فقط چند ثانیه
-

بچه ها یه سوال ،شاید خنده دار باشه ولی ..🚶🏻😂
مورد جیم رو ببینید ،اینو نمیشه درست گرفت ؟!
چون بین استخوان جمجمه و استخوان سندانی هستشپرستو بابایی نه این مورد اشتباهه
لاله گوش در جمع آوری صدا نقش داره
مجرای گوش کارش انتقال صدا به بین میانی گوشه
و لاله گوش هم توسط استخوان محافظت نمیشه(بیرون گوشه) -
ببخشید باید می گفتم مورد ب
-

چون بین استخوان جمجمه و استخوان سندانی هستشپرستو بابایی کوچکترین استخوان که رکابیه
گفته بین دو استخوان دیگر منظورش بین دو استخوان دیگر گوش میانی بوده یعنی چکشی و سندانی -
پرستو بابایی در فقط چند ثانیه گفته است:
چون بین استخوان جمجمه و استخوان سندانی هستشچرا در مورد لاله گوش که درسته؟!:lying_face: :lying_face:
-
پرستو بابایی کوچکترین استخوان که رکابیه
گفته بین دو استخوان دیگر منظورش بین دو استخوان دیگر گوش میانی بوده یعنی چکشی و سندانی -
@N-Sz مگه استیکر دروغ رو ندیدی؟:cat_face_with_tears_of_joy:
@Rnn در فقط چند ثانیه گفته است:
چرا در مورد لاله گوش که درسته؟!🤥 🤥
-
ببخشید باید می گفتم مورد ب
پرستو بابایی من همیشه توی این کوچیک بزرگ ها به مشکل می خورم چون این دوتا شکل هندسی مشابه ی ندارن که از لحاظ بزرگی و کوچیکی قابل مقایسه باشن ولی اینجا فرقی نداره چه سندانی بگیریم و چه رکابی بین دو استخوان قرار گرفته پس درسته
-
خب پس الان اینطور که مشخصه هر دوی شما میگید این عبارت درسته ،ولی غلطه:)
@Rnn @N-Sz -
@N-Sz مگه استیکر دروغ رو ندیدی؟:cat_face_with_tears_of_joy:
چرا در مورد لاله گوش که درسته؟!🤥 🤥
-
@Rnn @N-Szپرستو بابایی خب چی غلطش کرده یا چرا غلطه؟:face_with_monocle:
اگه خواسته شاخ بازی در بیاره و بگه استخوان جمجمه جز گوش میانی نیست که شاخشو با آوردن سند از کتاب می شکنم:cat_face_with_wry_smile: :cat_face_with_wry_smile: -
@Rnn @N-Szپرستو بابایی پاسخنامه چی گفته؟
-

چون بین استخوان جمجمه و استخوان سندانی هستشپرستو بابایی
سلام
وقتتون بخیر
لطفا به قول استاد موقاری دل بدین تا موضوع برطرف شه و بدون گارد توضیحاتم رو بشنوید 😂
گوش میانی رو اول عبارت بیان کرده پس باید استخوان های کاندیدمون جزئی از گوش میانی باشن که چکشی سندانی رکابی ان جمجمه بخشی از ساختار کلی گوش هستش و نباید در نظر بگیریم
کوچکترین استخوان رکابی که بین دو استخوان نیستشدر اصل طراح منظورش از دو استخوان دیگر چکشی و سندانی بودن

میتونم یه دلیل خوشگل تر هم بیارم که به نظرم این قشنگ تره
در تست 194 آیکیو یازدهم گاج گفته
که رکابی اخرین استخوان گوش میانی است که شبیه رکاب است و کف آن روی دریچه بیضی قرار دارد
یعنی برای رکابی حتی اگر بخوایم یه همچین گزاره ای بسازیم باید بگیم استخوان رکابی بین یک استخوان و دریچه قرار دارد .گفتم بگم شاید قانع کننده بود 😂😂
-
پرستو بابایی خب چی غلطش کرده یا چرا غلطه؟:face_with_monocle:
اگه خواسته شاخ بازی در بیاره و بگه استخوان جمجمه جز گوش میانی نیست که شاخشو با آوردن سند از کتاب می شکنم:cat_face_with_wry_smile: :cat_face_with_wry_smile:@N-Sz در فقط چند ثانیه گفته است:
پرستو بابایی پاسخنامه چی گفته؟
شاید باورتون نشه ولی هیچ توضیح خاصی نداده 😅

-
پرستو بابایی
سلام
وقتتون بخیر
لطفا به قول استاد موقاری دل بدین تا موضوع برطرف شه و بدون گارد توضیحاتم رو بشنوید 😂
گوش میانی رو اول عبارت بیان کرده پس باید استخوان های کاندیدمون جزئی از گوش میانی باشن که چکشی سندانی رکابی ان جمجمه بخشی از ساختار کلی گوش هستش و نباید در نظر بگیریم
کوچکترین استخوان رکابی که بین دو استخوان نیستشدر اصل طراح منظورش از دو استخوان دیگر چکشی و سندانی بودن

میتونم یه دلیل خوشگل تر هم بیارم که به نظرم این قشنگ تره
در تست 194 آیکیو یازدهم گاج گفته
که رکابی اخرین استخوان گوش میانی است که شبیه رکاب است و کف آن روی دریچه بیضی قرار دارد
یعنی برای رکابی حتی اگر بخوایم یه همچین گزاره ای بسازیم باید بگیم استخوان رکابی بین یک استخوان و دریچه قرار دارد .گفتم بگم شاید قانع کننده بود 😂😂
@f-nalist
راست میگید!!!
گفتهگوش میانی!
مرسیی -
@f-nalist
راست میگید!!!
گفتهگوش میانی!
مرسییپرستو بابایی
خواهش میکنم -
پرستو بابایی
خواهش میکنم@f-nalist واقعا ممنونم:folded_hands_light_skin_tone: من درک درستی از جایگاه دریچه ی بیضی نداشتم فکر می کردم پایین تره از کف استخوان رکابی قرار گرفته.
رفتم گشتم جایگاه اصلیش رو پیدا کردم

توی شکل کتاب یه منفذ دیگه هم بود که تازه فهمیدم اونم چیه علامت زده بودم ولی نمی دونستم چیه؟!:cat_face_with_tears_of_joy: -
@f-nalist واقعا ممنونم:folded_hands_light_skin_tone: من درک درستی از جایگاه دریچه ی بیضی نداشتم فکر می کردم پایین تره از کف استخوان رکابی قرار گرفته.
رفتم گشتم جایگاه اصلیش رو پیدا کردم

توی شکل کتاب یه منفذ دیگه هم بود که تازه فهمیدم اونم چیه علامت زده بودم ولی نمی دونستم چیه؟!:cat_face_with_tears_of_joy: