaTiN-S سلام تستا فرق دارن p -5 نمیشه