گلوله و سطح شیب دار و مسیر اصطکاک دار!
-
آدمک دقیقا:face_with_tears_of_joy: ولی خیلی تستای کتابش تا اینجا که زدم برام دلنشین بود خیلی خوشم اومد از سه سطحی فیزیک
-
آدمک من سه سطحی پایه و دوازدهم فیزیک و سه سطحی دوازدهم زیستو دارم.. راستش برای فیزیک که عالیه اما زیست بنظرم به اندازه کافی کتابای عالی توی بازار هست که الویت بیشتری داشته باشن مثل موج ازمون مثلا و یا iq با وجود تمام غلط علمیاش..
-
آدمک جدی نردبام خوبه؟ حیف که همین الانم منابع زیستم زیاده وگرنه میرفتم سمتش:face_with_tears_of_joy: خیلی سبز پایه به پایه و iq و موج ازمون و سه سطحی و.. :face_with_tears_of_joy:
-
آدمک جدی نردبام خوبه؟ حیف که همین الانم منابع زیستم زیاده وگرنه میرفتم سمتش:face_with_tears_of_joy: خیلی سبز پایه به پایه و iq و موج ازمون و سه سطحی و.. :face_with_tears_of_joy:
-
انرژی کل اول 38m بوده بعد رسیده به 30m.
خب واضحه اون مسیر اصطکاک دار از انرژی کم کرده و کار اتلافی میشه 8m-
خب این توپ انقدر از اون مسیر اصطکاک دار رد میشه تا بالاخره انرژی برسه به 0

حالا که انرژی کلا 6m هست دیگه نمیشه ازش 8m برداشت! پس این بار توی مسیر متوقف میشه کامل.

f رو میشه بدست اورد. وقتی کل مسیر اصطکاک دار طی شده کار 8m- بود پس :

خب f رو میزاریم توی معادله قبل :

توضیحات طولانی بود تا متوجه بشید اگر نه حل خود سوال آسون و کوتاه تره.
-

حالا که انرژی کلا 6m هست دیگه نمیشه ازش 8m برداشت! پس این بار توی مسیر متوقف میشه کامل.

-

-
آدمک منم همین مشکلو دارم تو زیست بنظرم ادم باید چند منبعی باشه هر چی کتاب و ازمون دم دستش میاد بزنه و کتابو انقدر جوییده باشه که حجمش ده برابر حالت عادی شده باشه! یه روش خوب برای زیست که خودم کم کم دارم ازش استفاده میکنم اینه که وقتی یه تستیو غلط زدی و یا نزدی جوابو نگاه نکنی بری خودت از تو کتاب ببینی میتونی بفهمی جوابو یا نه و اگ هرچی کلنجار رفتی نتونستی حلش کنی بری سراغ پاسخ.
-
آدمک منم همین مشکلو دارم تو زیست بنظرم ادم باید چند منبعی باشه هر چی کتاب و ازمون دم دستش میاد بزنه و کتابو انقدر جوییده باشه که حجمش ده برابر حالت عادی شده باشه! یه روش خوب برای زیست که خودم کم کم دارم ازش استفاده میکنم اینه که وقتی یه تستیو غلط زدی و یا نزدی جوابو نگاه نکنی بری خودت از تو کتاب ببینی میتونی بفهمی جوابو یا نه و اگ هرچی کلنجار رفتی نتونستی حلش کنی بری سراغ پاسخ.
-
مآهور اره قبول دارم باید تعداد تست و منابع رو تو این درس بیشتر کنم
اره منم چیزی ک راجب پاسخنامه گفتید رو شنیده بودم اما اجراش نکردم تاحالا از این ب بعد انجامش میدم مرسی -
م مآهور marked this topic as a question on
-
م مآهور has marked this topic as solved on