دوازدهم
-
@N-Sz

اما شکل دیگه ای برای جواب کلی میتونین پیدا کنین ! چون cos(2x)=0 شده میتونین جواب کلی رو به این شکل بنویسین :

چون کسینوس pi/2 + kpi به ازای هر k بازم 0 میشه با cos2x برابره.
البته راهی که قبل تر آدمک فرستادن خیلی آسون تره این راهی که گفتم راه دیگه ای هست درصورتی که راه ایشون به ذهن نرسه.
-
@MaTiN-S در دوازدهم گفته است:
اما شکل دیگه ای برای جواب کلی میتونین پیدا کنین ! چون cos(2x)=0 شده میتونین جواب کلی رو به این شکل بنویسین :
البته از اول چون در گزینه ها ± نداریم میتونستید حدس بزنید که باید به شکل دوم بنویسید تا وقت هدر نره.
@MaTiN-S اگه مایل نیستید توی تاپیکی که زدم مشارکت کنید حذفش کنم؟
-
-
@Rnn
شما جواب اون سوال رو دارید اگر نه سعی نمیکردید من رو با اون سوال به چالش بکشید. دلیل این رفتارتون رو نمیفهمم صرفا گفتم عددگذاری اینجا جواب نمیده. اگر با حرفم مخالفید و فکر میکنید جواب میده خب کامل بگید راهتون رو!
@MaTiN-S من شما رو به چالش نمی کشم یک مسئله فرستادم که نمی تونم حلش کنم و با توجه به اصرار شما برای حل معادله چنین برداشت کردم که در حل معادلات تسلط دارید پس ازتون کمک خواستم.
-
@Rnn
شما جواب اون سوال رو دارید اگر نه سعی نمیکردید من رو با اون سوال به چالش بکشید. دلیل این رفتارتون رو نمیفهمم صرفا گفتم عددگذاری اینجا جواب نمیده. اگر با حرفم مخالفید و فکر میکنید جواب میده خب کامل بگید راهتون رو!
@MaTiN-S باز ممنون از توجه تون شبتون خوش
-
-
@MaTiN-S من شما رو به چالش نمی کشم یک مسئله فرستادم که نمی تونم حلش کنم و با توجه به اصرار شما برای حل معادله چنین برداشت کردم که در حل معادلات تسلط دارید پس ازتون کمک خواستم.
-
آدمک
سینوس به توان 5 یک تابع درجه 2 به علاوه کسینوس به توان 5 یک تابع مثلثاتی 0 شده بود دقیقش رو یادم نیست. شبیهش رو قبلا ندیده بودم. -
Z Z.ns has marked this topic as solved on